Ο βραβευμένος συγγραφέας και λάτρης της μαγειρικής Josh Niland επιστρέφει με τον απόλυτο οδηγό για την τέχνη της Ανατομίας του Ψαριού (Fish Butchery), με εξειδικευμένες τεχνικές και πρωτοποριακές συνταγές που αποτελούν επείγουσα έκκληση για δράση για τη γαστρονομική βιωσιμότητα.
Το πολυβραβευμένο ντεμπούτο του Josh "The Whole Fish Cookbook" δημιούργησε ένα νέο σχέδιο για τη μαγειρική ψαριών. Το επόμενο βιβλίο του "Take One Fish" παρουσίασε 15 διαφορετικά είδη για να αποκαλύψει τις πραγματικές γαστρονομικές δυνατότητές τους. Με αυτόν τον τρόπο, ο Niland ξεκίνησε μια συζήτηση γύρω από τα θαλασσινά που ξεπερνούν τα όρια, καθώς και κέρδισε κάθε σημαντικό βραβείο στην Αυστραλία για την κορυφαία προσέγγισή του στον κόσμο να χρησιμοποιεί ολόκληρο το ψάρι και να μην σπαταλά τίποτα. Σε αυτό το τελευταίο βιβλίο, ο Τζος συνεχίζει να ανοίγει τα μάτια μας στις δυνατότητες των ψαριών στην κουζίνα.
Παρουσιάζεται σε τρεις εκπληκτικές ενότητες – Catch, Cut και Craft – είναι ταυτόχρονα μια πρόκληση για τη βιομηχανία τροφίμων να κάνει τα πράγματα διαφορετικά και ένα εκθαμβωτικό εγχειρίδιο για τις εντυπωσιακές δυνατότητες σε κάθε ψάρι.
Διαθέτοντας λεπτομερείς οδηγίες για τον τρόπο προετοιμασίας των ψαριών – από την ανάποδη πεταλούδα έως τη διπλή σέλα – καθώς και με περισσότερες από 40 εξαιρετικές συνταγές για τα πάντα, από ξυλάκια μέχρι πίτες, λουκάνικο και chorizo, το Fish Butchery θα αναστατώσει, θα προκαλέσει και θα εμπνεύσει την επόμενη γενιά.
Εκδότης | Hardie Grant Books |
Συγγραφέας | Josh Niland |
Γλώσσα | Αγγλικά |
Σελίδες | 272 σελίδες |
ISBN | 9781743799192 |
Εξώφυλλο | Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 280 x 210 mm |