Μια εκλεπτυσμένη απλότητα, με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, που αναζητά νέα σύνορα, πηγαίνοντας το φαγητό σε άλλο επίπεδο. Η αναζήτηση της ουσίας απαιτεί πολύπλοκη δουλειά που εμβαθύνει στη μνήμη, την ουσία και τη μορφή για να συλλάβει αυτή την ανησυχία. Δεσμεύεται να σέβεται την εποχικότητα των βιολογικών προϊόντων που καλλιεργούνται. Κίνηση 360º σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας.
Η κουζίνα του Jesús Sánchez είναι κανταβριανή κουζίνα. Το εκτεταμένο του υπόβαθρο, η έμφυτη περιέργειά του, η δημιουργικότητά του, τον έχουν κάνει αλχημιστή της κουζίνας. Καταφέρνοντας να δημιουργήσω μια εμπειρία που εδραιώνει τους πυλώνες της στην επικράτεια της Κανταβρίας, τρέφοντας τη μνήμη που συνθέτει τους πόρους και τον τρόπο έκφρασης του μάγειρα. Μια ανάμνηση που μιλά για την καταγωγή του, τον κήπο της Ναβάρα, την εκπαίδευσή του στη βασκική και γαλλική κουζίνα και την ανησυχία του που τον κάνει να εκπαιδεύει συνεχώς και να προβάλλει αυτή τη γνώση στις προτάσεις του. Η προσωπικότητά του είναι γεμάτη αποχρώσεις, που τον κάνουν ένα διασκεδαστικό, αφοσιωμένο, ειλικρινές άτομο, πιστό στις αρχές του και συνεπές στις αποφάσεις του.
Άλλες πτυχές της επαγγελματικής του καριέρας τον οδήγησαν να είναι συνεργάτης σε πολλούς χώρους επικοινωνίας και να αναπτύξει μια πτυχή ως σύμβουλος σε θέματα γαστρονομίας και φιλοξενίας και ως ομιλητής σε φόρουμ γύρω από την ηγεσία της ομάδας. Το 2019 εγκαινιάζει μια πρωτόγνωρη εκδήλωση. Το Santander Foodie, συγκεντρώνει ερασιτεχνικό κοινό, ηγέτες κοινής γνώμης, σεφ, παραγωγούς και σχετικές εταιρείες για να συγκεντρωθούν σε έναν διαγωνισμό όπου η ανησυχία, η επιθυμία για μάθηση και κοινή χρήση, το περιβάλλον των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ... γαστρονομία στον κόσμο. Ο Jesús Sánchez ζει την καλύτερη επαγγελματική στιγμή του.
ο εξειδικευμένος Τύπος το ορίζει ως: Μια από τις πιο στέρεες αναφορές της ισπανικής υψηλής κουζίνας που βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του. Το σημαντικό μέρος της κουζίνας του Jesús Sánchez περιηγείται ανάμεσα στη θάλασσα και τα βουνά. Μια πολύ λεπτή, φρέσκια κουζίνα, εξίσου με το λαχανικό και με το ζώο, συνυπάρχοντας έτσι σε τέλεια ισορροπία.
Εκδότης | Montagud editores | |
Συγγραφέας | Jesús Sánchez | |
Γλώσσα | Αγγλικά / Ισπανικά | |
Σελίδες | 256 σελίδες | |
ISBN |
|
|
Εξώφυλλο | Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 240 x 280 mm |