Molecule R

Molecule R

Υλικά και εργαλεία μοριακής γαστρονομίας.

Υλικά και εργαλεία μοριακής γαστρονομίας.

Read moreShow less
Φιλτράρισμα κατά
Κωδικός: 101251
Xanthan Gum: Αποτελεί φυσικό παράγοντα συμπύκνωσης που προέρχεται από τη γλυκόζη μέσω της ζύμωσης και χρησιμοποιείται για τη σταθεροποίηση γαλακτωμάτων και την συμπύκνωση σε σάλτσες και ποτά. Συσκευασία 57 gr.
Κωδικός: 101256
Gellan Gum: Αποτελεί φυσικό παράγοντα που λαμβάνεται μέσω ζύμωσης, χρησιμοποιείται συχνά για την παραγωγή σκληρών τζελ που κόβονται καθαρά και αντέχουν σε θερμοκρασίες έως και 140°C. Συσκευασία 57 gr.
Κωδικός: 101249
Citric acid: Αποτελεί φυσικό παράγοντα που μπορεί να βρεθεί στα εσπεριδοειδή, συχνά χρησιμοποιούμενο ως αντιοξειδωτικό, ως γαλακτοματοποιητής που κρατά τα λίπη και τα υγρά από το διαχωρισμό ή ως ρυθμιστικό οξύ στη...
Κωδικός: 100068
Κιτ αρωματισμού με το οποίο αλλάζει τελείως ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τις γεύσεις. Οι γευστικοί μας κάλυκες μπορούν να αναγνωρίσουν 5 βασικές γεύσεις ενώ η μύτη μας είναι σε θέση να διακρίνει και τις πιο ήπιες...
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-13 από σύνολο 13

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος