Η δεξαμενή σκέψης του θρυλικού σεφ Ferran Adrià, το elBullifoundation, εφαρμόζει την αυστηρή μεθοδολογία Sapiens στα πρωτογενή προϊόντα που αποτελούν τη βάση όλης της κουζίνας.
Αυτός ο συναρπαστικός και εγκυκλοπαιδικός τόμος, που συντάχθηκε από τον σεφ με παγκόσμια επιρροή, το elBullifoundation του Ferran Adrià, είναι μια βαθιά βουτιά σε μη επεξεργασμένα και ακατέργαστα γαστρονομικά συστατικά και διερευνά γιατί ο προσδιορισμός, η ταξινόμηση και η κατηγοριοποίηση των τροφίμων είναι απαραίτητη για τη βελτίωση των γαστρονομικών δεξιοτήτων κάθε σεφ.
Βασισμένο σε κλάδους όπως η βιολογία, η βοτανική, η ζωολογία και η χημεία, και καθοδηγούμενη από τη μοναδική μεθοδολογία «Sapiens», η οποία χρησιμοποιεί μια ολιστική προσέγγιση που βασίζεται στην έρευνα, είναι γεμάτη με συναρπαστικά infographics, διαγράμματα και απεικονίσεις που κάνουν αυτό το συναρπαστικό θέμα. εύκολο στην κατανόηση για επαγγελματίες και λάτρεις της μαγειρικής. Ακολουθώντας τα βήματα του What is Cooking και The Origins of Cooking, αυτή η πολύτιμη αναφορά θα επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τι τρώμε.
Εκδότης | Phaidon Press |
Συγγραφέας | Ferran Adrià |
Γλώσσα | Αγγλικά |
Σελίδες | 520 σελίδες |
ISBN | 9781838663667 |
Εξώφυλλο | Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 330 x 230 mm |