×

Italian Cooking School: Desserts

75 συνταγές για νόστιμα επιδόρπια από την πιο αξιόπιστη και δημοφιλή σειρά ιταλικών βιβλίων μαγειρικής στον κόσμο.

Read moreShow less
Κωδικός:
9780714870038
Εταιρεία:
Σύγκριση0
Περιγραφή

Προσιτό και συμπαγές, προσφέρει εύκολες καθημερινές συνταγές για πολυάσχολους ανθρώπους, σε όλους τους προϋπολογισμούς.

Οι αναγνώστες μαθαίνουν να φτιάχνουν βασικές ζύμες πίτσας και πίτας και στη συνέχεια να αναπτύσσουν το ρεπερτόριο μαγειρικής τους με πιο δύσκολες

τεχνικές καθώς προχωρούν στο βιβλίο.

Βήμα προς βήμα οδηγίες και φωτογράφηση καθοδηγούν τους αναγνώστες στη διαδικασία μαγειρέματος και εξασφαλίζουν την απόλυτη επιτυχία κάθε φορά.

Εκδότης

Phaidon Press

Συγγραφέας

The Silver Spoon Kitchen

Γλώσσα

Αγγλικά

Σελίδες

176 σελίδες

ISBN

9780714870038

Εξώφυλλο

Χαρτόνι, Διαστάσεις: 220 x 160 mm

"Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο"

  • Τέχνη Ψησίματος
  • Επιδόρπια
  • Συστατικά & Α' ύλες
  • Εξοπλισμός
  • Cookies
  • Κέικ
  • Τάρτες
  • Γεμιστά Αρτοσκευάσματα
  • Περιεχόμενο

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
9780714870038

Χαρακτηριστικά

Εκδόσεις
Phaidon Editions
Σχετικά με τον Συγγραφέα
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
PHAIDON
Κωδικός: 9780714870014
75 συνταγές για νόστιμη πίτσα, φοκάτσια και καλτσόνε από την πιο αξιόπιστη και δημοφιλή σειρά ιταλικών βιβλίων μαγειρικής στον κόσμο.
PHAIDON
Κωδικός: 9780714869209
Το απόλυτο βιβλίο μαγειρικής της Περουβιανής κουζίνας από τον πλέον γνωστό και αναγνωρίσιμο μάγειρα Gastón Acurio.

Menu