Montagud

Cookbookstore - Montagud
Φιλτράρισμα κατά
Montagud Editors
Κωδικός: R060
Apicius. Τεύχος 34: Ένα περιοδικό που εκδίδεται κάθε 6 μήνες και παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο τις καινοτομίες της υψηλής γαστρονομίας. Επαγγελματίες συνεργάτες που παρουσιάζουν τεχνικές και φιλοσοφία υψηλής...
Montagud Editors
Κωδικός: G595
Το Noor είναι το προσωπικό έργο που ξεκίνησε ο Paco Morales όταν επέστρεψε στη γενέτειρα του στην Κόρδοβα. Παρ' όλα αυτά, δεν ξέχασε ποτέ ούτε το σεβασμό προς τις ρίζες του ούτε όλες τις εμπειρίες που απέκτησε από την...
Montagud Editors
Κωδικός: G567
Το Anarkia είναι ένα σημαντικό έργο που επικεντρώνεται στη γλυκιά κουζίνα που παρήγαγε ο El Celler de Can Roca (3 αστέρια Michelin). Το βιβλίο αυτό είναι μια επιτομή επιδορπίων από τον Jordi Roca, που ανακηρύχτηκε ως...
Montagud Editors
Κωδικός: G543
Το μαγείρεμα Sous-vide, βασικά η διαδικασία στεγανοποίησης σε πλαστικές σακούλες και μαγειρέματος σε χαμηλές θερμοκρασίες, είναι μια τεχνική που μέχρι τώρα χρησιμοποιείται ευρύτερα στην Ευρώπη.
Montagud Editors
Κωδικός: G557
Μέσα από τις 320 σελίδες του βιβλίου θα δούμε τον Paco Perez να περιγράφει πως η Μνήμη, το Περιβάλλον και η Τεχνική μπορούν να προκαλέσουν έναν απίστευτο καταρράκτη δημιουργικότητας από την οποία ξεπροβάλλουν οι γεύσεις.
Montagud Editors
Κωδικός: G589
Punto MX , το πρώτο ΜΕΞΙΚΆΝΙΚΟ εστιατόριο που βραβεύτηκε με αστέρι Michelin.Αυτό το βιβλίο - βίβλος της σύγχρονης ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗΣ κουζίνας-  παρουσιάζει τις βάσεις, τα προϊόντα, τις δημιουργίες και την κουλτούρα της.
Montagud Editors
Κωδικός: RM3
Ένα περιοδικό ζαχαροπλαστικής καλύτερο από κάθε άλλο βιβλίο.  360 σελίδες με συνταγές και παρουσιάσεις από τους καλύτερους ζαχαροπλάστες, pastry chefs, creators of desserts του κόσμου. 54 συγγραφείς, 56 διαδικασίες...
Montagud Editors
Κωδικός: G588
Ο Juanjo López ανέλαβε τα ηνία στο La Tasquita de Enfrente (Μαδρίτη) πριν από 20 χρόνια. Από εκείνη τη στιγμή, ο σεφ έχει κερδίσει τον μεγαλύτερο σεβασμό χάρη στην ειλικρίνεια, την ουσία και την πολυτέλεια του...
Montagud Editors
Κωδικός: G583
«Ποτέ δεν ένιωσα πιο ελεύθερος ως σεφ να δημιουργήσω μια ιδέα. Δεν ήμουν ποτέ τόσο ξεκάθαρος πώς θα ήταν η γαστρονομική μου χίμαιρα », είναι μια από τις φράσεις του Dani García που εισάγουν τον αναγνώστη στο έργο και...
Montagud Editors
Κωδικός: G560
Sollo. "Η κουζίνα του ποταμού", που εκδόθηκε από τις εκδόσεις Montagud, περιλαμβάνει πιάτα που ο σεφ έχει δημιουργήσει με ψάρια από εσωτερικά ύδατα και εξηγεί επίσης τα κύρια χαρακτηριστικά κάθε είδους.
Montagud Editors
Κωδικός: G555
Ο Ricard Camarena έχει γράψει το "Broths, ο κώδικας της γεύσης", ένα από τα πιο περιζήτητα βιβλία για την γαστρονομική σκηνή,όπου μας εξηγεί πως έχει μεταμορφώσει τα ίδια τα θεμέλια του ίδιου του μαγειρέματος του....
Montagud Editors
Κωδικός: G573
Αξίες όπως ειλικρίνεια, ισορροπία, αυστηρότητα, φυσικότητα, αυθεντικότητα,συναίσθημα,ταπεινοφροσύνη,σεβασμός και ευαισθησία είναι μια σταθερά στο σύμπαν του Les Cols. Μια κουζίνα του τοπίου και της εποχικότητας, όπου...
Montagud Editors
Κωδικός: G499
Σκοπός του βιβλίου είναι να παρουσιάσει τον κόσμο του Quique Dacosta, την εξέλιξη του την υπέρβαση του έργου του ιστορικά, αναλύοντας τους 3 πυλώνες στους οποίους βασίζεται (γνώση, μαγειρικά οικοσυστήματα και έρευνα)...
Montagud Editors
Κωδικός: R059
Apicius. Τεύχος 33: Ένα περιοδικό που εκδίδεται κάθε 6 μήνες και παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο τις καινοτομίες της υψηλής γαστρονομίας. Επαγγελματίες συνεργάτες που παρουσιάζουν τεχνικές και φιλοσοφία υψηλής...
Montagud Editors
Κωδικός: G547
Το SWEETOLOGY είναι η ανθολογία της ζαχαροπλαστικής. Από το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής της Josep Maria Rodriguez.Ο παγκόσμιος πρωταθλητής σε αυτή τη γαστρονομική επιτυχία στηρίζεται στη φιλοσοφία και το προσωπικό στυλ...
Montagud Editors
Κωδικός: G530
Το Muina είναι ένα έργο που αντικατοπτρίζει ποιός είναι και τι έχει προσφέρει ο Josean Alija. Μια πολύ αντιπροσωπευτική παρουσίαση του κόσμου και της πραγματικότητας που τον περιβάλλει. Αποδοχή, εξειδίκευση και πίστη...
Montagud Editors
Κωδικός: G548
Το El Portal Del Echaurren είναι ένα όνειρο, ένα όνειρο ενός συγκεκριμένου άνδρα: Francis Paniego. Ένα όνειρο που μπήκε στο κεφάλι πριν ακόμα καν ο ίδιος αντιληφθεί ότι θα αποτελεί μέρος του. Ένα όνειρο που έχει ρίζες...
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-21 από σύνολο 28

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος