Το Dessert Cuisine είναι μια επαναστατική ιδέα στον νέο κόσμο της γαστρονομίας. Αυτό το συναρπαστικό βιβλίο είναι η απόδειξη της απεριόριστης ιδιοφυΐας και του αδιαμφισβήτητου ταλέντου του Oriol.
Αυτό είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο αφιερωμένο στην κουζίνα των γλυκών. Το βιβλίο του Oriol Balaguer δείχνει στον νεαρό ζαχαροπλάστη μερικές από τις πιο καινοτόμες ιδέες του, απαραίτητες για κάθε κορυφαία κουζίνα ζαχαροπλαστικής. Το βιβλίο παρουσιάζεται όμορφα με μοντέρνο σχεδιασμό και υψηλής ποιότητας φωτογραφία. Παρουσιάζεται ξεκάθαρα με ακριβείς οδηγίες για τα πιάτα και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται.
Εκδότης | Montagud |
Συγγραφέας | Oriol Balaguer |
Γλώσσα | Αγγλικά |
Σελίδες | 320 σελίδες |
ISBN | 9788472120884 |
Εξώφυλλο | Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις : 230 x 295 mm |