Μια φρέσκια συλλογή με περισσότερα από 150 αυθεντικά, συναρπαστικά πιάτα ζυμαρικών από τη διάσημη δοκιμαστική κουζίνα της Barilla.
Το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο τέλος Οκτώβρη 2024
Τα ζυμαρικά έχουν ξεπεράσει την ταπεινή τους καταγωγή και έγιναν ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά στον κόσμο. Αυτό το master class για το πιο εμβληματικό συστατικό της Ιταλίας παρουσιάζει 150 κομψές, ανεβασμένες συνταγές δοκιμασμένες και τελειοποιημένες από την Barilla, την κορυφαία μάρκα ζυμαρικών στον κόσμο.
Οι σπιτικοί μάγειρες θα ανακαλύψουν εύκολα γεύματα το βράδυ, εντυπωσιακά δείπνα το Σαββατοκύριακο και συνταγές για κάθε περίσταση στο ενδιάμεσο.
Αυτή η ποικιλόμορφη και νόστιμη συλλογή συνταγών καλύπτει εποχιακά πιάτα με βάση τα λαχανικά, όπως το Mafaldine με εσκαρόλ και ελιές, το Bavette με bagna cauda και τραγανά λαχανικά και το Fusilloni με κολοκυθάκια, ντοματίνια και αλατισμένη ρικότα. παραδοσιακά πιάτα, όπως Rigatoni all'amatriciana και Penne rigate all'arrabbiata. υποβλητικά ιταλικά κλασικά, όπως Gemelli με pesto alla trapanese και Spaghetti ai frutti di mare. και συναρπαστικές πρωτότυπες δημιουργίες, όπως Papiri με Prosecco και στρείδια και Conchiglie rigate με αρνί και ραγού σαφράν.
Το βιβλίο προσφέρει συνταγές για κάθε γούστο, δίαιτα, προϋπολογισμό και εύρος ζώνης, με επιλογές για χορτοφάγους, vegan, χωρίς γαλακτοκομικά, χωρίς γλουτένη και ξηρούς καρπούς, καθώς και απλά πιάτα με πέντε ή λιγότερα υλικά και γρήγορα γεύματα φτιαγμένα σε τριάντα λεπτά ή λιγότερο.
Κομψά σχεδιασμένο, με ζωηρές φωτογραφίες φαγητού και παιχνιδιάρικες εικονογραφήσεις ζυμαρικών, το βιβλίο περιλαμβάνει επίσης σύντομες, γευστικές δοκιμές για θέματα που κυμαίνονται από την τεχνική παρασκευής ζυμαρικών σε μπρούτζο μέχρι τη μεσογειακή διατροφή και τη χρήση των μακαρονιών στην τέχνη και τον κινηματογράφο.
Οι συνταγές περιλαμβάνουν: Bucatini alla cacciatora; Casarecce με γαύρο και άγριο μάραθο. Κοκιλέτες με κρέμα κολοκύθας? Ditalini rigati με μύδια, πατάτες και σαφράν. Αυγό fetucine alla Bolognese; Φαρφάλες με φάβα και τηγανητό ψωμί. Πάπιρι με τέσσερα τυριά. Fusilli με κόκκινο ραντίτσιο και φλούδες Parmigiano. Χορτοφαγική καρμπονάρα tortiglioni χωρίς γλουτένη. Λιγκουίνι με θαλασσινά και τραγανά λαχανικά en papilote. Mezze maniche rigate με αχιβάδες και ρεβίθια? Μίνι πένες με πέστο ρόκας. Orecchiette pugliese με cime di rapa; Λιγκουίνι ρυζιού με πικραλίδα, λαγκουστίνη και λεμόνι. Rigatoni cacio e pepe; Tortiglioni με fondue Parmigiano και βαλσάμικο ξύδι. Παραδοσιακό σεντάνι δόγμα; Τριγκατέλι με μανιτάρια champignon και θυμάρι σε fondue Gorgonzola. Μεσογειακή σαλάτα με πένες ολικής αλέσεως. Πεντέτα ολικής αλέσεως με πέστο λαχανικών με άρωμα λεμονιού. και σπαγγέτι ολικής αλέσεως με πέστο μάραθο και ντομάτας.
Εκδότης | Phaidon Press |
Συγγραφέας | Academia Barilla, with Dalcò Edizioni |
Γλώσσα | Αγγλικά |
Σελίδες | 352 σελίδες |
ISBN | 9781838668846 |
Εξώφυλλο | Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 270 x 205 mm |