×

Fish Butchery

Ο βραβευμένος συγγραφέας και λάτρης της μαγειρικής Josh Niland επιστρέφει με τον απόλυτο οδηγό για την τέχνη της Ανατομίας του Ψαριού (Fish Butchery), με εξειδικευμένες τεχνικές και πρωτοποριακές συνταγές που αποτελούν επείγουσα έκκληση για δράση για τη γαστρονομική βιωσιμότητα.

Read moreShow less
Κωδικός:
9781743799192
Εταιρεία:
Αγαπημένα6
Σύγκριση0
Add to wishlist(1)
Περιγραφή

Το πολυβραβευμένο ντεμπούτο του Josh "The Whole Fish Cookbook" δημιούργησε ένα νέο σχέδιο για τη μαγειρική ψαριών. Το επόμενο βιβλίο του "Take One Fish" παρουσίασε 15 διαφορετικά είδη για να αποκαλύψει τις πραγματικές γαστρονομικές δυνατότητές τους. Με αυτόν τον τρόπο, ο Niland ξεκίνησε μια συζήτηση γύρω από τα θαλασσινά που ξεπερνούν τα όρια, καθώς και κέρδισε κάθε σημαντικό βραβείο στην Αυστραλία για την κορυφαία προσέγγισή του στον κόσμο να χρησιμοποιεί ολόκληρο το ψάρι και να μην σπαταλά τίποτα. Σε αυτό το τελευταίο βιβλίο, ο Τζος συνεχίζει να ανοίγει τα μάτια μας στις δυνατότητες των ψαριών στην κουζίνα.

Παρουσιάζεται σε τρεις εκπληκτικές ενότητες – Catch, Cut και Craft – είναι ταυτόχρονα μια πρόκληση για τη βιομηχανία τροφίμων να κάνει τα πράγματα διαφορετικά και ένα εκθαμβωτικό εγχειρίδιο για τις εντυπωσιακές δυνατότητες σε κάθε ψάρι.

Διαθέτοντας λεπτομερείς οδηγίες για τον τρόπο προετοιμασίας των ψαριών – από την ανάποδη πεταλούδα έως τη διπλή σέλα – καθώς και με περισσότερες από 40 εξαιρετικές συνταγές για τα πάντα, από ξυλάκια μέχρι πίτες, λουκάνικο και chorizo, το Fish Butchery θα αναστατώσει, θα προκαλέσει και θα εμπνεύσει την επόμενη γενιά.

Εκδότης Hardie Grant Books
Συγγραφέας Josh Niland
Γλώσσα Αγγλικά
Σελίδες 272 σελίδες
ISBN 9781743799192
Εξώφυλλο Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 280 x 210 mm

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
9781743799192

Χαρακτηριστικά

Εκδόσεις
Hardie Grant Books
Σχετικά με τον Συγγραφέα
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
Hardie Grant
Κωδικός: 9781743795538
Στο The Whole Fish Cookbook, ο πρωτοποριακός σεφ θαλασσινών Josh Niland αποκαλύπτει έναν εντελώς νέο τρόπο σκέψης για όλες τις πτυχές της μαγειρικής ψαριών. Από την προμήθεια και τη σφαγή έως την ξηρή παλαίωση και τη...
Hardie Grant
Κωδικός: 9781743796634
Ξεχάστε όλα όσα νομίζατε ότι ξέρατε για τη μαγειρική ψαριών με το Take One Fish. Δεν υπάρχουν κανόνες όσον αφορά το μαγείρεμα των ψαριών σύμφωνα με τον βραβευμένο σεφ Josh Niland, μόνο ένας ατελείωτος κόσμος...
Montagud Editors
Κωδικός: 9788472121614
Sollo. "Η κουζίνα του ποταμού", που εκδόθηκε από τις εκδόσεις Montagud, περιλαμβάνει πιάτα που ο σεφ έχει δημιουργήσει με ψάρια από εσωτερικά ύδατα και εξηγεί επίσης τα κύρια χαρακτηριστικά κάθε είδους.
Horl 1993
Κωδικός: HO3N-SET
Σετ ακονίσματος μαχαιριών HORL®3 Walnut. Αποτελείται από ένα roll και μια μαγνητική γωνία ακονίσματος 20 και 15 μοιρών. Για απαιτητικό ακόνισμα.Εξαιρετικό αποτέλεσμα, εύκολο, για κάθε χρήστη: 20° γωνία...

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος