Βιβλία

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε Ελληνικούς και Ξένους Τίτλους από καταξιωμένους Σεφ. Βιβλία τα οποία παρουσιάζουν σύγχρονες τεχνικές, παραδοσιακές συνταγές, νέες ιδέες και αποτελούν πηγή γνώσης και έμπνευσης. 

Read more
  • Ελληνικοί Τίτλοι

    Ελληνικοί Τίτλοι

    <p>Συνταγές μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής από διάσημους Έλληνες Μάγειρες. Βιβλία που αποτελούν τη βάση της Ελληνικής γαστρονομίας ή ακόμα και εκπαιδευτικοί τίτλοι ή μαθήματα μαγειρικής μέσα από τη λογοτεχνία.</p>
  • Ξένοι Τίτλοι

    Ξένοι Τίτλοι

    <p>Βιβλία με την υπογραφή των πλέον γνωστών chef, pastry chef του κόσμου.</p>
Φιλτράρισμα κατά
Ελληνικές Εκδόσεις
Κωδικός: 901-00006
Η υπέροχη αυτή συλλογή 200 και πλέον συνταγών περιλαμβάνει σάλτσες για κάθε είδους πιάτο –ελαφριές και πλούσιες, απλές και σύνθετες, γλυκές και αλμυρές. Οι τεχνικές παρουσιάζονται με σαφήνεια και η εικονογράφηση είναι...
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 901-00007
Ο Ανδρέας Μαυρομμάτης ,Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΑΣΤΕΡΙ ΜΙΣΕΛΕΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ,σας προτείνει ένα ταξίδι που θα σας οδηγήσει στην ανακάλυψη νέων μεσογειακών γεύσεων. Χάρη σε 45 πρωτότυπες συνταγές και σε...
PHAIDON
Κωδικός: PH 2387
Μια σε βάθος εξερεύνηση της γέννησης της μαγειρικής, όπως απεικονίζεται από την κορυφαία αυθεντία elBullifoundation του Ferran Adria. Το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο στις 17 Φεβρουαρίου 2021, μπορείτε όμως να το...
Ελληνικές Εκδόσεις
Κωδικός: 901-00009
Ένα βιβλίο που απευθύνεται σε όσους δίνουν εξετάσεις πιστοποίησης. Περιλαμβάνει ερωτήσεις με τις αντίστοιχες απαντήσεις στα θέματα εξέτασης πιστοποίησης των ΙΕΚ. Συγγραφέας: Καχλιά Γεωργία
Montagud Editors
Κωδικός: G567
Το Anarkia είναι ένα σημαντικό έργο που επικεντρώνεται στη γλυκιά κουζίνα που παρήγαγε ο El Celler de Can Roca (3 αστέρια Michelin). Το βιβλίο αυτό είναι μια επιτομή επιδορπίων από τον Jordi Roca, που ανακηρύχτηκε ως...
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 901-00001
Ένα βιβλίο μεταφρασμένο από τις εκδόσεις Gastronomy Essentials με την επιμέλεια του Χρονόπουλου Δημήτρη. Συγγραφέας: Cedric Grolet Σκληρό Εξώφυλλο. 95 συνταγές με 45 διαφορετικά φρούτα. Σελίδες: 320 ISBN:...
Κωδικός: 901-00003
Συγγραφέας: Jeni Wright, Eric Treuille Σκληρό Εξώφυλλο. 200 βασικές συνταγές από την πλέον αναγνωρισμένη Σχολή Μαγειρικής στον κόσμο. Σελίδες: 460 ISBN: 960-8058-32-5 Εκδόσεις : Τσιτσιλώνης
PHAIDON
Κωδικός: PH 1618
Κοκτέιλ από όλο τον κόσμο.Μια σημαντική παγκόσμια γιορτή κλασικών και πρωτοποριακών συνταγών κοκτέιλ που καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο πίνουμε, όπου κι αν είμαστε. Το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο στις 17 Σεπτεμβρίου...
Montagud Editors
Κωδικός: R060
Apicius. Τεύχος 34: Ένα περιοδικό που εκδίδεται κάθε 6 μήνες και παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο τις καινοτομίες της υψηλής γαστρονομίας. Επαγγελματίες συνεργάτες που παρουσιάζουν τεχνικές και φιλοσοφία υψηλής...
Ελληνικές Εκδόσεις
Κωδικός: 901-00008
Στις σελίδες του αυθεντικού γαλλικού "Le Repertoire de la Cuisine", που κυκλοφορεί και στη χώρα μας μεταφρασμένο στα ελληνικά από τις Επαγγελματικές Εκδόσεις Μαγειρικής Α. Τσιτσιλώνη, συγκεντρώνονται περισσότεροι από...
Κωδικός: 901-00004
Συγγραφέας: Laurent Duchene, Bridget Stones Σκληρό Εξώφυλλο. 150 βασικές συνταγές από την πλέον αναγνωρισμένη Σχολή Μαγειρικής στον κόσμο. Σελίδες: 270 ISBN: 960-8058-34-1 Εκδόσεις : Τσιτσιλώνης
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 901-00010
Γλυκά και αλμυρά πρωινά αρτοπαρασκευάσματα, γιορτινές συνταγές, παραδοσιακά αλλά και καινοτόμα ψωμιά, ξεδιπλώνονται με μοναδικές φωτογραφίες και αναλυτικές συνταγές. Το πρώτο βιβλίο του BakeryChef, Χάρη Παπαλίτσα.
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-21 από σύνολο 79

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος