Paco Poncero: "Η σιωπηλή εξέγερση του Σεφ"
Με περισσότερα από 30 χρόνια στην κουζίνα και σχεδόν 15 χρόνια υπερασπιζόμενος δύο αστέρια Michelin, ο Paco Roncero δεν είναι μόνο ένας απαραίτητος σεφ στην ισπανική...
Μέσα από 224 σελίδες και λεπτομερείς δημιουργίες, η 41η έκδοση του Apicius Cuaderno de Alta Gastronomía συνεχίζει να αναδεικνύει τη μεγάλη στιγμή που βιώνει η ισπανική κουζίνα.
Noor** by Paco Morales...
Περισσότερες από 350 σελίδες, σχεδόν 60 δημιουργίες λεπτομερείς σε κάθε διαδικασία και συνοδευόμενες από τα δημιουργικά τους κλειδιά, 145 εικόνες, μια προσεκτική επιλογή προϊόντων προικισμένα με την ίδια συνάφεια με...
Ένα έργο μεγάλου μεγέθους (560 σελίδες) που γεννήθηκε για να γίνει το σπουδαίο βιβλίο του El Celler de Can Roca (CCR) Cooking, Consciousness, Reflection.
Μέσα από τις 320 σελίδες του βιβλίου θα δούμε τον Paco Perez να περιγράφει πως η Μνήμη, το Περιβάλλον και η Τεχνική μπορούν να προκαλέσουν έναν απίστευτο καταρράκτη δημιουργικότητας από την οποία ξεπροβάλλουν οι γεύσεις.
Μια εκλεπτυσμένη απλότητα, με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, που αναζητά νέα σύνορα, πηγαίνοντας το φαγητό σε άλλο επίπεδο. Η αναζήτηση της ουσίας απαιτεί πολύπλοκη δουλειά που εμβαθύνει στη μνήμη, την ουσία και...
Δέσμευση, ταλέντο, σεβασμός, αφοσίωση, σθένος… Αυτές είναι οι αξίες του Andreu Genestra που αναδεικνύονται στο εστιατόριο του στην Capdepera της Μαγιόρκα (Βαλεαρίδες Νήσοι).
Mediterranean: ένα βιβλίο που...
Είμαστε μια προέκταση της θάλασσας και της γης και τα φέρνουμε όλα αυτά στα πιάτα μας, όπου η γεύση είναι απαραίτητη, αλλά επειδή όλες οι αισθήσεις είναι αλληλένδετες, όλα έχουν σημασία όταν πρόκειται για το φαγητό,...
Το μαγείρεμα Sous-vide, βασικά η διαδικασία στεγανοποίησης σε πλαστικές σακούλες και μαγειρέματος σε χαμηλές θερμοκρασίες, είναι μια τεχνική που μέχρι τώρα χρησιμοποιείται ευρύτερα στην Ευρώπη.
Το Dessert Cuisine είναι μια επαναστατική ιδέα στον νέο κόσμο της γαστρονομίας. Αυτό το συναρπαστικό βιβλίο είναι η απόδειξη της απεριόριστης ιδιοφυΐας και του αδιαμφισβήτητου ταλέντου του Oriol.
Χέρια που Φροντίζουν...
Χέρια που Δίνουν...
Χέρια που Λαμβάνουν...
Χέρια που δίνουν Αγάπη...
Τα χέρια σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητα, είναι τα χέρια κάθε Μάγειρα, επαγγελματία ή μη.
Οι επεξεργασίες που παρουσιάζονται σε αυτό το βιβλίο είναι το αποτέλεσμα της διαρκούς επιθυμίας του Tony Botella να εξελιχθεί και να ανακαλύψει νέες διαδικασίες και υφές. Το Coctail Cuisine παρουσιάζει την επιθυμία...
Ο André Bonnaure, διάσημος σεφ που ειδικεύεται στο φουά γκρα της πάπιας, μας προσφέρει ένα έργο που θα είναι πολύ χρήσιμο για τους επαγγελματίες της κουζίνας.
Apicius 36: Η εστίαση στο σκοτάδι...
Αλλά εμείς σε καμία περίπτωση δεν θα μείνουμε ήσυχοι ή στατικοί. Σε αυτό το τεύχος, οι εκδόσεις Montagud επενδύουν στο γαστρονομικό ταλέντο της Ισπανίας.
Το Flavour of Elegance, που εκδόθηκε από τις εκδόσεις Montagud, αναλύει την κουζίνα της Begoña Rodrigo μέσα από την ιστορία της ζωής της και την κατανόησή της για έννοιες όπως η γεύση, η τεχνική και η ομορφιά.
Το Muina είναι ένα έργο που αντικατοπτρίζει ποιός είναι και τι έχει προσφέρει ο Josean Alija. Μια πολύ αντιπροσωπευτική παρουσίαση του κόσμου και της πραγματικότητας που τον περιβάλλει. Αποδοχή, εξειδίκευση και πίστη...
Η Ιταλία είναι η χώρα που έχει παρουσιάσει τα καλύτερα στον καφέ - εφευρίσκοντας μεθόδους επεξεργασίας που ενισχύουν την αναζήτηση για τέλεια ισορροπία μεταξύ των διαφορετικών αισθητηριακών ιδιοτήτων και των...
Το Noor είναι το προσωπικό έργο που ξεκίνησε ο Paco Morales όταν επέστρεψε στη γενέτειρα του στην Κόρδοβα. Παρ' όλα αυτά, δεν ξέχασε ποτέ ούτε το σεβασμό προς τις ρίζες του ούτε όλες τις εμπειρίες που απέκτησε από την...
Το SWEETOLOGY είναι η ανθολογία της ζαχαροπλαστικής. Από το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής της Josep Maria Rodriguez.Ο παγκόσμιος πρωταθλητής σε αυτή τη γαστρονομική επιτυχία στηρίζεται στη φιλοσοφία και το προσωπικό στυλ...