Η εξαιρετική κουζίνα του Περουβιανού σεφ Virgilio Martínez, ενός από τα πλέον θαυμάσια αναδυόμενα ταλέντα στον μαγειρικό κόσμο.
Αυτή η εξαιρετική μονογραφία από τον διάσημο περουβιανό σεφ Virgilio Martínez ακολουθεί το καινοτόμο και συναρπαστικό μενού γευσιγνωσίας στο εστιατόριο του, Central, στη Λίμα. Οργανωμένο με υψόμετρο, κάθε κεφάλαιο παρουσιάζει συνταγές, φαγητό και φωτογραφίες ντοκιμαντέρ, μαζί με προσωπικά δοκίμια. Τα ταξίδια και η ζωή του ως σεφ παρακινούνται από την ακόρεστη περιέργεια και το πάθος του για τη βιοποικιλότητα της γης του.
Εκδότης |
Phaidon Press |
Συγγραφέας |
Virgillio Martinez |
Γλώσσα |
Αγγλικά |
Σελίδες |
288 σελίδες |
ISBN |
|
Εξώφυλλο |
Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 290 x 250 mm |