Η μόνη ολοκληρωμένη συλλογή γερμανικών συνταγών - από αυθεντικά παραδοσιακά πιάτα έως σύγχρονη κουζίνα.
Η Γερμανία αποτελείται από μια σειρά από ξεχωριστές περιφερειακές γαστρονομικές κουλτούρες. Από το Αμβούργο στη βόρεια ακτή έως το Μόναχο στα νότια των Άλπεων και από τη Φρανκφούρτη στα δυτικά έως το Βερολίνο στα ανατολικά, οι πόλεις και οι καλλιεργήσιμες εκτάσεις της Γερμανίας αποδίδουν μια αξιοσημείωτη ποικιλία συστατικών και επιρροών.
Αυτό το αυθεντικό βιβλίο παρουσιάζει αυτήν την ποικιλομορφία, με 500 συνταγές που περιλαμβάνουν τόσο αγαπημένη παραδοσιακή κουζίνα όσο και σύγχρονα πιάτα που αντιπροσωπεύουν τη νέα κατεύθυνση της γερμανικής μαγειρικής - από σνακ έως επιδόρπια, κρέας, πουλερικά και ψάρια, έως πατάτες, ζυμαρικά και ζυμαρικά. Μια εισαγωγή που προβάλλει τη μαγειρική πολιτιστική ιστορία της χώρας εισάγει την προέλευση των κλασικών συνταγών.
Αυτές οι συνταγές έχουν δοκιμαστεί για ακρίβεια σε μια κουζίνα στο σπίτι, καθιστώντας τις πλήρως προσβάσιμες σε ένα ευρύ φάσμα ικανοτήτων μαγειρέματος. Τα εικονίδια δείχνουν τα πάντα, από επιλογές για χορτοφάγους, χωρίς γλουτένη και γαλακτοκομικά προϊόντα έως συνταγές με πέντε συστατικά ή λιγότερα και απλά πιάτα με ένα ποτ.
Εκδότης |
Phaidon Press |
Συγγραφέας |
Alfons Schuhbeck |
Γλώσσα |
Αγγλικά |
Σελίδες |
448 σελίδες |
ISBN |
9780714877327 |
Εξώφυλλο |
Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 270 x 180 mm |