Το πρώτο βιβλίο από τον Dan Hunter, τον περίφημο βραβευμένο πρωτοπόρο του σύγχρονου Αυστραλιανού φαγητού.
Στην ύπαιθρο έξω από τη Μελβούρνη, ο Chef Dan Hunter έχει μετατρέψει μια ρουστίκ αγροικία σε ένα βραβευμένο Brae, έναν από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς της Αυστραλίας. Το Brae προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο με την εκλεκτή προσέγγιση της υπερ-τοπικής κουζίνας. Σε αυτό, το πρώτο του βιβλίο, ο Hunter διερευνά το θέμα του τόπου και τις επιπτώσεις του σε αυτόν και στο μοναδικό του στυλ μαγειρικής. Με φόντο το δραματικό τοπίο της Αυστραλίας, η ιστορία του αντικατοπτρίζεται στην πλούσια έγχρωμη φωτογραφία του φαγητού του και του περιβάλλοντος.
Εκδότης |
Phaidon Press |
Συγγραφέας |
Dan Hunter |
Γλώσσα |
Αγγλικά |
Σελίδες |
256 σελίδες |
ISBN |
9780714874142 |
Εξώφυλλο |
Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 290 x 214 mm |