Apicius 31 (November 2018)

Εταιρεία:

Apicius. Τεύχος 31: Ένα περιοδικό που εκδίδεται κάθε 6 μήνες και παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο τις καινοτομίες της υψηλής γαστρονομίας. Επαγγελματίες συνεργάτες που παρουσιάζουν τεχνικές και φιλοσοφία υψηλής γαστρονομίας. Πολιτισμός, καινοτομία, τεχνικές μαγειρικής και φαντασία συναντιώνται σε όλα τα τεύχη του Apicius από το 2003 και έπειτα.

Το καλύτερο περιοδικό Μαγειρικής σε όλο τον κόσμο. Τεχνικές και συνταγές από τους πλέον διάσημους chef.

Κωδικός:
R057
Αγαπημένα0
Σύγκριση0
Περιγραφή

Το καλύτερο περιοδικό Μαγειρικής σε όλο τον κόσμο. Τεχνικές και συνταγές από τους πλέον διάσημους chef.


4 μοναδικοί chefs με 6 αστέρια Michelin:

Eduard Xatruch,Oriol Castro, Mateu Casanas - DISFRUTAR 2 Michelin stars.

Mario Sandoval - Coque 2 Michelin stars.

Jesus Sanchez -Cenador de Amos 2 Michelin stars.

Javi Estevez - La Taasqueria Bib Gourmand.

Εκδότης

Montagud

Συγγραφέας

Συντακτική Ομάδα Montagud

Γλώσσα

Αγγλικά / Ισπανικά

Σελίδες

224 σελίδες, 243 συνταγές, 38 δημιουργίες,  βήμα προς βήμα εκτέλεσεις : 80

ISBN

-   

Εξώφυλλο

Flexibound, Διαστάσεις: 210 x 297 mm

Λεπτομέρειες προϊόντος
R057
Σχετικά με τον Εκδότη
Σχετικά με το Περιοδικό
Αξιολογήσεις
No comments
Σχετικα Προϊοντα
Montagud Editors
Κωδικός: R059
Apicius. Τεύχος 33: Ένα περιοδικό που εκδίδεται κάθε 6 μήνες και παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο τις καινοτομίες της υψηλής γαστρονομίας. Επαγγελματίες συνεργάτες που παρουσιάζουν τεχνικές και φιλοσοφία υψηλής...
Montagud Editors
Κωδικός: R058
Apicius. Τεύχος 32: Ένα περιοδικό που εκδίδεται κάθε 6 μήνες και παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο τις καινοτομίες της υψηλής γαστρονομίας. Επαγγελματίες συνεργάτες που παρουσιάζουν τεχνικές και φιλοσοφία υψηλής...
Montagud Editors
Κωδικός: G583
«Ποτέ δεν ένιωσα πιο ελεύθερος ως σεφ να δημιουργήσω μια ιδέα. Δεν ήμουν ποτέ τόσο ξεκάθαρος πώς θα ήταν η γαστρονομική μου χίμαιρα », είναι μια από τις φράσεις του Dani García που εισάγουν τον αναγνώστη στο έργο και...
Montagud Editors
Κωδικός: G557
Μέσα από τις 320 σελίδες του βιβλίου θα δούμε τον Paco Perez να περιγράφει πως η Μνήμη, το Περιβάλλον και η Τεχνική μπορούν να προκαλέσουν έναν απίστευτο καταρράκτη δημιουργικότητας από την οποία ξεπροβάλλουν οι γεύσεις.

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος