Ένα καταπληκτικό βιβλίο που προσεγγίζει τη μαγειρική στην Αρχαία Ελλάδα. Η αφθονία σε υλικά όπως λάδι, οίνος,φρούτα και λαχανικά αποτελούν τη βάση της μαγειρικής στην Αρχαία Ελλάδα, μια μαγειρική που είναι πλέον καθιερωμένη ως Μεσογειακή...
Λάδι, οίνος, φρούτα, λαχανικά, χόρτα και σπάνια βότανα αποτελούν τη βάση της διατροφής των Αρχαίων Ελλήνων. Μια διατροφή που ήταν περισσότερο θεραπεία πάρα ανάγκη κατανάλωσης. Πλέον όλα τα παραπάνω υλικά αποτελούν τη Μεσογειακή διατροφή και συστήνονται ως απαραίτητα συστατικά κάθε σύγχρονης δίαιτας και διατροφής.
Εκδότης | Εκάτη |
Συγγραφέας | ΑΤΤΙΤΗ-ΦΩΤΕΙΝΗ ΧΛΟΗ |
Γλώσσα | Ελληνικά |
Σελίδες | 160 σελίδες |
ISBN | 9789604080335 |
Εξώφυλλο | Διαστάσεις: 210 x 140 mm |