Apicius 33 (November 2019)

Εταιρεία:

Apicius. Τεύχος 33: Ένα περιοδικό που εκδίδεται κάθε 6 μήνες και παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο τις καινοτομίες της υψηλής γαστρονομίας. Επαγγελματίες συνεργάτες που παρουσιάζουν τεχνικές και φιλοσοφία υψηλής γαστρονομίας. Πολιτισμός, καινοτομία, τεχνικές μαγειρικής και φαντασία συναντιώνται σε όλα τα τεύχη του Apicius από το 2003 και έπειτα.

Το καλύτερο περιοδικό Μαγειρικής σε όλο τον κόσμο. Τεχνικές και συνταγές από τους πλέον διάσημους chef.

Κωδικός:
R059
Αγαπημένα0
Σύγκριση0
Περιγραφή

Το καλύτερο περιοδικό Μαγειρικής σε όλο τον κόσμο. Τεχνικές και συνταγές από τους πλέον διάσημους chef.

Σε αυτό το τεύχος θα μάθουμε αναλυτικά για τους Nacho Manzano και Rafa Zafra. Επίσης υπάρχουν άρθρα από τον Eneko Atxa, Pepe Solla, Ricard Camarena, Jordi Roca, Paco Morales και άλλους.

Ο Nacho Manzana παρουσιάζει στο Casa Marcial (2 αστέρων) πιάτα και γεύσεις εμπνευσμένα από τα υπέροχα τοπία της περιοχής Asturias. Πιάτα που βασίζονται στις τελευταίες τεχνικές, σέβονται την παράδοση του τόπου, πιάτα με εξαιρετική γεύση...

Ο Rafa Zafra χρησιμοποιεί όλες τις γνώσεις και την εμπειρία του -έχοντας συνεργαστεί με τους αδερφούς Adria - και παρουσιάζει στο εστιατόριο Estimar πιάτα που έχουν ως βάση τα θαλασσινά.

Εκδότης

Montagud

Συγγραφέας

Συντακτική Ομάδα Montagud

Γλώσσα

Αγγλικά / Ισπανικά

Σελίδες

224 σελίδες, 323 συνταγές

ISBN

-   

Εξώφυλλο

Flexibound, Διαστάσεις: 210 x 297 mm

Για προηγούμενα τεύχη παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα ή στείλτε μας e-mail (info@cookbookstore.gr)

Λεπτομέρειες προϊόντος
R059
Σχετικά με τον Εκδότη
Σχετικά με το Περιοδικό
Αξιολογήσεις
No comments
Σχετικα Προϊοντα
Montagud Editors
Κωδικός: R058
Apicius. Τεύχος 32: Ένα περιοδικό που εκδίδεται κάθε 6 μήνες και παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο τις καινοτομίες της υψηλής γαστρονομίας. Επαγγελματίες συνεργάτες που παρουσιάζουν τεχνικές και φιλοσοφία υψηλής...
Montagud Editors
Κωδικός: G547
Το SWEETOLOGY είναι η ανθολογία της ζαχαροπλαστικής. Από το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής της Josep Maria Rodriguez.Ο παγκόσμιος πρωταθλητής σε αυτή τη γαστρονομική επιτυχία στηρίζεται στη φιλοσοφία και το προσωπικό στυλ...
Montagud Editors
Κωδικός: RM3
Ένα περιοδικό ζαχαροπλαστικής καλύτερο από κάθε άλλο βιβλίο.  360 σελίδες με συνταγές και παρουσιάσεις από τους καλύτερους ζαχαροπλάστες, pastry chefs, creators of desserts του κόσμου. 54 συγγραφείς, 56 διαδικασίες...
Montagud Editors
Κωδικός: G567
Το Anarkia είναι ένα σημαντικό έργο που επικεντρώνεται στη γλυκιά κουζίνα που παρήγαγε ο El Celler de Can Roca (3 αστέρια Michelin). Το βιβλίο αυτό είναι μια επιτομή επιδορπίων από τον Jordi Roca, που ανακηρύχτηκε ως...

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος