Οικογενειακά γεύματα από 18 κορυφαία εστιατόρια του κόσμου.
Απλά, καθημερινά γεύματα που μοιράζονται οι Chef με το προσωπικό σε 18 κορυφαία εστιατόρια, όπως το Noma, το LeChateaubriand και The French Laundry.
Εύκολες συνταγές που αποτυπώθηκαν από την εξαιρετική φωτογράφηση του Per-Anders Jörgensen. Το φαγητό με τους σεφ παρέχει μια μοναδική εικόνα για το καθημερινό φαγητό πίσω από τους άψογους τοίχους της κουζίνας.
Εκδότης |
Phaidon Press |
Συγγραφέας |
Per-Anders Jörgensen |
Γλώσσα |
Αγγλικά |
Σελίδες |
316 σελίδες |
ISBN |
9780714865812 |
Εξώφυλλο |
Χαρτόνι, Διαστάσεις: 290 x 214 mm |
"Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο"
- Εισαγωγή
- Σκέψου ως Chef. Μαγείρεψε ως Chef.
- Asador Etxebarri
- Attica
- Blue Hill at Stone Barns
- Il Canto
- El Celler de Can Roca
- The French Laundry
- Le Chateaubriand
- Chez Panisse
- Maison Pic
- Mugaritz
- Noma
- Osteria Francescana
- Pierre Gagnaire
- Quay
- Roberta’s
- Royal Mail
- St. John
- wd~50
- Περιεχόμενο