ARTOS, η τέχνη της αρτοποιίας

Εταιρεία:

Το πρώτο βιβλίο του BakeryChef, Χάρη Παπαλίτσα, που θα κυκλοφορήσει στο προσεχές Φθινόπωρο, από την GastronomyEssentials.

Read more
Κωδικός:
901-00010
Αγαπημένα0
Σύγκριση0
Περιγραφή

Γλυκά και αλμυρά πρωινά αρτοπαρασκευάσματα, γιορτινές συνταγές, παραδοσιακά αλλά και καινοτόμα ψωμιά, ξεδιπλώνονται με μοναδικές φωτογραφίες και
αναλυτικές συνταγές.


Παραδοσιακές αλλά και σύγχρονες τεχνικές, έρχονται να καλύψουν όλες τις πτυχές της αρτοποιητικής τέχνης, προσφέροντας στον αναγνώστη έναν πλούσιο
οδηγό που δε γίνεται να χάσετε! Παραδοσιακά Panettone, Τσουρέκια, brioche απλά, αλλά και με κρέμα κάστανο, μυζήθρα, κασέρι και χωριάτικο λουκάνικο… New York style Bagels, Galette με καραμελωμένα κρεμμύδια, μπέικον και Gruyere, Bretzel, Βιενέζικη Μπαγκέτα, Πεϊνιρλί, Ψωμί Μπύρας με μαύρη βύνη και κριθάρι, Ψωμί Προζυμένιο dinkel με βρώμη, Ψωμί Μοναστηριακό, Ψωμί Χωριάτικο ωριμασμένο με μέλι, είναι μερικές, από τις πάνω από 70 συνταγές από Ελλάδα και
Ευρώπη, αυτού του βιβλίου.

Η μοναδική αυτή έκδοση όμως, δεν σταματάει μόνο στις συνταγές. Μέσα στο βιβλίο υπάρχει ένα ολόκληρο κεφάλαιο θεωρίας, που αναλύει διεξοδικά την
τέχνη του τέλειου Ζυμώματος, της σωστής Ωρίμανσης και του Ψησίματος. Μικρά μυστικά για το τέλειο αποτέλεσμα, που θα κάνουν τη διαφορά στην
παραγωγή και τελική παρουσίαση του προϊόντος, που θα επιλέξετε να φτιάξετε. 

Εκδότης

Gastronomy Essentials

Συγγραφέας

Χάρης Παπαλίτσας

Γλώσσα

Ελληνικά

Σελίδες

240 σελίδες

ISBN

-

Εξώφυλλο

Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 230 x 285 mm

Η έκδοση του βιβλίου προγραμματίζετε για τα μέσα Οκτώβρη. Επωφεληθείτε την presale περίοδο και κερδίστε έκπτωση 20%.

Read more
Λεπτομέρειες προϊόντος
901-00010
Σχετικά με τον συγγραφέα
Αξιολογήσεις
No comments
Σχετικα Προϊοντα
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 901-00007
Ο Ανδρέας Μαυρομμάτης ,Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΑΣΤΕΡΙ ΜΙΣΕΛΕΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ,σας προτείνει ένα ταξίδι που θα σας οδηγήσει στην ανακάλυψη νέων μεσογειακών γεύσεων. Χάρη σε 45 πρωτότυπες συνταγές και σε...
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 901-00001
Ένα βιβλίο μεταφρασμένο από τις εκδόσεις Gastronomy Essentials με την επιμέλεια του Χρονόπουλου Δημήτρη. Συγγραφέας: Cedric Grolet Σκληρό Εξώφυλλο. 95 συνταγές με 45 διαφορετικά φρούτα. Σελίδες: 320 ISBN:...
Montagud Editors
Κωδικός: G567
Το Anarkia είναι ένα σημαντικό έργο που επικεντρώνεται στη γλυκιά κουζίνα που παρήγαγε ο El Celler de Can Roca (3 αστέρια Michelin). Το βιβλίο αυτό είναι μια επιτομή επιδορπίων από τον Jordi Roca, που ανακηρύχτηκε ως...

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος