×

Mediterranean, Andreu Genestra

Δέσμευση, ταλέντο, σεβασμός, αφοσίωση, σθένος… Αυτές είναι οι αξίες του Andreu Genestra που αναδεικνύονται στο εστιατόριο του στην Capdepera της Μαγιόρκα (Βαλεαρίδες Νήσοι).

Mediterranean: ένα βιβλίο που αντικατοπτρίζει την τέλεια σχέση ανάμεσα στα προϊόντα, την περιοχή που παράγονται, την μνήμη, τη γεύση και την τεχνική.

Read moreShow less
Κωδικός:
9788472121911
Εταιρεία:
Αγαπημένα1
Σύγκριση0
Add to wishlist(1)
Περιγραφή

Το Mediterranean αντικατοπτρίζει τον απόλυτο σεβασμό στην παράδοση με δημιουργίες περασμένες μέσα από ένα σύγχρονο"κόσκινο". Παραδοσιακές συνταγές της Μαγιόρκας όπως "cocas", μαγειρευτά σαλιγκάρια ή και ρύζι και φυσικά τα πιο διάσημα γλυκά των Βαλεαρίδων Νήσων.

Ο Andreu Genestra αποδίδει φόρο τιμής σε όλους τους μάγειρες που καθημερινά παλεύουν μαζί του για την δημιουργία αυτών των πιάτων. Είναι οι σύμμαχοι του στο ευγενές καθήκον της διαιώνισης της παράδοσης και της διάσωσης της από τη λήθη,

Σε αυτό το βιβλίο παρουσιάζει τις 10 πιο συνήθεις βάσεις που χρησιμοποιεί για τη δημιουργία περισσότερων από 52 συνταγών. Τουλάχιστον 297 προετοιμασίες εικονογραφούνται μέσα από 247 φωτογραφίες και κάποιες από αυτές παρουσιάζονται βήμα-βήμα.

-Oriol Castro, Eduard Xatruch y Mateu Casañas (Disfrutar): Σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε τη Μεσογειακή διατροφή τόσο αγνή... Συνταγές που αναδεικνύουν ιστορίες, προϊόντα, δημιουργίες...
- Ferran Adrià: Ο επαγγελματισμός και το πάθος για ότι περιβάλλει τον Andreu Genestra είναι αυτά που σημαδεύουν το Mediterranean. Ένας τέλειος διάλογος ανάμεσα στα προϊόντα, την περιοχή, τη γεύση και την τεχνική
- Frank Rosin: Από τότε που τον συνάντησα για πρώτη φορά στο ξενοδοχείο Predi Son Jaumell συνειδητοποίησα ότι μπορούσε να συνδυάσει τον πολιτισμό, την πάραδοση και τις σύγχρονεσς δημιουργίες τόσο καλά όσο κανένας άλλος Ισπανός σεφ.
- Jean-Louis Neichel: Ο Andreu ειναι πραγματικός υπερασπιστής της Μεσογειακής κουλτούρας και ιδιαίτερα των Βαλεαρίδων Νήσων.
- Jordi Butrón: Αφήστε τον ευατό σας να εκπλαγεί και να βυθιστεί στο σύμπαν ενός καλλιεργημένου και ανήσυχου μάγειρα

Εκδότης Montagud
Συγγραφέας Andreu Genestra
Γλώσσα Αγγλικά, Ισπανικά
Σελίδες 256 σελίδες
ISBN 978-84-7212-191-1
Εξώφυλλο Σκληρό Εξώφυλλο, διαστάσεις 24 x 32 εκ.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
9788472121911
Συνημμένα Αρχεία
Σχετικά με τον Συγγραφέα
Σχετικά με τον Εκδότη
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
Κωδικός: 9789963219735
Μέσα από το ‘Grand livre de la Naturalite’ οAlain Ducasse, επαναπροσδιορίζει τη Γαλλική γαστρονομία!Πρόκειται για έναν οδηγό στη ‘νέα εποχή της γαστρονομίας’ όπου η κεντρική φιλοσοφία κάθε συνταγής θεμελιώνεται με...
Κωδικός: 9788472121591
Μέσα από τις 320 σελίδες του βιβλίου θα δούμε τον Paco Perez να περιγράφει πως η Μνήμη, το Περιβάλλον και η Τεχνική μπορούν να προκαλέσουν έναν απίστευτο καταρράκτη δημιουργικότητας από την οποία ξεπροβάλλουν οι γεύσεις.

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος