Στις σελίδες του αυθεντικού γαλλικού "Le Repertoire de la Cuisine", που κυκλοφορεί και στη χώρα μας μεταφρασμένο στα ελληνικά από τις Επαγγελματικές Εκδόσεις Μαγειρικής Α. Τσιτσιλώνη, συγκεντρώνονται περισσότεροι από...
Την 1η Απριλίου του 1755, σε μια μικρή πόλη, το Μπελέ, στην κοιλάδα του Ροδανού στους πρόποδες των Άλπεων, γεννήθηκε ο μεγαλύτερος γαστρονόμος που γνώρισε ποτέ ο κόσμος: ο Ζαν Ανθέλμ Μπριγιά-Σαβαρέν...Για κάποιους...
Ένα δίγλωσσο βιβλίο με συνταγές από Ελλάδα και Γαλλία, συνταγές που θα μπορούσαν να συμπεριλαμβάνονται στο πρωινό, το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Το μισό βιβλίο είναι στα Ελληνικά και περιλαμβάνει συνταγές...
Η υπέροχη αυτή συλλογή 200 και πλέον συνταγών περιλαμβάνει σάλτσες για κάθε είδους πιάτο –ελαφριές και πλούσιες, απλές και σύνθετες, γλυκές και αλμυρές. Οι τεχνικές παρουσιάζονται με σαφήνεια και η εικονογράφηση είναι...
Ένα βιβλίο που απευθύνεται σε όσους δίνουν εξετάσεις πιστοποίησης. Περιλαμβάνει ερωτήσεις με τις αντίστοιχες απαντήσεις στα θέματα εξέτασης πιστοποίησης των ΙΕΚ.
Συγγραφέας: Καχλιά Γεωργία