×

The Origins of Cooking

Μια σε βάθος εξερεύνηση της γέννησης της μαγειρικής, όπως απεικονίζεται από την κορυφαία αυθεντία elBullifoundation του Ferran Adria.

Read moreShow less
Κωδικός:
9781838662387
Εταιρεία:
Αγαπημένα1
Σύγκριση0
Add to wishlist(2)
Περιγραφή

Αυτός ο βασικός τόμος εξετάζει τα θεμέλια της κουζίνας, ξεκινώντας από τις πρώτες πηγές της. Ανιχνεύοντας κάθε στοιχείο του προϊόντος, των εργαλείων και των δεξιοτήτων που εμπλέκονται στην προετοιμασία του φαγητού, θέτει ερωτήσεις που είναι επίκαιρες όπως: είναι η επιλογή του ωμού φαγητού μια πράξη μαγειρέματος ή ξεκινά το μαγείρεμα όταν χρησιμοποιούνται συγκεκριμένα εργαλεία για την προσαρμογή του; Μπορεί τα τρόφιμα να θεωρηθούν «μαγειρεμένα» όταν τρώγονται σε ακατέργαστη κατάσταση;

Ένα βιβλίο γεμάτο με ενδιαφέρον κείμενο, αναλυτικά διαγράμματα και εικόνες από το elBullifoundation, είναι απαραίτητο για τη βιβλιοθήκη κάθε μάγειρα.

Εκδότης

Phaidon Press

Συγγραφέας

Ferran Adria, elBullifoundation

Γλώσσα

Αγγλικά

Σελίδες

480 σελίδες

ISBN

9781838662387 

Εξώφυλλο

Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 330 x 330 mm

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
9781838662387

Χαρακτηριστικά

Εκδόσεις
Phaidon Editions
Σχετικά με τον Συγγραφέα
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
Montagud Editors
Κωδικός: 9788472121591
Μέσα από τις 320 σελίδες του βιβλίου θα δούμε τον Paco Perez να περιγράφει πως η Μνήμη, το Περιβάλλον και η Τεχνική μπορούν να προκαλέσουν έναν απίστευτο καταρράκτη δημιουργικότητας από την οποία ξεπροβάλλουν οι γεύσεις.

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος