Μαχαίρι Nakiri KUROUCHI 16.5 εκ. Carbon Steel

Το μαχαίρι nakiri χρησιμοποιείται εναλλακτικά ενός μαχαιριού λαχανικών. Βασισμένο στον Ιαπωνικό τρόπο κοπής αυτό το μαχαίρι αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για την προετοιμασία τόσο της Ασιατικής όσο και της Ευρωπαϊκής κουζίνας.

80,00 € (με Φ.Π.Α.).
Διαθέσιμο
Ημερομηνία Διαθεσιμότητας: 2019-01-03
Reference:
30569
Αγαπημένα0
Σύγκριση0
Περιγραφή

Προσοχή: Το μαχαίρι Santoku της Kaneyoshi είναι από ανοξείδωτο ατσάλι με μεγάλη περιεκτικότητα σε σίδηρο. Για τη σωστή του συντήρηση και την αποφυγή εμφάνισης σκουριάς απαιτείται πολύ προσεκτικό καθάρισμα και στέγνωμα μετά από κάθε χρήση. Επίσης προτείνουμε πριν αλλά και μετά από κάθε χρήση να αλείφεται τη λάμα με λάδι.

Λάμα

Stainless Steel + iron

Σκληρότητα

60 ±1 βαθμοί Rockwell

Γωνία

10 μοίρες η κάθε πλευρά, έχει διμερή γωνία κόψης.

Τα μαχαίρια Kaneyoshi κατασκευάζονται από έμπειρους Ιάπωνες τεχνίτες και η παραγωγή τους ολοκληρώνεται στο χέρι. 

Λαβή

Μανόλια.

Η ξύλινη λαβή από μανόλια έχει λιτή εμφάνιση, ταιριάζει αρμονικά με το μέταλλο της λάμας και δένει σφιχτά μαζί της με ένα κολάρο από πλαστικό.

Διαστάσεις

Μήκος Λάμας: 16,5 εκ.

Συνολικό Μήκος: 30,5 εκ.

Βάρος: 140 gr

Ακόνισμα

Ακονισμένο στο χέρι από έμπειρους Ιάπωνες τεχνίτες.

 

Λεπτομέρειες προϊόντος
30569

Χαρακτηριστικά

Λάμα
Carbon Steel
Γωνία
10
Σκληρότητα
60° Rockwell
Μήκος Λάμας
16.5 εκ.
Λαβή
Μανόλια
Μαχαίρια
Nakiri
Tags - Λέξεις Κλειδιά
Αξιολογήσεις
No comments
Σχετικα Προϊοντα

115,00 € (με Φ.Π.Α.).
Global
Κωδικός: G-7
Το μαχαίρι Deba είναι το βαρύ, παχύ γιαπωνέζικο μαχαίρι που χρησιμοποιείται κυρίως για το κόψιμο και φιλετάρισμα ολόκληρων ψαριών. Το βάρος του βοηθάει να διαπερνάει η λάμα πιο εύκολα το κεφάλι και τα χοντρά κόκαλα,...

38,90 € (με Φ.Π.Α.).
Mercer Culinary
Κωδικός: M24204 PL
Το μαχαίρι Deba είναι το βαρύ, παχύ γιαπωνέζικο μαχαίρι που χρησιμοποιείται κυρίως για το κόψιμο και φιλετάρισμα ολόκληρων ψαριών. Το βάρος του βοηθάει να διαπερνάει η λάμα πιο εύκολα το κεφάλι και τα χοντρά κόκαλα,...
Tojiro Japan
Κωδικός: FD-570
Το μαχαίρι Deba είναι το βαρύ, παχύ γιαπωνέζικο μαχαίρι που χρησιμοποιείται κυρίως για το κόψιμο και φιλετάρισμα ολόκληρων ψαριών. Το βάρος του βοηθάει να διαπερνάει η λάμα πιο εύκολα το κεφάλι και τα χοντρά κόκαλα,...

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in