Apicius 32 (May 2019)

Εταιρεία:

Apicius. Τεύχος 32: Ένα περιοδικό που εκδίδεται κάθε 6 μήνες και παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο τις καινοτομίες της υψηλής γαστρονομίας. Επαγγελματίες συνεργάτες που παρουσιάζουν τεχνικές και φιλοσοφία υψηλής γαστρονομίας. Πολιτισμός, καινοτομία, τεχνικές μαγειρικής και φαντασία συναντιώνται σε όλα τα τεύχη του Apicius από το 2003 και έπειτα.

Το καλύτερο περιοδικό Μαγειρικής σε όλο τον κόσμο. Τεχνικές και συνταγές από τους πλέον διάσημους chef.

Κωδικός:
R058
Αγαπημένα0
Σύγκριση0
Περιγραφή

Το καλύτερο περιοδικό Μαγειρικής σε όλο τον κόσμο. Τεχνικές και συνταγές από τους πλέον διάσημους chef.

Αυτή τη φορά το Apicius σπάει κάθε κώδικα.

Παρουσιάζει 2 θέματα, 2 πραγματικότητες, 2 αλήθειες : Arrea - Enigma. Γιατί η γαστρονομία δεν έχει μόνο μια κατεύθυνση.

Arrea... για πάντα μέσα στην καρδιά μας, χάρη στην απίθανη φιλοξενία, χάρη στις γεύσεις που μας επαναφέρουν σε άλλες εποχές

Enigma... άνοιξε τις πόρτες του χωρίς κανέναν προσανατολισμό, χωρίς καμία προσπάθεια επίδειξης τεχνικών μαγειρικής αλλά με μόνο στόχο να επαναφέρει στη Γη τη ¨γεύση¨ για να μπορούν όλοι να την καταλάβουν και την αισθανθούν.

Εκδότης

Montagud

Συγγραφέας

Συντακτική Ομάδα Montagud

Γλώσσα

Αγγλικά / Ισπανικά

Σελίδες

224 σελίδες, 323 συνταγές, Δημιουργίες 57, Βήμα προς βήμα εκτελέσεις: 93

ISBN

-   

Εξώφυλλο

Flexibound, Διαστάσεις: 210 x 300 mm

Για προηγούμενα τεύχη παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα ή στείλτε μας e-mail (info@cookbookstore.gr)

Λεπτομέρειες προϊόντος
R058
Σχετικά με τον Εκδότη
Σχετικά με το Περιοδικό
Αξιολογήσεις
No comments
Σχετικα Προϊοντα
Montagud Editors
Κωδικός: R059
Apicius. Τεύχος 33: Ένα περιοδικό που εκδίδεται κάθε 6 μήνες και παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο τις καινοτομίες της υψηλής γαστρονομίας. Επαγγελματίες συνεργάτες που παρουσιάζουν τεχνικές και φιλοσοφία υψηλής...
Montagud Editors
Κωδικός: R057
Apicius. Τεύχος 31: Ένα περιοδικό που εκδίδεται κάθε 6 μήνες και παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο τις καινοτομίες της υψηλής γαστρονομίας. Επαγγελματίες συνεργάτες που παρουσιάζουν τεχνικές και φιλοσοφία υψηλής...
Montagud Editors
Κωδικός: G557
Μέσα από τις 320 σελίδες του βιβλίου θα δούμε τον Paco Perez να περιγράφει πως η Μνήμη, το Περιβάλλον και η Τεχνική μπορούν να προκαλέσουν έναν απίστευτο καταρράκτη δημιουργικότητας από την οποία ξεπροβάλλουν οι γεύσεις.
Montagud Editors
Κωδικός: G567
Το Anarkia είναι ένα σημαντικό έργο που επικεντρώνεται στη γλυκιά κουζίνα που παρήγαγε ο El Celler de Can Roca (3 αστέρια Michelin). Το βιβλίο αυτό είναι μια επιτομή επιδορπίων από τον Jordi Roca, που ανακηρύχτηκε ως...

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος