A Day at elBulli

Εταιρεία:

Μια αποκλειστική εμφάνιση πίσω από τις σκηνές του elBulli - το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο, που δημιουργήθηκε από τον Ferran Adria, τον καλύτερο σεφ στον κόσμο.

Read more
Κωδικός:
PH 5508
Αγαπημένα2
Σύγκριση0
Περιγραφή

 Με δύο εκατομμύρια αιτήματα για κρατήσεις κάθε χρόνο, το να βρεις τραπέζι στο elBulli ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Το A Day at elBulli, Classic Edition ανοίγει τις πόρτες σε όλους και αποκαλύπτει τον εσωτερικό τρόπο λειτουργίας της κουζίνας και τις γαστρονομικές καινοτομίες που βοήθησαν στη δημιουργία του εντυπωσιακού φαγητού. Ένα βιβλίο με περισσότερες από 1.000 έγχρωμες φωτογραφίες, το οποίο περιλαμβάνει συνταγές και καινοτόμα ένθετα που εξηγούν τις δημιουργικές μεθόδους και τη φιλοσοφία των τροφίμων, την πολιτική κρατήσεων, την ιστορία του elBulli και τη ζωή του Ferran Adria.

Απευθυνόμενο σε όλους τους λάτρεις του φαγητού, καθώς και επαγγελματίες του κλάδου, το βιβλίο ξεκινά με το ξημέρωμα στις 6.15 π.μ. και, στη συνέχεια, δείχνει επισκέψεις στις τοπικές αγορές για να προμήθεια συστατικών, άφιξη του Ferran στο εργαστήριο, πρωινή δημιουργική συνεδρία πειραματισμού, άφιξη της υπόλοιπης ομάδας στις 2.30 μ.μ. για να ξεκινήσει το mise-en-place για το βράδυ, τα καθημερινά καθήκοντα της ομάδας front of house και την άφιξη των πρώτων επισκεπτών για δείπνο από τις 7.45 μ.μ. έως την αναχώρηση των τελευταίων επισκεπτών έως τις 2.00 π.μ.

Με την καινοτόμο δομή και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του, το A Day στο elBulli προσφέρει μια συναρπαστική εικόνα για τη σπάνια και μαγική εμπειρία του φαγητού στο elBulli.

Εκδότης

Phaidon Press

Συγγραφέας

Ferran Adria, Juli Soler, Albert Adria

Γλώσσα

Αγγλικά

Σελίδες

632 σελίδες

ISBN

9780714865508 

Εξώφυλλο

Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 2*0 x 214 mm

Read more
Λεπτομέρειες προϊόντος
PH 5508
Σχετικά με τον Συγγραφέα
Σχετικά με τον εκδότη
Αξιολογήσεις
No comments
Σχετικα Προϊοντα
Montagud Editors
Κωδικός: G567
Το Anarkia είναι ένα σημαντικό έργο που επικεντρώνεται στη γλυκιά κουζίνα που παρήγαγε ο El Celler de Can Roca (3 αστέρια Michelin). Το βιβλίο αυτό είναι μια επιτομή επιδορπίων από τον Jordi Roca, που ανακηρύχτηκε ως...

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος