×

The German Cookbook

Η μόνη ολοκληρωμένη συλλογή γερμανικών συνταγών - από αυθεντικά παραδοσιακά πιάτα έως σύγχρονη κουζίνα.

Read moreShow less
Κωδικός:
9780714877327
Εταιρεία:
Αγαπημένα2
Σύγκριση0
Add to wishlist
Περιγραφή

Η Γερμανία αποτελείται από μια σειρά από ξεχωριστές περιφερειακές γαστρονομικές κουλτούρες. Από το Αμβούργο στη βόρεια ακτή έως το Μόναχο στα νότια των Άλπεων και από τη Φρανκφούρτη στα δυτικά έως το Βερολίνο στα ανατολικά, οι πόλεις και οι καλλιεργήσιμες εκτάσεις της Γερμανίας αποδίδουν μια αξιοσημείωτη ποικιλία συστατικών και επιρροών.

Αυτό το αυθεντικό βιβλίο παρουσιάζει αυτήν την ποικιλομορφία, με 500 συνταγές που περιλαμβάνουν τόσο αγαπημένη παραδοσιακή κουζίνα όσο και σύγχρονα πιάτα που αντιπροσωπεύουν τη νέα κατεύθυνση της γερμανικής μαγειρικής - από σνακ έως επιδόρπια, κρέας, πουλερικά και ψάρια, έως πατάτες, ζυμαρικά και ζυμαρικά. Μια εισαγωγή που προβάλλει τη μαγειρική πολιτιστική ιστορία της χώρας εισάγει την προέλευση των κλασικών συνταγών.

Αυτές οι συνταγές έχουν δοκιμαστεί για ακρίβεια σε μια κουζίνα στο σπίτι, καθιστώντας τις πλήρως προσβάσιμες σε ένα ευρύ φάσμα ικανοτήτων μαγειρέματος. Τα εικονίδια δείχνουν τα πάντα, από επιλογές για χορτοφάγους, χωρίς γλουτένη και γαλακτοκομικά προϊόντα έως συνταγές με πέντε συστατικά ή λιγότερα και απλά πιάτα με ένα ποτ.

Εκδότης

Phaidon Press

Συγγραφέας

Alfons Schuhbeck

Γλώσσα

Αγγλικά

Σελίδες

448 σελίδες

ISBN

9780714877327  

Εξώφυλλο

Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 270 x 180 mm

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
9780714877327

Χαρακτηριστικά

Εκδόσεις
Phaidon Editions
Σχετικά με τον Συγγραφέα
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
Montagud Editors
Κωδικός: 9788472121591
Μέσα από τις 320 σελίδες του βιβλίου θα δούμε τον Paco Perez να περιγράφει πως η Μνήμη, το Περιβάλλον και η Τεχνική μπορούν να προκαλέσουν έναν απίστευτο καταρράκτη δημιουργικότητας από την οποία ξεπροβάλλουν οι γεύσεις.

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος