Βιβλία

  • Ελληνικοί Τίτλοι

    Ελληνικοί Τίτλοι

    <p>Συνταγές μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής από διάσημους Έλληνες Μάγειρες. Βιβλία που αποτελούν τη βάση της Ελληνικής γαστρονομίας ή ακόμα και εκπαιδευτικοί τίτλοι ή μαθήματα μαγειρικής μέσα από τη λογοτεχνία.</p>
  • Ξένοι Τίτλοι

    Ξένοι Τίτλοι

    <p>Βιβλία με την υπογραφή των πλέον γνωστών chef, pastry chef του κόσμου.</p>
Φιλτράρισμα κατά
Κωδικός: 901-00004
80,00 € (με Φ.Π.Α.).
Συγγραφέας: Laurent Duchene, Bridget Stones Σκληρό Εξώφυλλο. 150 βασικές συνταγές από την πλέον αναγνωρισμένη Σχολή Μαγειρικής στον κόσμο. Σελίδες: 270 ISBN: 960-8058-34-1 Εκδόσεις : Τσιτσιλώνης
Κωδικός: 901-00003
92,00 € (με Φ.Π.Α.).
Συγγραφέας: Jeni Wright, Eric Treuille Σκληρό Εξώφυλλο. 200 βασικές συνταγές από την πλέον αναγνωρισμένη Σχολή Μαγειρικής στον κόσμο. Σελίδες: 460 ISBN: 960-8058-32-5 Εκδόσεις : Τσιτσιλώνης
Κωδικός: 901-00001
85,00 € (με Φ.Π.Α.).
Ένα βιβλίο μεταφρασμένο από τις εκδόσεις Gastronomy Essentials με την επιμέλεια του Χρονόπουλου Δημήτρη. Συγγραφέας: Cedric Grolet Σκληρό Εξώφυλλο. 95 συνταγές με 45 διαφορετικά φρούτα. Σελίδες: 320 ISBN:...
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-21 από σύνολο 23

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in