Ballymaloe Desserts, Iconic Recipies and Stories from Ireland

Ballymaloe Desserts, Iconic Recipes and Stories from Ireland: ένα βιβλίο ψησίματος που περιλαμβάνει σπιτικά κέικ, μπισκότα, γλυκά, πουτίγκες και άλλα εντυπωσιακά γλυκά, με πρόλογο του David Tanis

 

Read moreShow less
Κωδικός:
PH 6170
Εταιρεία:
Αγαπημένα0
Σύγκριση0
Περιγραφή

Το Ballymaloe House, στην κομητεία Κορκ της Ιρλανδίας, προαναγγέλλεται ως η γενέτειρα της σύγχρονης ιρλανδικής κουζίνας. Εκεί, οι επισκέπτες απολαμβάνουν την καθημερινή σειρά από εποχικά εμπνευσμένες λιχουδιές του διάσημου σεφ ζαχαροπλαστικής JR Ryall, που κυκλοφορεί στην τραπεζαρία με ένα vintage καροτσάκι για επιδόρπια. Στο Ballymaloe Desserts, ο Ryall παρουσιάζει 130 συνταγές για τα βραβευμένα γλυκά του, δοκιμασμένες και τελειοποιημένες.

Εντυπωσιακές, κομψές και λίγο μαγικές, αυτές οι εμπνευσμένες αλλά προσβάσιμες συνταγές κυμαίνονται από την απολαυστική ρετρό βόμβα παγωτού μέχρι το εντυπωσιακό Irish Coffee Meringue Gâteau έως ένα Classic Strawberry Shortcake φτιαγμένο μοντέρνο με έντονη γεωμετρική παρουσίαση.

Ο Ryall ως ένας εξαιρετικός δάσκαλος, παρέχει σαφείς, λεπτομερείς οδηγίες για κάθε πιάτο. Οι συνταγές έχουν κατασκευαστεί για να είναι προσαρμόσιμες, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Ballymaloe στην εποχικότητα και τα φρέσκα τοπικά υλικά. Οι στοχαστικές συμβουλές του εμφανίζονται σε όλο το βιβλίο, αποκαλύπτοντας την καλύτερη μέθοδο για το χτύπημα των ασπράδιων αυγών, συμβουλές σερβιρίσματος για την προσθήκη σημαντικού παράγοντα & «ουάου» και πολλά άλλα.

Τα κεφάλαια και οι συνταγές περιλαμβάνουν:

    Φρούτα: Κομπόστα από πράσινο φραγκοστάφυλο και σαμπούκο. Ροδάκινα με ζάχαρη
    Μαρέγκες : Αμύγδαλο μαρέγκα Gâteau με σοκολάτα και κρέμα ρούμι
    Μους, σετ κρέμες, ζελέ και φρουτάκια : Μους πορτοκαλιού με γκοφρέτες σοκολάτας
    Πουτίγκες : Παλιομοδίτικο ρυζόγαλο
    Μερικά μπισκότα και πτι φουρ: Φράουλες αλμαντίνη
    Κατεψυγμένα επιδόρπια : Παγωτό φραγκοστάφυλο; Σορμπέ Blood Orange και Passion Fruit
    Αρτοσκευάσματα: Τάρτα με ραβέντι και κρέμα
    Κέικ : Ιρλανδικό κέικ μήλου; Μους σοκολάτας Gâteau

Εκδότης Phaidon
Συγγραφέας JR Ryall
Γλώσσα Αγγλικά
Σελίδες 288 σελίδες
ISBN 9781838666170
Εξώφυλλο Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 270 x 205 mm

 

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
PH 6170
Σχετικά με τον Συγγραφέα
Σχετικά με τον εκδότη
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
Books for Chefs
Κωδικός: 904-0012
Παραδοσιακά, ένα μπουκέτο λουλούδια, προσφέρεται ως δώρο. Μέσα από αυτό το βιβλίο, ο σεφ θέλει να δώσει μία επιπλέον διάσταση σ’ αυτό το δώρο, κάνοντας τα λουλούδια βρώσιμα. Παίζοντας με τα χρώματα, τα σχήματα και τα...
Κωδικός: 901-0002
Συγγραφέας: Laurent Duchene, Bridget Stones Σκληρό Εξώφυλλο. 150 βασικές συνταγές από την πλέον αναγνωρισμένη Σχολή Μαγειρικής στον κόσμο. Σελίδες: 270 ISBN: 960-8058-34-1 Εκδόσεις : Τσιτσιλώνης
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 904-0000
Ένα βιβλίο μεταφρασμένο από τις εκδόσεις Gastronomy Essentials με την επιμέλεια του Χρονόπουλου Δημήτρη. Συγγραφέας: Cedric Grolet Σκληρό Εξώφυλλο. 95 συνταγές με 45 διαφορετικά φρούτα. Σελίδες: 320 ISBN:...
Montagud Editors
Κωδικός: G567
Το Anarkia είναι ένα σημαντικό έργο που επικεντρώνεται στη γλυκιά κουζίνα που παρήγαγε ο El Celler de Can Roca (3 αστέρια Michelin). Το βιβλίο αυτό είναι μια επιτομή επιδορπίων από τον Jordi Roca, που ανακηρύχτηκε ως...

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος