×

The Flavour of Elegance

Το Flavour of Elegance, που εκδόθηκε από τις εκδόσεις Montagud, αναλύει την κουζίνα της Begoña Rodrigo μέσα από την ιστορία της ζωής της και την κατανόησή της για έννοιες όπως η γεύση, η τεχνική και η ομορφιά.

Read moreShow less
Κωδικός:
9788472121607
Εταιρεία:
Αγαπημένα4
Σύγκριση0
Add to wishlist
Περιγραφή

Η Begona Rodrigo αποτελεί σήμερα πρότυπο για πολλούς σεφ που ξεκινούν το επιχειρηματικό τους ταξίδι στον κόσμο της γαστρονομίας, όπου η επιμονή και η μη συμμόρφωση σπάνια αποτυγχάνουν να δώσουν αποτελέσματα.

Οι καθορισμένες γεύσεις, η εξαιρετική ομορφιά των δημιουργιών της, η χρήση των τεχνικών στην εξυπηρέτηση της γεύσης και η άριστη επιλογή των προϊόντων (τοπικών και μη) μετατρέπουν αυτό το βιβλίο στο απόλυτο εγχειρίδιο για κάθε σεφ καθώς και του δίνουν τη δυνατότητα να ανακαλύψει τον μαγειρικό κόσμο της Begona Rodrigo.

Η Begoña Rodrigo μαγειρεύει εδώ και είκοσι χρόνια. Το ήμισυ αυτής της περιόδου έχει περάσει στην κουζίνα του εστιατορίου της La Salita (Βαλένθια,Ισπανία). Αυτή η σεφ καταγράφει όλα αυτά ενώ κοιτάζει το μέλλον στο The Flavour of Elegance. Αυτό το έργο εκδίδεται από τις εκδόσεις Montagud, έναν εκδοτικό οίκο που παράγει αποκλειστικά βιβλία για τη γαστρονομία εδώ και 110 χρόνια.

Το νέο βιβλίο της Begoña Rodrigo χωρίζει τις γαστρονομικές της ιδέες σε τέσσερις βασικούς πυλώνες. Καθένα από αυτά περιέχει, εξίσου, τις πιο σημαντικές δημιουργίες και συνταγές από τις δύο δεκαετίες της στην κουζίνα. Το «Flavour» ρίχνει μια ματιά σε πιάτα όπως «Glazed tuna brain», «Muscatel carbonara with porcini μανιτάρια και σύκα» και «Plankton fideuà». ενώ το τμήμα που αφιερώνεται στις «Τεχνικές» που χρησιμοποιεί η σεφ κάνει το ίδιο με «Ζεστή και ξινή σούπα κρεμμυδιού με καλαμάρια», «Γκαρόφο και κουνέλι» και «Σκουμπ». «Από παγκόσμιο σε τοπικό» αναλύει το διεθνές ταξίδι του φαγητού που ετοίμασε η Rodrigo, ξεκινώντας από κουζίνες σε διάφορα μέρη του κόσμου και καταλήγοντας στη Βαλένθια με πιάτα όπως «Γαρίδες σε μια αρωματική σάλτσα», «Ουρά γαρίδας τυλιγμένο σε λάχανο με καρύδα "και" Κίτρινο κάρυ με λαχανικά ". Τέλος, το αυτονόητο κεφάλαιο με τίτλο «The Aesthetics of Elegance» παρουσιάζει πιάτα όπως «Κόκκινο κέφαλο, μάραθο και άνηθο» και το «σαλάτα τουρσί και αλατισμένων παρασκευασμάτων» που μοιάζει με κορώνα - πιθανώς το πιο εμβληματικό πιάτο στο La Salita - με Το τελευταίο εμφανίζεται στα μπροστινά και πίσω εξώφυλλα του βιβλίου.

Εκδότης

Montagud

Συγγραφέας

Begona Rodrigo

Γλώσσα

Αγγλικά / Ισπανικά

Σελίδες

256

ISBN

9788472121607 

Εξώφυλλο

Σκληρό. Διαστάσεις 281 x 250 mm.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
9788472121607

Χαρακτηριστικά

Εκδόσεις
Montagud Editors
Σχετικά με τον Εκδότη
Σχετικά με τη Συγγραφέα
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
Κωδικός: 9788472121652
Το SWEETOLOGY είναι η ανθολογία της ζαχαροπλαστικής. Από το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής της Josep Maria Rodriguez.Ο παγκόσμιος πρωταθλητής σε αυτή τη γαστρονομική επιτυχία στηρίζεται στη φιλοσοφία και το προσωπικό στυλ...
Κωδικός: RM3
Ένα περιοδικό ζαχαροπλαστικής καλύτερο από κάθε άλλο βιβλίο.  360 σελίδες με συνταγές και παρουσιάσεις από τους καλύτερους ζαχαροπλάστες, pastry chefs, creators of desserts του κόσμου. 54 συγγραφείς, 56 διαδικασίες...

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος