BIBO

Brand:

Συγγραφέας: Dani Garcia.

Εκδόσεις: DGBOOKS.

Εξώφυλλο: Σκληρό.

Γλώσσα: Αγγλικά - Ισπανικά.

ISBN:9788469773772.

70,00 € (με Φ.Π.Α.).
Reference:
G583
Αγαπημένα0
Σύγκριση0
Περιγραφή


Ο Dani Garcia δικαίως θεωρείται ως ένας από τους πιο διεθνώς γνωστούς chef της Ανδαλουσίας. Δύο αστέρια Michelin στο εστιατόριο του,που βρίσκεται
στο ξενοδοχείο Marbella Puente Romano Beach Resort & Spa.Σπούδασε στη Σχολή Φιλοξενίας της Μάλαγα Consula
και το 1996 ξεκίνησε την καριέρα του με τον Martin Berasategui.Στη συνέχεια στο Tragabuches (1998-2004)ο Dani αναπτύσσει μια κουζίνα γεμάτη από πρόθεση και χρώμα. Ενώ στην Καλίμα (2005-2013) φτάνει στην ωριμότητα και γίνεται ο πρώτος σεφ της Μπενερέλα της Ανδαλουσίας.

Το 2013 ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για να ζήσει σε μια φάση ευρύτητας πνεύματος .Ένα χρόνο αργότερα ανοίγει το γαστρονομικό εστιατόριο "Bibo
Ανδαλουσίας Brasserie & Tapas" ενώ το 2016 συνεχίζει με το Bibo στη Μαδρίτη και αργότερα (Ιούλιος 2017) το Lobito de Mar, ένα αστικό και χαλαρό μπαρ.

Βασικά χαρακτηριστικά του ίδιου και του βιβλίου είναι ο εκδημοκρατισμός της υψηλής γαστρονομίας χρησιμοποιώντας την ποικιλία και την προσιτή
λεπτομέρεια.

Λεπτομέρειες προϊόντος
G583
Αξιολογήσεις
No comments
Σχετικα Προϊοντα

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in