Η πιο ολοκληρωμένη και ποικίλη επιλογή συνταγών που δημοσιεύτηκε ποτέ από μια από τις πιο συναρπαστικές και ποικιλόμορφες περιοχές του κόσμου – υπό την επιμέλεια του παγκοσμίως διάσημου Περουβιανού σεφ, Virgilio Martínez
Σπάνια η απίστευτη γκάμα κουζινών από τις τροπικές ακτές του Μεξικού μέχρι τα παγωμένα νησιά στους πρόποδες της Νότιας Αμερικής έχει παρουσιαστεί τόσο ολοκληρωμένα όσο σε αυτή τη συλλογή. Ο παγκόσμιος σταρ σεφ και περουβιανός διάσημος Virgilio Martínez επιμελείται αυτή τη συλλογή, με ιδιαίτερη έμφαση στη διατροφική κουλτούρα, τις γαστρονομικές λιχουδιές και τα τοπικά υλικά κάθε περιοχής. Το αποτέλεσμα: περισσότερες από 600 αξιόλογες συνταγές που ζωντανεύουν τη ζωντάνια της Λατινικής Αμερικής και τις μυριάδες επιρροές της - αυτόχθονες, ευρωπαϊκές, ασιατικές και όχι μόνο. Ανακαλύψτε παραδοσιακές και δημοφιλείς συνταγές για σπιτικές συνταγές από Αργεντινή, Μπελίζ, Βολιβία, Βραζιλία, Χιλή, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Εκουαδόρ, Ελ Σαλβαδόρ, Γουατεμάλα, Γουιάνα, Ονδούρα, Μεξικό, Νικαράγουα, Παναμάς, Παραγουάη, Περού, Σουρινάμ, Ουρουγουάη και Βενεζουέλα, με πιάτα που κυμαίνονται από εμβληματικά - Empanadas, Tamales, Arepas, Tortillas, Quesadillas και Tacos - έως λιγότερο γνωστές σπεσιαλιτέ - Chilean Disco Fries, Nicaraguan Squash Stew και Εκουαδόρικη πασχαλινή σούπα.
«Αυτό το απίστευτο βιβλίο μαγειρικής είναι πραγματικά εξαιρετικό» – Γκόρντον Ράμσεϊ
"Ένα επικό αφιέρωμα στους πολλούς όμορφους πολιτισμούς και κοινότητες της Λατινικής Αμερικής" - José Andrés
Εκδότης | Phaidon Press |
Συγγραφέας | Virgilio Martinez |
Γλώσσα | Αγγλικά |
Σελίδες | 432 σελίδες |
ISBN | 9781838663124 |
Εξώφυλλο | Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 270 x 180 mm |