×

The Korean Cookbook

350 αυθεντικές και γευστικότατες συνταγές από 2 εξαιρετικούς γνώστες της Κορεάτικης γαστρονομίας, έναν καταξιωμένο Κορεάτη σεφ και έναν Κορεάτη ειδικό στην Κορεατική κουζίνα: Junghyun Park και Jungyoon Choi

Read moreShow less
Κωδικός:
9781838667542
Εταιρεία:
Αγαπημένα1
Σύγκριση0
Add to wishlist
Περιγραφή

 «Εκπληκτικό και περιεκτικό.»

Το Κορεατικό Βιβλίο Μαγειρικής γιορτάζει τα παραδοσιακά τοπικά πιάτα και τα καθημερινά φαγητά που βρίσκονται στις κουζίνες του σπιτιού από τη Σεούλ μέχρι το νησί Τζετζού. Αυτή η εκπληκτική συλλογή περιλαμβάνει περισσότερες από 350 συνταγές οργανωμένες σε παραδοσιακά κορεάτικα γεύματα, όπως βασικά φαγητά, φαγητά που έχουν υποστεί ζύμωση, ρύζι, πιάτα λαχανικών, ωμά τρόφιμα, ζυμαρικά, stir-fries, ψητά κρέατα, σούπες, μαγειρευτά, ζυμαρικά, ζυμαρικά, κουάκερ, κέικ ρυζιού και επιδόρπια.

Ο καταξιωμένος σεφ της Atomix JP Park και ο γαστρονομικός ερευνητής, σεφ και συγγραφέας Jungyoon Choi μοιράζονται την πολυετή έρευνα και την τεχνογνωσία τους, μαζί με τις γνώσεις τους για τα συστατικά, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις του κορεάτικου φαγητού σε αυτό το, το πρώτο ολοκληρωμένο βιβλίο για την κορεάτικη μαγειρική, επεκτατική σε εύρος και προσέγγιση και γεμάτη με νόστιμες και εφικτές αυθεντικές συνταγές για κάθε μάγειρα.

Εκδότης

Phaidon Press

Συγγραφέας

Junghyun Park και Jungyoon Choi

Γλώσσα

Αγγλικά

Σελίδες

496 σελίδες

ISBN

9781838667542 

Εξώφυλλο

Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 270 x 180 mm

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
9781838667542

Χαρακτηριστικά

Εκδόσεις
Phaidon Editions
Σχετικά με τον Συγγραφέα
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
Tojiro Japan
Κωδικός: F-333
Μαχαίρι Γενικής χρήσης (Petty) 13,5 εκ. Basic Damascus by Tojiro. Μαχαίρι Γενικής Χρήσης με φαρδιά λεπίδα και λεία κόψη. Είναι ιδανικό για κόψιμο μικρών λαχανικών, και είναι επίσης πολύ χρήσιμο όταν πρόκειται για...

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος