Φιλτράρισμα κατά
Φιλτράρισμα κατά
Μάρκα

Ελληνικοί Τίτλοι

Cookbookstore - Βιβλία - Ελληνικοί Τίτλοι

Συνταγές μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής από διάσημους Έλληνες Μάγειρες. Βιβλία που αποτελούν τη βάση της Ελληνικής γαστρονομίας ή ακόμα και εκπαιδευτικοί τίτλοι ή μαθήματα μαγειρικής μέσα από τη λογοτεχνία.

Read moreShow less
Φιλτράρισμα κατά
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 904-0007
Μέσα απότο‘Grand livre de la Naturalite’ οAlain Ducasse, επαναπροσδιορίζει τη Γαλλική γαστρονομία !Πρόκειται για έναν οδηγό στη ‘νέα εποχή της γαστρονομίας’ όπου η κεντρική φιλοσοφία κάθε συνταγής θεμελιώνεται με...
Ελληνικές Εκδόσεις
Κωδικός: 901-0086
Ποντιακή Κουζίνα – Η παράδοση και η εξέλιξηΟι σελίδες αυτού του βιβλίου έχουν σκοπό να μας ταξιδέψουν στις ρίζες της Ποντιακής κουζίνας. Tαυτόχρονα μέσα από νέες τεχνικές και παρασκευές μεταμορφώνονται σε καινούριες...
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 904-0004
Πού πάνε τα φαγητά όταν πεθαίνουν;  Υπάρχει παράδεισος άραγε για αυτά;Σπατάλη στα τρόφιμα, left overs από μενού εστιατορίων και ξενοδοχείων, φαγητά στον κάδο σκουπιδιών καθημερινά, που συμπαρασύρουν μαζί τους και τον...
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 904-0003
Γλυκά και αλμυρά πρωινά αρτοπαρασκευάσματα, γιορτινές συνταγές, παραδοσιακά αλλά και καινοτόμα ψωμιά, ξεδιπλώνονται με μοναδικές φωτογραφίες και αναλυτικές συνταγές. Το πρώτο βιβλίο του BakeryChef, Χάρη Παπαλίτσα.
Ελληνικές Εκδόσεις
Κωδικός: 901-0004
Η υπέροχη αυτή συλλογή 200 και πλέον συνταγών περιλαμβάνει σάλτσες για κάθε είδους πιάτο –ελαφριές και πλούσιες, απλές και σύνθετες, γλυκές και αλμυρές. Οι τεχνικές παρουσιάζονται με σαφήνεια και η εικονογράφηση είναι...
Ελληνικές Εκδόσεις
Κωδικός: 901-0007
Ένα δίγλωσσο βιβλίο με συνταγές από Ελλάδα και Γαλλία, συνταγές που θα μπορούσαν να συμπεριλαμβάνονται στο πρωινό, το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Το μισό βιβλίο είναι στα Ελληνικά και περιλαμβάνει συνταγές...
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 904-0002
Ο Ανδρέας Μαυρομμάτης ,Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΑΣΤΕΡΙ ΜΙΣΕΛΕΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ,σας προτείνει ένα ταξίδι που θα σας οδηγήσει στην ανακάλυψη νέων μεσογειακών γεύσεων. Χάρη σε 45 πρωτότυπες συνταγές και σε...
Ελληνικές Εκδόσεις
Κωδικός: 901-0006
Ένα βιβλίο που απευθύνεται σε όσους δίνουν εξετάσεις πιστοποίησης. Περιλαμβάνει ερωτήσεις με τις αντίστοιχες απαντήσεις στα θέματα εξέτασης πιστοποίησης των ΙΕΚ. Συγγραφέας: Καχλιά Γεωργία
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 904-0000
Ένα βιβλίο μεταφρασμένο από τις εκδόσεις Gastronomy Essentials με την επιμέλεια του Χρονόπουλου Δημήτρη. Συγγραφέας: Cedric Grolet Σκληρό Εξώφυλλο. 95 συνταγές με 45 διαφορετικά φρούτα. Σελίδες: 320 ISBN:...
Ελληνικές Εκδόσεις
Κωδικός: 901-0001
Η πιο διάσημη σχολή μαγειρικής στον κόσμο αποκαλύπτει τα μυστικά της για περισσότερες από 800 βασικές παρασκευές και τεχνικές μαγειρικής, με επεξηγηματικές φωτογραφίες, που συμπληρώνονται από συμβουλές, τεχνάσματα και...
Ελληνικές Εκδόσεις
Κωδικός: 901-0005
Στις σελίδες του αυθεντικού γαλλικού "Le Repertoire de la Cuisine", που κυκλοφορεί και στη χώρα μας μεταφρασμένο στα ελληνικά από τις Επαγγελματικές Εκδόσεις Μαγειρικής Α. Τσιτσιλώνη, συγκεντρώνονται περισσότεροι από...
Κωδικός: 901-0002
Συγγραφέας: Laurent Duchene, Bridget Stones Σκληρό Εξώφυλλο. 150 βασικές συνταγές από την πλέον αναγνωρισμένη Σχολή Μαγειρικής στον κόσμο. Σελίδες: 270 ISBN: 960-8058-34-1 Εκδόσεις : Τσιτσιλώνης
Ελληνικές Εκδόσεις
Κωδικός: 901-0008
Την 1η Απριλίου του 1755, σε μια μικρή πόλη, το Μπελέ, στην κοιλάδα του Ροδανού στους πρόποδες των Άλπεων, γεννήθηκε ο μεγαλύτερος γαστρονόμος που γνώρισε ποτέ ο κόσμος: ο Ζαν Ανθέλμ Μπριγιά-Σαβαρέν...Για κάποιους...
Ελληνικές Εκδόσεις
Κωδικός: 901-0087
Περιπέτειες στο υπογάστριο των μαγειρείων (Γ' Έκδοση) Πρόκειται για την αυτοβιογραφία του γνωστού αμερικανογάλλου σεφ, που ξεδιπλώνει τη σκοτεινή πλευρά του γαστρονομικού κόσμου. O Mπουρνταίν περιγράφει με εξαιρετικά...
Ελληνικές Εκδόσεις
Κωδικός: 901-0047
Ένα καταπληκτικό βιβλίο που προσεγγίζει τη μαγειρική στην Αρχαία Ελλάδα. Η αφθονία σε υλικά όπως λάδι, οίνος,φρούτα και λαχανικά αποτελούν τη βάση της μαγειρικής στην Αρχαία Ελλάδα, μια μαγειρική που είναι πλέον...
Ελληνικές Εκδόσεις
Κωδικός: 901-0050
Ένα μυθιστόρημα που μας παρουσιάζει τη σύνδεση της μαγειρικής με τις διαπροσωπικές σχέσεις και την ανάγκη των ανθρώπων να εκφράζουν τα συναισθήματα τους μέσα από τις μαγειρικές τους δημιουργίες.
Ελληνικές Εκδόσεις
Κωδικός: 901-0025
Το The Sweet Book παρουσιάζει μια σειρά από συνταγές φτιαγμένες για επαγγελματίες και λάτρεις της ζαχαροπλαστικής μέσα από κλασσικές, μοντέρνες, παραδοσιακές και δημιουργικές προτάσεις.
Ελληνικές Εκδόσεις
Κωδικός: 901-0035
Ιστορία της διατροφής και της γαστρονομίας στην Ελλάδα. Η Ιστορία των τροφών και της γαστρονομίας στην Ελλάδα καθώς και η αδιάσπαστη συνέχεια της ελληνικής κουζίνας, από τα προϊστορικά χρόνια μέχρι τις μέρες μας,...
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-21 από σύνολο 21

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος