Βιβλία

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε Ελληνικούς και Ξένους Τίτλους από καταξιωμένους Σεφ. Βιβλία τα οποία παρουσιάζουν σύγχρονες τεχνικές, παραδοσιακές συνταγές, νέες ιδέες και αποτελούν πηγή γνώσης και έμπνευσης. 

Read moreShow less
Φιλτράρισμα κατά
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 904-0007
Μέσα απότο‘Grand livre de la Naturalite’ οAlain Ducasse, επαναπροσδιορίζει τη Γαλλική γαστρονομία !Πρόκειται για έναν οδηγό στη ‘νέα εποχή της γαστρονομίας’ όπου η κεντρική φιλοσοφία κάθε συνταγής θεμελιώνεται με...
PHAIDON
Κωδικός: PH 2547
monk: Φως και Σκιά στο μονοπάτι του Φιλοσόφου Yoshihiro Imai Μια υποβλητική και προσωπική μονογραφία και μια ωδή στη μαγειρική στη φωτιά (ξυλόφουρνος κ.α.) από τον συναρπαστικό αναδυόμενο σεφ της Ιαπωνίας.
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 904-0004
Πού πάνε τα φαγητά όταν πεθαίνουν;  Υπάρχει παράδεισος άραγε για αυτά;Σπατάλη στα τρόφιμα, left overs από μενού εστιατορίων και ξενοδοχείων, φαγητά στον κάδο σκουπιδιών καθημερινά, που συμπαρασύρουν μαζί τους και τον...
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 904-0003
Γλυκά και αλμυρά πρωινά αρτοπαρασκευάσματα, γιορτινές συνταγές, παραδοσιακά αλλά και καινοτόμα ψωμιά, ξεδιπλώνονται με μοναδικές φωτογραφίες και αναλυτικές συνταγές. Το πρώτο βιβλίο του BakeryChef, Χάρη Παπαλίτσα.
Montagud Editors
Κωδικός: G600
Απολαύστε στις 444 σελίδες αυτού του βιβλίου σχετικά με την ιστορία του Azurmendi, το συναισθηματικό λεξικό που απαρτίζεται από τις ιδέες του Eneko Atxa, 75 μεγαλοπρεπείς δημιουργίες και 65 φωτογραφημένες βήμα προς...
Ελληνικές Εκδόσεις
Κωδικός: 901-0004
Η υπέροχη αυτή συλλογή 200 και πλέον συνταγών περιλαμβάνει σάλτσες για κάθε είδους πιάτο –ελαφριές και πλούσιες, απλές και σύνθετες, γλυκές και αλμυρές. Οι τεχνικές παρουσιάζονται με σαφήνεια και η εικονογράφηση είναι...
PHAIDON
Κωδικός: PH 2516
Η αναγνωρισμένη συγγραφέας Reem Kassis επιστρέφει με μια μοναδική συλλογή πρωτότυπων σύγχρονων συνταγών που παρουσιάζει την πλούσια ιστορία της αραβικής κουζίνας.
Ελληνικές Εκδόσεις
Κωδικός: 901-0007
Ένα δίγλωσσο βιβλίο με συνταγές από Ελλάδα και Γαλλία, συνταγές που θα μπορούσαν να συμπεριλαμβάνονται στο πρωινό, το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Το μισό βιβλίο είναι στα Ελληνικά και περιλαμβάνει συνταγές...
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 904-0002
Ο Ανδρέας Μαυρομμάτης ,Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΑΣΤΕΡΙ ΜΙΣΕΛΕΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ,σας προτείνει ένα ταξίδι που θα σας οδηγήσει στην ανακάλυψη νέων μεσογειακών γεύσεων. Χάρη σε 45 πρωτότυπες συνταγές και σε...
Ελληνικές Εκδόσεις
Κωδικός: 901-0006
Ένα βιβλίο που απευθύνεται σε όσους δίνουν εξετάσεις πιστοποίησης. Περιλαμβάνει ερωτήσεις με τις αντίστοιχες απαντήσεις στα θέματα εξέτασης πιστοποίησης των ΙΕΚ. Συγγραφέας: Καχλιά Γεωργία
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 904-0000
Ένα βιβλίο μεταφρασμένο από τις εκδόσεις Gastronomy Essentials με την επιμέλεια του Χρονόπουλου Δημήτρη. Συγγραφέας: Cedric Grolet Σκληρό Εξώφυλλο. 95 συνταγές με 45 διαφορετικά φρούτα. Σελίδες: 320 ISBN:...
Κωδικός: 901-0001
Συγγραφέας: Jeni Wright, Eric Treuille Σκληρό Εξώφυλλο. 200 βασικές συνταγές από την πλέον αναγνωρισμένη Σχολή Μαγειρικής στον κόσμο. Σελίδες: 460 ISBN: 960-8058-32-5 Εκδόσεις : Τσιτσιλώνης
PHAIDON
Κωδικός: PH 8721
Το Nordic Cookbook προσφέρει μια άνευ προηγουμένου ματιά στις πλούσιες γαστρονομικές προσφορές της σκανδιναβικής περιοχής με 700 συνταγές που συλλέχθηκαν από τον φημισμένο Σουηδό σεφ Magnus Nilsson που παρουσιάστηκε...
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-21 από σύνολο 136

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος