Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking

Εταιρεία:

Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking είναι μια εγκυκλοπαιδική επεξεργασία της μαγειρικής. Οι έξι τόμοι των 2.438 σελίδων του εξερευνούν την ιστορία της κουζίνας και εξηγούν την επιστήμη της μαγειρικής με τρόπο που είναι προσβάσιμος τόσο στους επαγγελματίες σεφ όσο και στους οικιακούς μάγειρες.

Read moreShow less
Κωδικός:
PH 1007
Αγαπημένα0
Σύγκριση0
Περιγραφή

Η Modernist Cuisine είναι μια διεπιστημονική ομάδα στο Bellevue της Ουάσιγκτον, που ιδρύθηκε και διευθύνεται από τον Nathan Myhrvold. Η ομάδα περιλαμβάνει επιστήμονες, σεφ έρευνας και ανάπτυξης και μια πλήρη συντακτική ομάδα—όλα αφιερωμένα στην προώθηση της κατάστασης της μαγειρικής τέχνης μέσω της δημιουργικής εφαρμογής της επιστημονικής γνώσης και των πειραματικών τεχνικών.

Δημιουργημένοι από μια ομάδα επιστημόνων, σεφ, συντακτών και συγγραφέων, αυτοί οι τόμοι εξερευνούν την έρευνα που καλύπτει το πεδίο της μαγειρικής επιστήμης, με ιδιαίτερη προσοχή στην πρακτικότητα και την εφαρμογή στην κουζίνα. Μέσα από υπέροχες εικονογραφήσεις και απόκοσμες τεχνικές, αυτό το σετ θα σας εμπνεύσει να καινοτομήσετε στη δική σας κουζίνα.

Εκδότης Phaidon Press
Συγγραφέας Nathan Myhrvold, Chris Young, Maxime Bilet
Γλώσσα Αγγλικά
Σελίδες 2438 σελίδες
ISBN 9780982761007
Εξώφυλλο Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 352 x 282 mm
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
PH 1007
Σχετικά με τον Συγγραφέα
Σχετικά με τον εκδότη
Αξιολογήσεις
No comments
Σχετικα Προϊοντα
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 904-0007
Μέσα απότο‘Grand livre de la Naturalite’ οAlain Ducasse, επαναπροσδιορίζει τη Γαλλική γαστρονομία !Πρόκειται για έναν οδηγό στη ‘νέα εποχή της γαστρονομίας’ όπου η κεντρική φιλοσοφία κάθε συνταγής θεμελιώνεται με...

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος