Φιλτράρισμα κατά
Φιλτράρισμα κατά
Μάρκα

Ξένοι Τίτλοι

Cookbookstore - Βιβλία - Ξένοι Τίτλοι

Βιβλία με την υπογραφή των πλέον γνωστών chef, pastry chef του κόσμου.

Read more
Φιλτράρισμα κατά
PHAIDON
Κωδικός: PH 2387
Μια σε βάθος εξερεύνηση της γέννησης της μαγειρικής, όπως απεικονίζεται από την κορυφαία αυθεντία elBullifoundation του Ferran Adria. Το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο στις 17 Φεβρουαρίου 2021, μπορείτε όμως να το...
Montagud Editors
Κωδικός: G567
Το Anarkia είναι ένα σημαντικό έργο που επικεντρώνεται στη γλυκιά κουζίνα που παρήγαγε ο El Celler de Can Roca (3 αστέρια Michelin). Το βιβλίο αυτό είναι μια επιτομή επιδορπίων από τον Jordi Roca, που ανακηρύχτηκε ως...
PHAIDON
Κωδικός: PH 1618
Κοκτέιλ από όλο τον κόσμο.Μια σημαντική παγκόσμια γιορτή κλασικών και πρωτοποριακών συνταγών κοκτέιλ που καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο πίνουμε, όπου κι αν είμαστε. Το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο στις 17 Σεπτεμβρίου...
Montagud Editors
Κωδικός: R060
Apicius. Τεύχος 34: Ένα περιοδικό που εκδίδεται κάθε 6 μήνες και παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο τις καινοτομίες της υψηλής γαστρονομίας. Επαγγελματίες συνεργάτες που παρουσιάζουν τεχνικές και φιλοσοφία υψηλής...
Montagud Editors
Κωδικός: G595
Το Noor είναι το προσωπικό έργο που ξεκίνησε ο Paco Morales όταν επέστρεψε στη γενέτειρα του στην Κόρδοβα. Παρ' όλα αυτά, δεν ξέχασε ποτέ ούτε το σεβασμό προς τις ρίζες του ούτε όλες τις εμπειρίες που απέκτησε από την...
Montagud Editors
Κωδικός: RM3
Ένα περιοδικό ζαχαροπλαστικής καλύτερο από κάθε άλλο βιβλίο.  360 σελίδες με συνταγές και παρουσιάσεις από τους καλύτερους ζαχαροπλάστες, pastry chefs, creators of desserts του κόσμου. 54 συγγραφείς, 56 διαδικασίες...
Montagud Editors
Κωδικός: G543
Το μαγείρεμα Sous-vide, βασικά η διαδικασία στεγανοποίησης σε πλαστικές σακούλες και μαγειρέματος σε χαμηλές θερμοκρασίες, είναι μια τεχνική που μέχρι τώρα χρησιμοποιείται ευρύτερα στην Ευρώπη.
Montagud Editors
Κωδικός: G557
Μέσα από τις 320 σελίδες του βιβλίου θα δούμε τον Paco Perez να περιγράφει πως η Μνήμη, το Περιβάλλον και η Τεχνική μπορούν να προκαλέσουν έναν απίστευτο καταρράκτη δημιουργικότητας από την οποία ξεπροβάλλουν οι γεύσεις.
Montagud Editors
Κωδικός: G589
Punto MX , το πρώτο ΜΕΞΙΚΆΝΙΚΟ εστιατόριο που βραβεύτηκε με αστέρι Michelin.Αυτό το βιβλίο - βίβλος της σύγχρονης ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗΣ κουζίνας-  παρουσιάζει τις βάσεις, τα προϊόντα, τις δημιουργίες και την κουλτούρα της.
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-21 από σύνολο 66

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος