×

Ολοκληρωμένες Τεχνικές Ζαχαροπλαστικής Le Cordon Bleu

Συγγραφέας: Laurent Duchene, Bridget Stones

Σκληρό Εξώφυλλο.

150 βασικές συνταγές από την πλέον αναγνωρισμένη Σχολή Μαγειρικής στον κόσμο.

Σελίδες: 270

ISBN: 960-8058-34-1

Εκδόσεις : Τσιτσιλώνης

Read moreShow less
Κωδικός:
901-0002
Εταιρεία:
Αγαπημένα0
Σύγκριση0
Add to wishlist
Περιγραφή

Με πάνω από 150 γευστικότατες συνταγές για επιδόρπια, από παγωτά μέχρι τούρτες και από επιδόρπια με φρούτα μέχρι πτιφούρ, οι Τεχνικές Ζαχαροπλαστικής & Επιδόρπια της Le Cordon Bleu αποτελούν πολύτιμο οδηγό για τον κάθε μάγειρα και ζαχαροπλάστη.

Πλήρως εικονογραφημένο βιβλίο, με οδηγίες και φωτογραφίες που απεικονίζουν βήμα προς βήμα την κάθε τεχνική και συνταγή, από την πιο απλή ως την πλέον σύνθετη, οδηγεί τον αναγνώστη στο να δημιουργήσει γευστικά και εντυπωσιακά επιδόρπια για κάθε περίσταση.

  • Πάνω από 150 απολαυστικές δημιουργίες της Le Cordon Bleu που ικανοποιούν τόσο το μάτι όσο και τη γεύση.
  • Εκατοντάδες φωτογραφίες των Σεφ της Le Cordon Bleu σε "δράση", ώστε να γίνεται πλήρως κατανοητή η εκτέλεση του κάθε επιδορπίου.
  • Συμβουλές από ειδικούς, ώστε να επιτυγχάνονται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
  • Από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα επιδόρπια, δίνονται οδηγίες βήμα προς βήμα.
  • Εντυπωσιακά φινιρίσματα για διακόσμηση και εκπληκτικές ιδέες παρουσίασης.
  • Ξεχωριστό κεφάλαιο με βασικές συνταγές και βασικές τεχνικές.
  • Χαρακτηριστικές συνταγές όπου παρουσάζονται σε όλο τους το μεγαλείο οι τεχνικές διακόσμησης και οι εξαιρετικές μαγειρικές ικανότητες των Σεφ της Le Cordon Bleu.
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
901-0002

Χαρακτηριστικά

Εκδόσεις
Ελληνικές Εκδόσεις
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
Κωδικός: 901-0001
Η πιο διάσημη σχολή μαγειρικής στον κόσμο αποκαλύπτει τα μυστικά της για περισσότερες από 800 βασικές παρασκευές και τεχνικές μαγειρικής, με επεξηγηματικές φωτογραφίες, που συμπληρώνονται από συμβουλές, τεχνάσματα και...
Κωδικός: 9789963219728
Ένα βιβλίο μεταφρασμένο από τις εκδόσεις Gastronomy Essentials με την επιμέλεια του Χρονόπουλου Δημήτρη. Συγγραφέας: Cedric Grolet Σκληρό Εξώφυλλο. 95 συνταγές με 45 διαφορετικά φρούτα. Σελίδες: 320 ISBN:...
Κωδικός: RM3
Ένα περιοδικό ζαχαροπλαστικής καλύτερο από κάθε άλλο βιβλίο.  360 σελίδες με συνταγές και παρουσιάσεις από τους καλύτερους ζαχαροπλάστες, pastry chefs, creators of desserts του κόσμου. 54 συγγραφείς, 56 διαδικασίες...
Κωδικός: G567
Το Anarkia είναι ένα σημαντικό έργο που επικεντρώνεται στη γλυκιά κουζίνα που παρήγαγε ο El Celler de Can Roca (3 αστέρια Michelin). Το βιβλίο αυτό είναι μια επιτομή επιδορπίων από τον Jordi Roca, που ανακηρύχτηκε ως...

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος