Βασικά είδη πρωινού, ελαφριά γεύματα και απογευματινές λιχουδιές από το Rose Bakery στο Παρίσι.
Το Breakfast, Lunch, Tea είναι το πρώτο βιβλίο μαγειρικής της Rose Carrarini, η οποία ίδρυσε το πολυτελές delicatessen Villandry στο Λονδίνο το 1988, και τώρα σερβίρει απλό, φρέσκο και φυσικό φαγητό στο Rose Bakery, το αγγλο-γαλλικό αρτοποιείο και εστιατόριο στο Παρίσι. Η Ρόουζ έχει μια παθιασμένη φιλοσοφία ότι «η ζωή βελτιώνεται με υπέροχο φαγητό και το υπέροχο φαγητό μπορεί να επιτευχθεί από όλους». Η απλότητα, η φρεσκάδα και η ικανότητα να επιλέγετε τα σωστά πράγματα για να μαγειρέψετε είναι τα κλειδιά της επιτυχίας και, με την καθοδήγηση και τις συνταγές της Rose, η τελειότητα και η ευχαρίστηση είναι εύκολα εφικτές.
Αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει συνταγές για περισσότερα από 100 από τα πιο δημοφιλή πιάτα του Rose Bakery, από βασικά είδη πρωινού, όπως τραγανή γκρανόλα έως απογευματινές λιχουδιές, όπως κολλώδης πουτίγκα με καραμέλα και κέικ καρότου, καθώς και σούπες, ριζότο και άλλα πιάτα ιδανικά για ένα ελαφρύ γεύμα.
| Εκδότης | Phaidon |
| Συγγραφέας | Rose Carrarini |
| Γλώσσα | Αγγλικά |
| Σελίδες | 192 σελίδες |
| ISBN | 9781837290024 |
| Εξώφυλλο | Σκληρό Εξώφυλλο, 270x205 mm |