Βιβλία

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε Ελληνικούς και Ξένους Τίτλους από καταξιωμένους Σεφ. Βιβλία τα οποία παρουσιάζουν σύγχρονες τεχνικές, παραδοσιακές συνταγές, νέες ιδέες και αποτελούν πηγή γνώσης και έμπνευσης. 

  • Ελληνικοί Τίτλοι

    Ελληνικοί Τίτλοι

    <p>Συνταγές μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής από διάσημους Έλληνες Μάγειρες. Βιβλία που αποτελούν τη βάση της Ελληνικής γαστρονομίας ή ακόμα και εκπαιδευτικοί τίτλοι ή μαθήματα μαγειρικής μέσα από τη λογοτεχνία.</p>
  • Ξένοι Τίτλοι

    Ξένοι Τίτλοι

    <p>Βιβλία με την υπογραφή των πλέον γνωστών chef, pastry chef του κόσμου.</p>
Φιλτράρισμα κατά

σάλτσες

55,00 € (με Φ.Π.Α.).
Ελληνικές Εκδόσεις
Κωδικός: 901-00006
Η υπέροχη αυτή συλλογή 200 και πλέον συνταγών περιλαμβάνει σάλτσες για κάθε είδους πιάτο –ελαφριές και πλούσιες, απλές και σύνθετες, γλυκές και αλμυρές. Οι τεχνικές παρουσιάζονται με σαφήνεια και η εικονογράφηση είναι...

ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ

19,90 € (με Φ.Π.Α.).
Ελληνικές Εκδόσεις
Κωδικός: 901-00007
Ο Ανδρέας Μαυρομμάτης ,Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΑΣΤΕΡΙ ΜΙΣΕΛΕΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ,σας προτείνει ένα ταξίδι που θα σας οδηγήσει στην ανακάλυψη νέων μεσογειακών γεύσεων. Χάρη σε 45 πρωτότυπες συνταγές και σε...
Ελληνικές Εκδόσεις
Κωδικός: 901-00009
Ένα βιβλίο που απευθύνεται σε όσους δίνουν εξετάσεις πιστοποίησης. Περιλαμβάνει ερωτήσεις με τις αντίστοιχες απαντήσεις στα θέματα εξέτασης πιστοποίησης των ΙΕΚ. Συγγραφέας: Καχλιά Γεωργία
Κωδικός: 901-00001
Ένα βιβλίο μεταφρασμένο από τις εκδόσεις Gastronomy Essentials με την επιμέλεια του Χρονόπουλου Δημήτρη. Συγγραφέας: Cedric Grolet Σκληρό Εξώφυλλο. 95 συνταγές με 45 διαφορετικά φρούτα. Σελίδες: 320 ISBN:...
Κωδικός: 901-00003
Συγγραφέας: Jeni Wright, Eric Treuille Σκληρό Εξώφυλλο. 200 βασικές συνταγές από την πλέον αναγνωρισμένη Σχολή Μαγειρικής στον κόσμο. Σελίδες: 460 ISBN: 960-8058-32-5 Εκδόσεις : Τσιτσιλώνης
Ο Δρόμος προς τη Σύγχρονη Κρητική Γαστρονομία Ο Δρόμος προς τη Σύγχρονη Κρητική Γαστρονομία
Limited time offer

Ο Δρόμος προς τη Σύγχρονη Κρητική Γαστρονομία

25,00 € (με Φ.Π.Α.). 55,00 €
Reduced price-30,00 €
Κωδικός: 901-00002
Συγγραφέας: Γιώργος Στυλιανουδάκης Σκληρό Εξώφυλλο. 40 συνταγές που αναδεικνύουν την Κρητική κουζίνα. Σελίδες: 172 ISBN: 978-9963-2197-0-4 Εκδόσεις: Gastronomy Essentials

Le Repertoire

45,00 € (με Φ.Π.Α.).
Ελληνικές Εκδόσεις
Κωδικός: 901-00008
Στις σελίδες του αυθεντικού γαλλικού "Le Repertoire de la Cuisine", που κυκλοφορεί και στη χώρα μας μεταφρασμένο στα ελληνικά από τις Επαγγελματικές Εκδόσεις Μαγειρικής Α. Τσιτσιλώνη, συγκεντρώνονται περισσότεροι από...
Κωδικός: 901-00004
Συγγραφέας: Laurent Duchene, Bridget Stones Σκληρό Εξώφυλλο. 150 βασικές συνταγές από την πλέον αναγνωρισμένη Σχολή Μαγειρικής στον κόσμο. Σελίδες: 270 ISBN: 960-8058-34-1 Εκδόσεις : Τσιτσιλώνης
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-21 από σύνολο 40

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος