Modernist Bread: The Art and Science

Το Modernist Bread είναι μια επαναστατική νέα κατανόηση ενός από τα πιο σημαντικά συστατικά της ανθρώπινης διατροφής.

Read moreShow less
Κωδικός:
PH 1052
Εταιρεία:
Αγαπημένα0
Σύγκριση0
Περιγραφή

Δημιουργημένος από την ομάδα που δημοσίευσε το βραβευμένο Modernist Cuisine, αυτός ο τεράστιος θησαυρός πρακτικών γνώσεων και πρωτοποριακών τεχνικών αποτυπώνει πάνω από τέσσερα χρόνια ανεξάρτητης έρευνας και συνεργασιών με κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου. Η πιο εις βάθος ματιά στο ψωμί μέχρι σήμερα.

Εκπληκτικές φωτογραφίες ζωντανεύουν την πλήρη ιστορία του ψωμιού σε περισσότερες από 2.300 σελίδες—αποκαλύψτε την απίστευτη ιστορία του, τα ψωμιά από κάθε γωνιά του κόσμου και την εκπληκτική ομορφιά των επιστημονικών φαινομένων που λειτουργούν πάνω και κάτω από το φλοιό. Επιπλέον, θα ανακαλύψετε καινοτόμες συνταγές και τεχνικές που αναπτύχθηκαν από την ομάδα Modernist Cuisine που δεν έχουν δημοσιευτεί πουθενά αλλού. Στεγασμένο σε μια κομψή θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι, αυτό το σετ πέντε τόμων περιέχει περισσότερες από 1.500 παραδοσιακές και πρωτοποριακές συνταγές, καθώς και ένα εγχειρίδιο κουζίνας.

Το Modernist Bread είναι βέβαιο ότι θα γίνει μια ανεκτίμητη πηγή για όποιον έχει δίψα για γνώση σχετικά με το ψωμί ή θέλει να προωθήσει την τέχνη του. Αυτό το βιβλίο είναι ένα κάλεσμα στα όπλα για κάθε αρτοποιό : αυστηρό, παραδοσιακό, μoντέρνο, σεφ εστιατορίου ή τεχνίτη αρτοποιό.

Η ομάδα Modernist Cuisine είναι μια διεπιστημονική ομάδα στο Bellevue της Ουάσιγκτον, που ιδρύθηκε από τον Nathan Myhrvold. Η ομάδα αποτελείται από επιστήμονες, σεφ έρευνας και ανάπτυξης, ένα πλήρες τμήμα σύνταξης και φωτογραφίας, καθώς και προσωπικό επιχειρήσεων και μάρκετινγκ-όλα αφιερωμένα στην προώθηση της επιστήμης των γαστρονομικών τεχνών μέσω δημιουργικότητας και πειραματισμού.

Εκδότης Phaidon Press
Συγγραφέας Modernist Cuisine
Γλώσσα Αγγλικά
Σελίδες 2300 σελίδες
ISBN 9780982761052
Εξώφυλλο Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 334 x 344 mm
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
PH 1052
Σχετικά με τον εκδότη
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
PHAIDON
Κωδικός: PH 1007
Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking είναι μια εγκυκλοπαιδική επεξεργασία της μαγειρικής. Οι έξι τόμοι των 2.438 σελίδων του εξερευνούν την ιστορία της κουζίνας και εξηγούν την επιστήμη της μαγειρικής με...
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 904-0003
Γλυκά και αλμυρά πρωινά αρτοπαρασκευάσματα, γιορτινές συνταγές, παραδοσιακά αλλά και καινοτόμα ψωμιά, ξεδιπλώνονται με μοναδικές φωτογραφίες και αναλυτικές συνταγές. Το πρώτο βιβλίο του BakeryChef, Χάρη Παπαλίτσα.

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος