Φιλτράρισμα κατά
Φιλτράρισμα κατά
Μάρκα
Εργαλεία Κουζίνας
Εργαλεία Μοριακής

Εργαλεία Μοριακής

Cookbookstore - Εργαλεία - Εργαλεία Μοριακής
Φιλτράρισμα κατά
Κωδικός: 100852
Κιτ μοριακής γαστρονομίας για σφαιροποίηση, αφροποίηση, ζελοποίηση κα. Το κιτ περιλαμβάνει 11 εργαλεία μοριακής, υλικά, 2 dvd με συνταγές και ένα βιβλιαράκι με συμβουλές και tips.
Κωδικός: 100644
Κιτ μοριακής γαστρονομίας για σφαιροποίηση, αφροποίηση, ζελοποίηση κα. Το κιτ περιλαμβάνει εργαλεία, υλικά καθώς και συνταγές. Το κιτ Mojito R-EVOLUTION είναι η απόλυτη εμπειρία mojito! Αποδομήστε το mojito σας σε...
Κωδικός: 100985
Κιτ μοριακής γαστρονομίας για σφαιροποίηση, αφροποίηση, ζελοποίηση κα. Το κιτ περιλαμβάνει εργαλεία, υλικά καθώς και συνταγές. Το κιτ Gin & Tonic R-EVOLUTION ξεχωρίζει γιατί μπορειτε να συνδυάσετε την δημιουργία...
Κωδικός: 101247
Το κιτ Professional περιλαμβάνει 10 διαφορετικά υλικά μοριακής κουζίνας τα οποία θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε απίθανους συνδυασμούς γεύσεων και εμφάνισης στα πιάτα σας!

Xanthan Gum 57 gr

9,95 € (με Φ.Π.Α.).
Κωδικός: 101251
Xanthan Gum: Αποτελεί φυσικό παράγοντα συμπύκνωσης που προέρχεται από τη γλυκόζη μέσω της ζύμωσης και χρησιμοποιείται για τη σταθεροποίηση γαλακτωμάτων και την συμπύκνωση σε σάλτσες και ποτά. Συσκευασία 57 gr.

Gellan Gum 57 gr

19,95 € (με Φ.Π.Α.).
Κωδικός: 101256
Gellan Gum: Αποτελεί φυσικό παράγοντα που λαμβάνεται μέσω ζύμωσης, χρησιμοποιείται συχνά για την παραγωγή σκληρών τζελ που κόβονται καθαρά και αντέχουν σε θερμοκρασίες έως και 140°C. Συσκευασία 57 gr.

Sodium Alginate 57 gr

12,45 € (με Φ.Π.Α.).
Κωδικός: 101255
Sodium Alginate: Αποτελεί φυσικό παράγοντα ζελοποίησης που εξάγεται από καφέ άλγη. Χρησιμοποιείται συχνά σε συνδυασμό με το Calcium Lactate στη διαδικασία της σφαιροποίησης. Συσκευασία 57 gr.

Citric Acid 57 gr

9,95 € (με Φ.Π.Α.).
Κωδικός: 101249
Citric acid: Αποτελεί φυσικό παράγοντα που μπορεί να βρεθεί στα εσπεριδοειδή, συχνά χρησιμοποιούμενο ως αντιοξειδωτικό, ως γαλακτοματοποιητής που κρατά τα λίπη και τα υγρά από το διαχωρισμό ή ως ρυθμιστικό οξύ στη...

Agar Agar 57 gr

12,45 € (με Φ.Π.Α.).
Κωδικός: 101252
Agar Agar: Αποτελεί φυσικό παράγοντα ζελοποίησης που εξάγεται από τα κόκκινα άλγη. Χρησιμοποιείται συχνότερα για να δημιουργήσουμε πέρλες, gel-σπαγγέτι και διάφορα ζελέ. Συσκευασία 57 gr.
Κωδικός: 101246
Το κιτ Professional περιλαμβάνει 5 διαφορετικά υλικά μοριακής κουζίνας τα οποία θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε απίθανους συνδυασμούς γεύσεων και εμφάνισης στα πιάτα σας!
Κωδικός: 100130
Κιτ μοριακής γαστρονομίας για σφαιροποίηση, αφροποίηση, ζελοποίηση κα. Το κιτ περιλαμβάνει εργαλεία, υλικά καθώς και συνταγές. Το κιτ Coctail R-EVOLUTION  θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε σφαίρες coctail που θα...

Ζυγαριά Ακριβείας 0,1gr

45,00 € (με Φ.Π.Α.).
Κωδικός: 330-0001
Ζυγαριά ακριβείας 0,01 gr.Ιδανική για καθημερινό ζύγισμα μικρών ποσοτήτων προϊόντων για τα οποία απαιτείται μεγάλη ακρίβεια όπως για παράδειγμα υλικά για σφαιροποίηση, σταθεροποιητές παγωτού, ζάχαρη, αλάτι τρούφα,...

Καπνιστήρι Αλαντίν

50,00 € (με Φ.Π.Α.).
Κωδικός: 330-0004
Καπνιστήρι Αλαντίν. Το νέο set καπνίσματος Aladin επιτρέπει στον καπνό να εισέρχεται σε κλειστά δοχεία προκειμένου να καπνίσει για μικρά χρονικά διαστήματα μικρές επιφάνειες φαγητού επικαλύπτοντας με τα επιλεγμένα...
Κωδικός: 330-0005
Πριονίδι από Οξιά. Ειδικό πριονίδι για κάπνισμα. Το πριονίδι οξιάς είναι αποτέλεσμα της επιλογής των καλύτερων ξύλων, ειδικών για διαφορετικές τεχνικές καπνίσματος, σεβόμενο όλους τους κανόνες και κανονισμούς για τη...

Κουτάλι Κεννέλ Medium (Quenelles)

21,50 € (με Φ.Π.Α.).
Κωδικός: 330-0017
Με την κουτάλα παγωτού θα φτιάξετε τις τελειότερες μπάλες παγωτού με απόλυτη συμμετρία. Με πολύ σταθερό χερούλι που αντέχει ακόμα και στο πιο σκληρό παγωτό και διατηρεί τη θερμοκρασία του, για τέλειο σερβίρισμα.
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-21 από σύνολο 38

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in