Σετ 5 Buñuelos Croustade head by Nordic Chefs. Ροζέτα που προσαρμόζεται σε κάθε μία από τις 3 λαβές Croustade-iron. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη δημιουργία τραγανών σνακ. Ανθεκτικό, απλό στο καθάρισμα και φιλικό προς το χρήστη, εξασφαλίζει την τελειότητα με κάθε χρήση.
Κεφαλή: Top Width : 4.0 εκ.
Bottom Width: 2,2 εκ.
Ύψος: 1,6 εκ.
Βάρος: 0,1 kg
Υλικό: Αλουμίνιο
Η κεφαλή αλλάζει εύκολα για να προσαρμόσετε διαφορετικά σχήματα, με απεριόριστες δυνατότητες.
Πώς να φτιάξετε το καλύτερο croustade!
Μια εξαιρετική κρουστά πρέπει να είναι λεπτή, τραγανή και αρκετά δυνατή ώστε να χωράει τη γέμιση. Δείτε έναν απλό τρόπο για να ξεκινήσετε:
1. Ζεστάνετε το croustade σε λάδι (180°C ή 356°F) για 20-30 λεπτά.
2.Βουτήξτε το croustade στο έτοιμο μείγμα (μην το αφήσετε να ξεχειλίσει).
3.Τηγανίστε το στο λάδι. Θα κάνει φουσκάλες, θα γίνει τραγανό και θα γλιστρήσει.
4.Αφήστε το να κρυώσει σε χαρτί κουζίνας και φυλάξτε το σε ένα στεγνό κουτί.
Κάθε παρτίδα σας διδάσκει κάτι. Δοκιμάστε να προσθέσετε βότανα ή μπαχαρικά στο μείγμα ή φτιάξτε μίνι εκδόσεις χρησιμοποιώντας τις μικρότερες κεφαλές μας.
Πλύσιμο
Πλύσιμο στο χέρι με ζεστό νερό και σαπούνι. Με την μαλακή πλευρά του σφουγγαριού για να αποφύγετε τις χαρακιές.
*Μην βάζετε τη λαβίδα σε πλυντήριο πιάτων γιατί θα μειώσει αρκετά το χρόνο ζωής και θα καταστρέψει την επίστρωση.