Οι κορυφαίοι σεφ του κόσμου προσφέρουν έμπνευση, συμβουλές και μαθήματα ζωής τόσο μέσα όσο και έξω από την κουζίνα.
Το βιβλίο θα εκδοθεί αρχές Μαρτίου 2023 και θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στα τέλη του ίδιου μήνα.
Για να γίνεις σπουδαίος σεφ ή να διευθύνεις ένα κορυφαίο εστιατόριο, πρέπει να μάθεις από αυτούς που έχουν ήδη πάει εκεί και το έχουν κάνει: τους σεφ. Σε αυτό το μοναδικό βιβλίο, ο συγγραφέας Shari Bayer έχει συλλέξει τη σοφία των διασημοτήτων που βραβεύτηκαν με αστέρι Michelin, των ανερχόμενων επαγγελματιών και των ιδιοκτητών εστιατορίων σε όλο τον κόσμο για να παράσχει απαραίτητες εμπιστευτικές συμβουλές σε όλους τους επίδοξους σεφ και επιχειρηματίες της μαγειρικής.
Με μεγάλη απήχηση στους σεφ και άλλους επαγγελματίες ήδη του κλάδου, τους καλοφαγάδες και οποιονδήποτε ονειρεύεται να ανοίξει το δικό του εστιατόριο, αυτό είναι ένα από τα πρώτα βιβλία που παρέχουν πραγματική εικόνα και εξέταση των μηχανισμών της γαστρονομικής βιομηχανίας από μια σύγχρονη και ολιστική προοπτική, αντί να εστιάζεται σε συνταγές και τεχνικές. Γεμάτο με εμπνευσμένα μαθήματα και προσωπικά ανέκδοτα, το Chefwise καλύπτει τα πράγματα που συνήθως δεν διδάσκονται στη μαγειρική σχολή, αλλά αποτελούν βασικά μέρη της καθημερινής δουλειάς ενός σύγχρονου σεφ – από δημιουργική μαγείρισσα και εμπνευσμένος ηγέτης έως έμπειρος επιχειρηματίας και ειδικός στα social media.
Ανάμεσα στους προβεβλημένους σεφ περιλαμβάνονται οι Massimo Bottura, Jeremy Chan, Tom Colicchio, Nina Compton, Wylie Dufresne, Suzanne Goin, Enrique Olvera, Eric Ripert, Clare Smyth, Jean-Georges Vongerichten και Alice Waters, μεταξύ άλλων.
Το βιβλίο θα εκδοθεί αρχές Μαρτίου 2023 και θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στα τέλη του ίδιου μήνα.
Εκδότης | Phaidon |
Συγγραφέας | Shari Bayer |
Γλώσσα | Αγγλικά |
Σελίδες | 384 σελίδες |
ISBN | 9781838666231 |
Εξώφυλλο | Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 203 x 137 mm |