Το πολυαναμενόμενο βιβλίο μαγειρικής από τον Jeremy Fox, τον σεφ της Καλιφόρνια που προσδίδει στην κουζίνα με βάση τα λαχανικά παγκόσμια γοητεία.Πρόλογος από τον David Chang.
Γνωστός για την αλλαγή του παιχνιδιού στο μαγείρεμα με λαχανικά, ο Jeremy Fox έκανε το όνομά του στο εστιατόριο Ubuntu (με αστέρι Michelin) στην κοιλάδα Napa. Σήμερα είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους σεφ της Αμερικής, που φημίζεται για την εστίαση με συστατικά που σερβίρει στο εστιατόριο του Λος Άντζελες, το Rustic Canyon Wine Bar και την Seasonal Kitchen. Στο πρώτο του βιβλίο, ο Fox παρουσιάζει τη φιλοσοφία του για το φαγητό με τη μορφή 160 προσιτών συνταγών για τον οικιακό μάγειρα. Το On Vegetables αναβαθμίζει τη χορτοφαγική μαγειρική, χρησιμοποιώντας δημιουργικές μεθόδους και συνδυασμούς συστατικών για να αναδείξει τις υφές, τις γεύσεις και τις ποικιλίες των εποχιακών προϊόντων.
Εκδότης |
Phaidon Press |
Συγγραφέας |
Jeremy Fox, Noah Galuten |
Γλώσσα |
Αγγλικά |
Σελίδες |
320 σελίδες |
ISBN |
9780714873909 |
Εξώφυλλο |
Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 270 x 205 mm |