Apicius 35 (November 2020)

Εταιρεία:

Apicius 35: Με περισσότερες δημιουργίες από ότι ποτέ!! Ένα τελείως διαφορετικό και πολύπλοκο περιοδικό. 10 πλέον διάσημοι σεφ.

Joan, Josep and Jordi Roca (Roca Mas Marroch), Ángel León (Aponiente, 3 Michelin stars), Diego Guerrero (DSTAgE, 2 Michelin stars) και πολλοί άλλοι.....

Read more
Κωδικός:
R061
Αγαπημένα0
Σύγκριση0
Περιγραφή
  • Joan, Josep and Jordi Roca (Roca Mas Marroch): Ο χώρος στον οποίο οι Joan, Josep και Jordi Roca συνήθιζαν να διοργανώνουν εκδηλώσεις είναι τώρα ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - με όλα τα γράμματα κεφαλαία - όπου σερβίρονται ιστορικά, κλασικά και απαραίτητα πιάτα από το El Celler de Can Roca. Η ποικιλία είναι σίγουρη, καθώς ο αριθμός των δημιουργιών που έχουν βγει από την κουζίνα των τριών αστεριών Michelin είναι σχεδόν χίλιες.
  • Ángel León (Aponiente, 3 Michelin stars): Από τον Tide Mill με τρία αστέρια Michelin, ο Ángel León αποκάλυψε στον κόσμο έναν ατελείωτο αριθμό θαλάσσιων γαστρονομικών δυνατοτήτων… έχει εμφανιστεί μόνο. Οι συνταγές που παρουσιάζει ο σεφ στον Apicius 35, με το μαγευτικό «Tuna shank» στο εξώφυλλο, είναι αποτέλεσμα συνεχούς και αδημοσίευτης έρευνας.
  • Diego Guerrero (DSTAgE, 2 Michelin stars) : Έχει τελειώσει το γαστρονομικό ταξίδι του Diego Guerrero; Μάλλον όχι ... Με μια ολοκαίνουργια ερευνητική μελέτη και ένα επιτυχημένο εστιατόριο  διατηρεί το DSTAgE δύο αστέρων ως ένα από τα πιο πολυπόθητα εστιατόρια της Μαδρίτης. Δεν προκαλεί έκπληξη: το μενού, πάντα πιστό στην τελειότητα  «κουζίνα χωρίς ταμπέλες γιατί δεν τις χρειάζεστε».
  • Marcos Granda (Skina, 2 Michelin stars): Ένα μικρό μέρος στο ιστορικό κέντρο της Marbella, το καλύτερο προϊόν που αναζητήθηκε και μεταφέρθηκε με προσοχή από οποιαδήποτε γωνιά της Ισπανίας, μια λίστα κρασιών που επιδιώκει να αποτίσει φόρο τιμής σε μικρούς οινοποιούς ... και δύο αστέρια Michelin. Ο Μάρκος Γκράντα, ένας άτυπος και συνειδητός εστιάτορας, έχει βρει μια φόρμουλα για την επιτυχία που ονομάζεται Skina. «Τα κοσμήματα βρίσκονται συνήθως σε μοναδικούς χώρους», εγγυώνται οι επιθεωρητές του οδηγού.
  • Juanlu Fernández (Lú. Cocina y Alma, 1 Michelin star): Ο Juanlu Fernández, ο οποίος άρχισε να εργάζεται ως σεφ ζαχαροπλαστικής και αργότερα περιόδευσε σε πολλά διάσημα εστιατόρια, ήταν δεύτερος στην ιεραρχία στο Aponiente για μια δεκαετία. Με μια πρόταση που ορίζει ως «εμπροσθοφυλακή πίσω ράγας» και που του έχει κερδίσει αστέρι Michelin, κεντάει σάλτσες και κυριαρχεί σε σημεία όπως λίγοι άλλοι.
  • Safe Cruz (Gofio, 1 Michelin star): Η γαστρονομία των Καναρίων Νήσων - με μεγάλο μέρος της προέλευσής της στην ανάγκη και την απομόνωση - είναι ένας πολιτιστικός θησαυρός τόσο πολύτιμος όσο είναι άγνωστος. Ο Safe Cruz, μαζί με την Aída González, πρότεινε να τερματιστεί αυτό από τη Μαδρίτη. Κανείς δεν είναι καλύτερος από αυτόν: προέρχεται από μια οικογένεια αγροτών της Τενερίφης, και αφού πέρασε από εστιατόρια στην Ιβηρική χερσόνησο και στην υπόλοιπη Ευρώπη, «εκπαιδεύτηκε στην καθαρή κουζίνα των Καναρίων Νήσων», εξηγούν από το εστιατόριο.
  • José Carlos García (José Carlos García Restaurante, 1 Michelin star): Με πάνω από 25 χρόνια δουλειάς πίσω του, και ατελείωτη μάθηση στην εμβληματική οικογενειακή επιχείρηση Café de París, ο José Carlos García παρουσιάζεται, πάνω απ 'όλα, ως λάτρης του προϊόντος της Ανδαλουσίας και ειδικότερα της Μάλαγας. Επιπλέον της φροντίδας του κάθε υλικού με προσοχή και γνώση, εφαρμόζει τεχνικές εμπνευσμένες από εκείνες των μεγάλων Ευρωπαίων δασκάλων με τους οποίους εργάστηκε στην αρχή της καριέρας του.
  • Adelf Morales (Topik): Ο Adelf Morales έχει στο ενεργητικό του ένα ασυναγώνιστο «γαστρονομικό πρόγραμμα σπουδών». Ο σεφ, ο οποίος ανακάλυψε εστιατόρια όπως το Arzak και το Casa Botín από την παιδική του ηλικία, έχει εργαστεί σε triestrellados στο San Sebastián, στη Βαλένθια, στην Ιταλία ... και στην Ιαπωνία. Εκεί πέρασε τρία χρόνια. Το 2009, άνοιξε το Topik, το δικό του έργο στη Βαρκελώνη, μαζί με τη σύζυγό του, Eva Mele.
  • Dani Lechuga (Bardeni) : Μαζί με τους «Σωματοφύλακες του» Víctor και Jorge, ο Dani Lechuga ήταν στην πρώτη γραμμή ενός έργου τόσο γνήσιο όσο και απαραίτητο για σχεδόν τρεις δεκαετίες. Προσαρμόζεται στις εποχές με εκπληκτική ευελιξία, αλλά υπάρχει πάντα ένας κοινός παρονομαστής: το κρέας. Έτσι, στο Bardeni, πολύ κοντά στη Sagrada Familia, τα καλύτερα κομμάτια συνυπάρχουν στο τέλειο σημείο με υπέροχες προετοιμασίες, υπέροχα μαγειρευτά και ένα νεύμα στην κουζίνα άλλων χωρών.

Εκδότης

Montagud

Συγγραφέας

Συντακτική Ομάδα Montagud

Γλώσσα

Αγγλικά / Ισπανικά

Σελίδες

256 σελίδες, 98 δημιουργίες

ISBN

-   

Εξώφυλλο

Flexibound, Διαστάσεις: 210 x 297 mm

Για προηγούμενα τεύχη παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα ή στείλτε μας e-mail (info@cookbookstore.gr)

Read more
Λεπτομέρειες προϊόντος
R061
Σχετικά με τον Εκδότη
Αξιολογήσεις
No comments
Σχετικα Προϊοντα
Montagud Editors
Κωδικός: R059
Apicius. Τεύχος 33: Ένα περιοδικό που εκδίδεται κάθε 6 μήνες και παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο τις καινοτομίες της υψηλής γαστρονομίας. Επαγγελματίες συνεργάτες που παρουσιάζουν τεχνικές και φιλοσοφία υψηλής...
Montagud Editors
Κωδικός: RM3
Ένα περιοδικό ζαχαροπλαστικής καλύτερο από κάθε άλλο βιβλίο.  360 σελίδες με συνταγές και παρουσιάσεις από τους καλύτερους ζαχαροπλάστες, pastry chefs, creators of desserts του κόσμου. 54 συγγραφείς, 56 διαδικασίες...
Montagud Editors
Κωδικός: G557
Μέσα από τις 320 σελίδες του βιβλίου θα δούμε τον Paco Perez να περιγράφει πως η Μνήμη, το Περιβάλλον και η Τεχνική μπορούν να προκαλέσουν έναν απίστευτο καταρράκτη δημιουργικότητας από την οποία ξεπροβάλλουν οι γεύσεις.
Montagud Editors
Κωδικός: G567
Το Anarkia είναι ένα σημαντικό έργο που επικεντρώνεται στη γλυκιά κουζίνα που παρήγαγε ο El Celler de Can Roca (3 αστέρια Michelin). Το βιβλίο αυτό είναι μια επιτομή επιδορπίων από τον Jordi Roca, που ανακηρύχτηκε ως...

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος