Φιλτράρισμα κατά
Φιλτράρισμα κατά
Μάρκα

Ελληνικοί Τίτλοι

Cookbookstore - Βιβλία - Ελληνικοί Τίτλοι

Συνταγές μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής από διάσημους Έλληνες Μάγειρες. Βιβλία που αποτελούν τη βάση της Ελληνικής γαστρονομίας ή ακόμα και εκπαιδευτικοί τίτλοι ή μαθήματα μαγειρικής μέσα από τη λογοτεχνία.

Read moreShow less
Φιλτράρισμα κατά
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 904-0007
Μέσα απότο‘Grand livre de la Naturalite’ οAlain Ducasse, επαναπροσδιορίζει τη Γαλλική γαστρονομία !Πρόκειται για έναν οδηγό στη ‘νέα εποχή της γαστρονομίας’ όπου η κεντρική φιλοσοφία κάθε συνταγής θεμελιώνεται με...
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 904-0004
Πού πάνε τα φαγητά όταν πεθαίνουν;  Υπάρχει παράδεισος άραγε για αυτά;Σπατάλη στα τρόφιμα, left overs από μενού εστιατορίων και ξενοδοχείων, φαγητά στον κάδο σκουπιδιών καθημερινά, που συμπαρασύρουν μαζί τους και τον...
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 904-0003
Γλυκά και αλμυρά πρωινά αρτοπαρασκευάσματα, γιορτινές συνταγές, παραδοσιακά αλλά και καινοτόμα ψωμιά, ξεδιπλώνονται με μοναδικές φωτογραφίες και αναλυτικές συνταγές. Το πρώτο βιβλίο του BakeryChef, Χάρη Παπαλίτσα.
Ελληνικές Εκδόσεις
Κωδικός: 901-0004
Η υπέροχη αυτή συλλογή 200 και πλέον συνταγών περιλαμβάνει σάλτσες για κάθε είδους πιάτο –ελαφριές και πλούσιες, απλές και σύνθετες, γλυκές και αλμυρές. Οι τεχνικές παρουσιάζονται με σαφήνεια και η εικονογράφηση είναι...
Ελληνικές Εκδόσεις
Κωδικός: 901-0007
Ένα δίγλωσσο βιβλίο με συνταγές από Ελλάδα και Γαλλία, συνταγές που θα μπορούσαν να συμπεριλαμβάνονται στο πρωινό, το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Το μισό βιβλίο είναι στα Ελληνικά και περιλαμβάνει συνταγές...
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 904-0002
Ο Ανδρέας Μαυρομμάτης ,Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΑΣΤΕΡΙ ΜΙΣΕΛΕΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ,σας προτείνει ένα ταξίδι που θα σας οδηγήσει στην ανακάλυψη νέων μεσογειακών γεύσεων. Χάρη σε 45 πρωτότυπες συνταγές και σε...
Ελληνικές Εκδόσεις
Κωδικός: 901-0006
Ένα βιβλίο που απευθύνεται σε όσους δίνουν εξετάσεις πιστοποίησης. Περιλαμβάνει ερωτήσεις με τις αντίστοιχες απαντήσεις στα θέματα εξέτασης πιστοποίησης των ΙΕΚ. Συγγραφέας: Καχλιά Γεωργία
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 904-0000
Ένα βιβλίο μεταφρασμένο από τις εκδόσεις Gastronomy Essentials με την επιμέλεια του Χρονόπουλου Δημήτρη. Συγγραφέας: Cedric Grolet Σκληρό Εξώφυλλο. 95 συνταγές με 45 διαφορετικά φρούτα. Σελίδες: 320 ISBN:...
Κωδικός: 901-0001
Συγγραφέας: Jeni Wright, Eric Treuille Σκληρό Εξώφυλλο. 200 βασικές συνταγές από την πλέον αναγνωρισμένη Σχολή Μαγειρικής στον κόσμο. Σελίδες: 460 ISBN: 960-8058-32-5 Εκδόσεις : Τσιτσιλώνης
Ελληνικές Εκδόσεις
Κωδικός: 901-0005
Στις σελίδες του αυθεντικού γαλλικού "Le Repertoire de la Cuisine", που κυκλοφορεί και στη χώρα μας μεταφρασμένο στα ελληνικά από τις Επαγγελματικές Εκδόσεις Μαγειρικής Α. Τσιτσιλώνη, συγκεντρώνονται περισσότεροι από...
Κωδικός: 901-0002
Συγγραφέας: Laurent Duchene, Bridget Stones Σκληρό Εξώφυλλο. 150 βασικές συνταγές από την πλέον αναγνωρισμένη Σχολή Μαγειρικής στον κόσμο. Σελίδες: 270 ISBN: 960-8058-34-1 Εκδόσεις : Τσιτσιλώνης
Ελληνικές Εκδόσεις
Κωδικός: 901-0008
Την 1η Απριλίου του 1755, σε μια μικρή πόλη, το Μπελέ, στην κοιλάδα του Ροδανού στους πρόποδες των Άλπεων, γεννήθηκε ο μεγαλύτερος γαστρονόμος που γνώρισε ποτέ ο κόσμος: ο Ζαν Ανθέλμ Μπριγιά-Σαβαρέν...Για κάποιους...
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-14 από σύνολο 14

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος