Montagud Editors

Montagud Editors

Ισπανικές Εκδόσεις με την υπογραφή όλων των διάσημων σεφ. Βιβλία και περιοδικά που συγκεντρώνουν αναρίθμητα αστέρια Michelin...

Montagud Editors
Κωδικός: G567
Το Anarkia είναι ένα σημαντικό έργο που επικεντρώνεται στη γλυκιά κουζίνα που παρήγαγε ο El Celler de Can Roca (3 αστέρια Michelin). Το βιβλίο αυτό είναι μια επιτομή επιδορπίων από τον Jordi Roca, που ανακηρύχτηκε ως...
Montagud Editors
Κωδικός: G573
Αξίες όπως ειλικρίνεια, ισορροπία, αυστηρότητα, φυσικότητα, αυθεντικότητα,συναίσθημα,ταπεινοφροσύνη,σεβασμός και ευαισθησία είναι μια σταθερά στο σύμπαν του Les Cols. Μια κουζίνα του τοπίου και της εποχικότητας, όπου...
Montagud Editors
Κωδικός: R059
Apicius. Τεύχος 33: Ένα περιοδικό που εκδίδεται κάθε 6 μήνες και παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο τις καινοτομίες της υψηλής γαστρονομίας. Επαγγελματίες συνεργάτες που παρουσιάζουν τεχνικές και φιλοσοφία υψηλής...
Montagud Editors
Κωδικός: R060
Apicius. Τεύχος 34: Ένα περιοδικό που εκδίδεται κάθε 6 μήνες και παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο τις καινοτομίες της υψηλής γαστρονομίας. Επαγγελματίες συνεργάτες που παρουσιάζουν τεχνικές και φιλοσοφία υψηλής...
Montagud Editors
Κωδικός: G600
Απολαύστε στις 444 σελίδες αυτού του βιβλίου σχετικά με την ιστορία του Azurmendi, το συναισθηματικό λεξικό που απαρτίζεται από τις ιδέες του Eneko Atxa, 75 μεγαλοπρεπείς δημιουργίες και 65 φωτογραφημένες βήμα προς...
Montagud Editors
Κωδικός: G583
«Ποτέ δεν ένιωσα πιο ελεύθερος ως σεφ να δημιουργήσω μια ιδέα. Δεν ήμουν ποτέ τόσο ξεκάθαρος πώς θα ήταν η γαστρονομική μου χίμαιρα », είναι μια από τις φράσεις του Dani García που εισάγουν τον αναγνώστη στο έργο και...
Montagud Editors
Κωδικός: G555
Ο Ricard Camarena έχει γράψει το "Broths, ο κώδικας της γεύσης", ένα από τα πιο περιζήτητα βιβλία για την γαστρονομική σκηνή,όπου μας εξηγεί πως έχει μεταμορφώσει τα ίδια τα θεμέλια του ίδιου του μαγειρέματος του....
Montagud Editors
Κωδικός: G333
Οι επεξεργασίες που παρουσιάζονται σε αυτό το βιβλίο είναι το αποτέλεσμα της διαρκούς επιθυμίας του Tony Botella να εξελιχθεί και να ανακαλύψει νέες διαδικασίες και υφές. Το Coctail Cuisine παρουσιάζει την επιθυμία...
Montagud Editors
Κωδικός: G558
Η Ιταλία είναι η χώρα που έχει παρουσιάσει τα καλύτερα στον καφέ - εφευρίσκοντας μεθόδους επεξεργασίας που ενισχύουν την αναζήτηση για τέλεια ισορροπία μεταξύ των διαφορετικών αισθητηριακών ιδιοτήτων και των...
Montagud Editors
Κωδικός: G548
Το El Portal Del Echaurren είναι ένα όνειρο, ένα όνειρο ενός συγκεκριμένου άνδρα: Francis Paniego. Ένα όνειρο που μπήκε στο κεφάλι πριν ακόμα καν ο ίδιος αντιληφθεί ότι θα αποτελεί μέρος του. Ένα όνειρο που έχει ρίζες...
Montagud Editors
Κωδικός: G543
Το μαγείρεμα Sous-vide, βασικά η διαδικασία στεγανοποίησης σε πλαστικές σακούλες και μαγειρέματος σε χαμηλές θερμοκρασίες, είναι μια τεχνική που μέχρι τώρα χρησιμοποιείται ευρύτερα στην Ευρώπη.
Montagud Editors
Κωδικός: G571
«Δεν εισήγαγα την αξία για την αυθεντικότητα ή την εμμονή με την ποιότητα στο φούρνο μου. Γεννήθηκα μαζί του », λέει ο Jordi Morera, ο οποίος έχει πάθος για ζύμη στο αίμα του. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι...
Montagud Editors
Κωδικός: G588
Ο Juanjo López ανέλαβε τα ηνία στο La Tasquita de Enfrente (Μαδρίτη) πριν από 20 χρόνια. Από εκείνη τη στιγμή, ο σεφ έχει κερδίσει τον μεγαλύτερο σεβασμό χάρη στην ειλικρίνεια, την ουσία και την πολυτέλεια του...
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-21 από σύνολο 31

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος