Ξένες Εκδόσεις

Cookbookstore - Βιβλία - Ξένοι Τίτλοι

Βιβλία με την υπογραφή των πλέον γνωστών chef, pastry chef του κόσμου.

Read moreShow less
Φιλτράρισμα κατά
Κωδικός: 904-0016
Το Mini είναι το πρώτο εξαιρετικό βιβλίο για τη σύγχρονη ζαχαροπλαστική, αφιερωμένο στα μικρά μεγέθη γλυκών, ένα πολυαναμενόμενο βιβλίο που επιτέλους εξυπηρετεί μια από τις πιο σημαντικές οικογένειες ζαχαροπλαστικής....
Κωδικός: 904-0012
Παραδοσιακά, ένα μπουκέτο λουλούδια, προσφέρεται ως δώρο. Μέσα από αυτό το βιβλίο, ο σεφ θέλει να δώσει μία επιπλέον διάσταση σ’ αυτό το δώρο, κάνοντας τα λουλούδια βρώσιμα. Παίζοντας με τα χρώματα, τα σχήματα και τα...
Κωδικός: 904-0009
Sables, ρολά βάφλας, σφολιάτα, μπισκότα, κροκάν, καρκινιόλες, βάφλες, speculoos, μπακλαβάδες, linzer, cigarellos, grissines, tiles...Τι κοινό έχουν όλες αυτές οι σπεσιαλιτέ; Λοιπόν, σπάνε, εκπέμποντας έναν υποβλητικό...
Κωδικός: 904-0008
Πολλά περισσότερα από ένα απλό βιβλίο ζαχαροπλαστικήςΟ αναγνωρισμένος σεφ, συγκεντρώνει 15 καινοτόμα projects στα οποία αναλύει τη σύγχρονη ζαχαροπλαστική και σοκολατερί, μέσω του πρίσματος της επιστήμης, της...
Κωδικός: 904-0013
Το νέο βιβλίο Oh La La! του Yohan Ferrant, εμβαθύνει στα βασικά συστατικά και τις διαδικασίες του ψωμιού του εμπορίου, έτσι ώστε κάθε επαγγελματίας να μπορεί να σχεδιάσει μια σειρά από ψωμιά και αρτοσκευάσματα πρώτης...
Κωδικός: 904-0019
Το πιο ολοκληρωμένο βιβλίο για να φτιάχνετε Panettone. Στους 28°C, ετοιμάζουμε και ωριμάζουμε το προζύμι.Στους 28°C, εξάγουμε την πρώτη ζύμη από το μίξερ.Στους 28°C πραγματοποιείται η πρώτη ωρίμανση.28°C είναι η...
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-11 από σύνολο 11

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος