Molecule R

Molecule R

Υλικά και εργαλεία μοριακής γαστρονομίας.

Υλικά και εργαλεία μοριακής γαστρονομίας.

Molecule Agar Agar 57 gr

12,45 € (με Φ.Π.Α.).
Molecule R
Κωδικός: 101252
Agar Agar: Αποτελεί φυσικό παράγοντα ζελοποίησης που εξάγεται από τα κόκκινα άλγη. Χρησιμοποιείται συχνότερα για να δημιουργήσουμε πέρλες, gel-σπαγγέτι και διάφορα ζελέ. Συσκευασία 57 gr.

Molecule Citric Acid 57 gr

9,95 € (με Φ.Π.Α.).
Molecule R
Κωδικός: 101249
Citric acid: Αποτελεί φυσικό παράγοντα που μπορεί να βρεθεί στα εσπεριδοειδή, συχνά χρησιμοποιούμενο ως αντιοξειδωτικό, ως γαλακτοματοποιητής που κρατά τα λίπη και τα υγρά από το διαχωρισμό ή ως ρυθμιστικό οξύ στη...

Molecule Gellan Gum 57 gr

19,95 € (με Φ.Π.Α.).
Molecule R
Κωδικός: 101256
Gellan Gum: Αποτελεί φυσικό παράγοντα που λαμβάνεται μέσω ζύμωσης, χρησιμοποιείται συχνά για την παραγωγή σκληρών τζελ που κόβονται καθαρά και αντέχουν σε θερμοκρασίες έως και 140°C. Συσκευασία 57 gr.

Molecule Kappa Carragenan 57 gr

12,45 € (με Φ.Π.Α.).
Molecule R
Κωδικός: 101254
Kappa Carrageenan: Αποτελεί φυσικό παράγοντα ζελοποίησης που εξάγεται από τα κόκκινα άλγη. Xρησιμοποιείται για τη δημιουργία σκληρών και εύθραυστων ζελέ. Συσκευασία 57 gr.

Molecule Sodium Alginate 57 gr

12,45 € (με Φ.Π.Α.).
Molecule R
Κωδικός: 101255
Sodium Alginate: Αποτελεί φυσικό παράγοντα ζελοποίησης που εξάγεται από καφέ άλγη. Χρησιμοποιείται συχνά σε συνδυασμό με το Calcium Lactate στη διαδικασία της σφαιροποίησης. Συσκευασία 57 gr.

Molecule Xanthan Gum 57 gr

9,95 € (με Φ.Π.Α.).
Molecule R
Κωδικός: 101251
Xanthan Gum: Αποτελεί φυσικό παράγοντα συμπύκνωσης που προέρχεται από τη γλυκόζη μέσω της ζύμωσης και χρησιμοποιείται για τη σταθεροποίηση γαλακτωμάτων και την συμπύκνωση σε σάλτσες και ποτά. Συσκευασία 57 gr.
Molecule R
Κωδικός: 100068
Κιτ αρωματισμού με το οποίο αλλάζει τελείως ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τις γεύσεις. Οι γευστικοί μας κάλυκες μπορούν να αναγνωρίσουν 5 βασικές γεύσεις ενώ η μύτη μας είναι σε θέση να διακρίνει και τις πιο ήπιες...
Molecule R
Κωδικός: 100754
Κιτ αρωματισμού με το οποίο αλλάζει τελείως ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τις γεύσεις. Οι γευστικοί μας κάλυκες μπορούν να αναγνωρίσουν 5 βασικές γεύσεις ενώ η μύτη μας είναι σε θέση να διακρίνει και τις πιο ήπιες...
Molecule R
Κωδικός: 100130
Κιτ μοριακής γαστρονομίας για σφαιροποίηση, αφροποίηση, ζελοποίηση κα. Το κιτ περιλαμβάνει εργαλεία, υλικά καθώς και συνταγές. Το κιτ Coctail R-EVOLUTION  θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε σφαίρες coctail που θα...
Molecule R
Κωδικός: 100985
Κιτ μοριακής γαστρονομίας για σφαιροποίηση, αφροποίηση, ζελοποίηση κα. Το κιτ περιλαμβάνει εργαλεία, υλικά καθώς και συνταγές. Το κιτ Gin & Tonic R-EVOLUTION ξεχωρίζει γιατί μπορειτε να συνδυάσετε την δημιουργία του...
Molecule R
Κωδικός: 100644
Κιτ μοριακής γαστρονομίας για σφαιροποίηση, αφροποίηση, ζελοποίηση κα. Το κιτ περιλαμβάνει εργαλεία, υλικά καθώς και συνταγές. Το κιτ Mojito R-EVOLUTION είναι η απόλυτη εμπειρία mojito! Αποδομήστε το mojito σας σε...
Molecule R
Κωδικός: 100852
Κιτ μοριακής γαστρονομίας για σφαιροποίηση, αφροποίηση, ζελοποίηση κα. Το κιτ περιλαμβάνει 11 εργαλεία μοριακής, υλικά, 2 dvd με συνταγές και ένα βιβλιαράκι με συμβουλές και tips.
Molecule R
Κωδικός: 100115
11 εξειδικευμένα εργαλεία για τους λάτρεις της Γαστρονομίας - κυρίως της Μοριακής. Εργαλεία με τα οποία μπορείτε να εφαρμόσετε τέλεια όλες τις περίτεχνες τεχνικές για να παρουσιάσετε ένα ευφάνταστο πιάτο.

Molecule Σιφόν 500 ml

44,95 € (με Φ.Π.Α.).
Molecule R
Κωδικός: 100012
Μάθετε πώς να κάνετε την τέλεια χτυπημένη κρέμα ώστε να τελειόποιήσετε τα πιάτα μοριακής σας γαστρονομίας με το SIPHON R-EVOLUTION.Για να καταφέρετε να φτάσετε στο πλήρες δημιουργικό αποτέλεσμα αυτού του σιφόν, εκτός...
Molecule R
Κωδικός: 100808
Αυτή η όμορφα σχεδιασμένη σύριγγα είναι χρησιμοποιείται τόσο για την έγχυσης μαρινάδας όσο και ως ένα εργαλείο styling τροφίμων.Είτε το χρησιμοποιείτε για την ένεση μαρινάδας σε κρέατα πριν από το ψήσιμο ή το βαθύ...
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-21 από σύνολο 26

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος