Συγγραφέας: Laurent Duchene, Bridget Stones
Σκληρό Εξώφυλλο.
150 βασικές συνταγές από την πλέον αναγνωρισμένη Σχολή Μαγειρικής στον κόσμο.
Σελίδες: 270
ISBN: 960-8058-34-1
Εκδόσεις : Τσιτσιλώνης
Με πάνω από 150 γευστικότατες συνταγές για επιδόρπια, από παγωτά μέχρι τούρτες και από επιδόρπια με φρούτα μέχρι πτιφούρ, οι Τεχνικές Ζαχαροπλαστικής & Επιδόρπια της Le Cordon Bleu αποτελούν πολύτιμο οδηγό για τον κάθε μάγειρα και ζαχαροπλάστη.
Πλήρως εικονογραφημένο βιβλίο, με οδηγίες και φωτογραφίες που απεικονίζουν βήμα προς βήμα την κάθε τεχνική και συνταγή, από την πιο απλή ως την πλέον σύνθετη, οδηγεί τον αναγνώστη στο να δημιουργήσει γευστικά και εντυπωσιακά επιδόρπια για κάθε περίσταση.
- Πάνω από 150 απολαυστικές δημιουργίες της Le Cordon Bleu που ικανοποιούν τόσο το μάτι όσο και τη γεύση.
- Εκατοντάδες φωτογραφίες των Σεφ της Le Cordon Bleu σε "δράση", ώστε να γίνεται πλήρως κατανοητή η εκτέλεση του κάθε επιδορπίου.
- Συμβουλές από ειδικούς, ώστε να επιτυγχάνονται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
- Από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα επιδόρπια, δίνονται οδηγίες βήμα προς βήμα.
- Εντυπωσιακά φινιρίσματα για διακόσμηση και εκπληκτικές ιδέες παρουσίασης.
- Ξεχωριστό κεφάλαιο με βασικές συνταγές και βασικές τεχνικές.
- Χαρακτηριστικές συνταγές όπου παρουσάζονται σε όλο τους το μεγαλείο οι τεχνικές διακόσμησης και οι εξαιρετικές μαγειρικές ικανότητες των Σεφ της Le Cordon Bleu.