×

Sweetology

Το SWEETOLOGY είναι η ανθολογία της ζαχαροπλαστικής. Από το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής της Josep Maria Rodriguez.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής σε αυτή τη γαστρονομική επιτυχία στηρίζεται στη φιλοσοφία και το προσωπικό στυλ του συγγραφέα. Βιβλίο που περιλαμβάνει τις βασικές αρχές της ζαχαροπλαστικής οι οποίες καθορίζουν το "brand" πάνω στο οποίο ιδρύθηκαν και αναπτύχθηκαν τα δυο εργαστήρια ζαχαροπλαστικής της Maria Rodriguez στην Μπαρτσελόνα .

Read moreShow less
Κωδικός:
9788472121652
Εταιρεία:
Αγαπημένα4
Σύγκριση0
Add to wishlist(1)
Περιγραφή

Η δομή του βιβλίου είναι τέτοια ώστε ο αναγνώστης να μπορεί να εισχωρήσει στη δημιουργική φαντασία της Maria Rodriguez.

Γλυκά,απλές κλασικές δημιουργίες,κέικ,κα αποτελούν τον κορμό του βιβλίου, το οποίο υπερβαίνει κατα πολύ μια απλή συλλογή από συνταγές. Κι αυτό διότι το SWEETOLOGY διαθέτει ένα λόγο και μια δομή παραπάνω από την πρακτική.

Το SWEETOLOGY οδηγείται από το ταλέντο ενός επαγγελματία που επιλέχθηκε να ηγηθεί την ανάπτυξη της Ισπανικής Ζαχαροπλαστικής με μια ματιά στις διεθνείς πρακτικές ενισχυμένες από το ταλέντο γνωστών chef όπως:Eneko Atxa (Azurmendi), David Munoz (Diverxo), Paco Perez (Miramar), Francis Paniego (El portal del Echaurren), Angel Leon (Aponiente), Josean Alija (Nerua), Albert Adria (Tickets) and Jordi Roca (El Celler De Can Roca).

Patry - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΚΛΑΣΙΚΟ
Μέλανας Δρυμός | Sacher | Μασίνι | Τάτιν

ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Πυξίδα Rose | Σαφάρι | Yum Yum | Λατρεύω το Xoco | Κίτρινο τριαντάφυλλο | Χειμώνας

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
Άνοιξη | Καλοκαίρι | Φθινόπωρο | Rothko | Ελάτε-Κόκο | Φράουλες και κρέμα

ΑΤΟΜΙΚΟ - ΚΛΑΣΙΚΟ ΑΝΑΝΕΩΣΗ
Τατίνη | 100% Hazel | Κεράσι | Αγνή σοκολάτα | Βανίλια - CITRUS Λεμόνι | Mojito | Πορτοκαλί | Φράουλα-Φράουλα

ΑΤΟΜΙΚΟ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ
Μέλι | Pinon | Πρωινό | Ανθινος

ΣΟΥΕΤΟΛΟΓΙΑ
Eneko Atxa | David Muñoz | Paco Pérez | Francis Paniego | Ángel León | Josean Alija | Albert Adrià | Τζόρντι Ρόκα

ΚΕΙΚ
Σοκολάτα | Πορτοκαλί | Μπανάνα | Καραμέλα | Βατόμουρο

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Σπασμένη καρδιά | Μόνα Πάσχα | Κέικ βασιλιά | Κόκα Σαν Χουάν | Κρουασάν καπουτσίνο | Yule Log | Nougat The Pastisseria

CUPS
Mandarina express | Μπελίνι | Πάθος καραμέλας | Κόκκινα φρούτα | Pina Colada SABLES Λεμόνι με τζάμια | Πράσινο | Μαύρο | Κίτρινο (πάθος και μάνγκο) | Κόκκινα (κόκκινα μούρα)

Δάκρυα DESSERT DISH | Λευκό και μαύρο | Ελέφαντας | γαλακτοκομικά σύννεφα

Εκδότης

Montagud

Συγγραφέας

Josep Maria Rodriguez

Γλώσσα

Αγγλικά / Ισπανικά

Σελίδες

256

ISBN

9788472121652 

Εξώφυλλο

Σκληρό. Διαστάσεις 240 x 320 mm.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
9788472121652
Σχετικά με τον Συγγραφέα
Σχετικά με τον Εκδότη
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
Κωδικός: 9789963219728
Ένα βιβλίο μεταφρασμένο από τις εκδόσεις Gastronomy Essentials με την επιμέλεια του Χρονόπουλου Δημήτρη. Συγγραφέας: Cedric Grolet Σκληρό Εξώφυλλο. 95 συνταγές με 45 διαφορετικά φρούτα. Σελίδες: 320 ISBN:...
Κωδικός: RM3
Ένα περιοδικό ζαχαροπλαστικής καλύτερο από κάθε άλλο βιβλίο.  360 σελίδες με συνταγές και παρουσιάσεις από τους καλύτερους ζαχαροπλάστες, pastry chefs, creators of desserts του κόσμου. 54 συγγραφείς, 56 διαδικασίες...

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος