Μέσα από 224 σελίδες και 60 λεπτομερείς δημιουργίες, η 39η έκδοση του Σημειωματάριου Haute Cuisine Apicius συνεχίζει να αναδεικνύει τη μεγάλη στιγμή που βιώνει η ισπανική κουζίνα. «Η πιο εγκάρσια έκδοση του Apicius...
Μια εκλεπτυσμένη απλότητα, με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, που αναζητά νέα σύνορα, πηγαίνοντας το φαγητό σε άλλο επίπεδο. Η αναζήτηση της ουσίας απαιτεί πολύπλοκη δουλειά που εμβαθύνει στη μνήμη, την ουσία και...
Δέσμευση, ταλέντο, σεβασμός, αφοσίωση, σθένος… Αυτές είναι οι αξίες του Andreu Genestra που αναδεικνύονται στο εστιατόριο του στην Capdepera της Μαγιόρκα (Βαλεαρίδες Νήσοι).
Mediterranean: ένα βιβλίο που...
Το Dessert Cuisine είναι μια επαναστατική ιδέα στον νέο κόσμο της γαστρονομίας. Αυτό το συναρπαστικό βιβλίο είναι η απόδειξη της απεριόριστης ιδιοφυΐας και του αδιαμφισβήτητου ταλέντου του Oriol.
Είμαστε μια προέκταση της θάλασσας και της γης και τα φέρνουμε όλα αυτά στα πιάτα μας, όπου η γεύση είναι απαραίτητη, αλλά επειδή όλες οι αισθήσεις είναι αλληλένδετες, όλα έχουν σημασία όταν πρόκειται για το φαγητό,...
Χέρια που Φροντίζουν...
Χέρια που Δίνουν...
Χέρια που Λαμβάνουν...
Χέρια που δίνουν Αγάπη...
Τα χέρια σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητα, είναι τα χέρια κάθε Μάγειρα, επαγγελματία ή μη.
Οι επεξεργασίες που παρουσιάζονται σε αυτό το βιβλίο είναι το αποτέλεσμα της διαρκούς επιθυμίας του Tony Botella να εξελιχθεί και να ανακαλύψει νέες διαδικασίες και υφές. Το Coctail Cuisine παρουσιάζει την επιθυμία...
Ο André Bonnaure, διάσημος σεφ που ειδικεύεται στο φουά γκρα της πάπιας, μας προσφέρει ένα έργο που θα είναι πολύ χρήσιμο για τους επαγγελματίες της κουζίνας.
Apicius 36: Η εστίαση στο σκοτάδι...
Αλλά εμείς σε καμία περίπτωση δεν θα μείνουμε ήσυχοι ή στατικοί. Σε αυτό το τεύχος, οι εκδόσεις Montagud επενδύουν στο γαστρονομικό ταλέντο της Ισπανίας.
Οι Juan Antonio Perez και Jose Polo (2 αστέρια Michelin) καθώς και η ομάδα του Atrio δημιουργήσαν αυτό το φανταστικό προορισμό στηριζόμενοι σε 3 πυλώνες: γαστρονομία υψηλού επιπέδου, αρχιτεκτονική και κρασί.
Το Flavour of Elegance, που εκδόθηκε από τις εκδόσεις Montagud, αναλύει την κουζίνα της Begoña Rodrigo μέσα από την ιστορία της ζωής της και την κατανόησή της για έννοιες όπως η γεύση, η τεχνική και η ομορφιά.
Το Muina είναι ένα έργο που αντικατοπτρίζει ποιός είναι και τι έχει προσφέρει ο Josean Alija. Μια πολύ αντιπροσωπευτική παρουσίαση του κόσμου και της πραγματικότητας που τον περιβάλλει. Αποδοχή, εξειδίκευση και πίστη...
Η Ιταλία είναι η χώρα που έχει παρουσιάσει τα καλύτερα στον καφέ - εφευρίσκοντας μεθόδους επεξεργασίας που ενισχύουν την αναζήτηση για τέλεια ισορροπία μεταξύ των διαφορετικών αισθητηριακών ιδιοτήτων και των...
Το Noor είναι το προσωπικό έργο που ξεκίνησε ο Paco Morales όταν επέστρεψε στη γενέτειρα του στην Κόρδοβα. Παρ' όλα αυτά, δεν ξέχασε ποτέ ούτε το σεβασμό προς τις ρίζες του ούτε όλες τις εμπειρίες που απέκτησε από την...
Το SWEETOLOGY είναι η ανθολογία της ζαχαροπλαστικής. Από το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής της Josep Maria Rodriguez.Ο παγκόσμιος πρωταθλητής σε αυτή τη γαστρονομική επιτυχία στηρίζεται στη φιλοσοφία και το προσωπικό στυλ...
Τον Νοέμβριο του 2016, ο Casa Solla (Pepe Solla, Poio, Pontevedra, Galicia, Ισπανία) έγινε 55 ετών. Ένας αριθμός, για τον Pepe Solla - τη δεύτερη γενιά στο τιμόνι αυτού του ιδρύματος - που περιστρέφεται γύρω από μια...
Σκοπός του βιβλίου είναι να παρουσιάσει τον κόσμο του Quique Dacosta, την εξέλιξη του την υπέρβαση του έργου του ιστορικά, αναλύοντας τους 3 πυλώνες στους οποίους βασίζεται (γνώση, μαγειρικά οικοσυστήματα και έρευνα)...
Το Irreductible, που δημοσιεύτηκε από το Montagud Editores, αποκαλύπτει τα ζωτικά στοιχεία ενός ονείρου που πραγματοποιείται που είναι κάτι περισσότερο από ένα εστιατόριο: DSTAgE.
Το DSTAgE (Diego Guerrero, Madrid,...
Sollo. "Η κουζίνα του ποταμού", που εκδόθηκε από τις εκδόσεις Montagud, περιλαμβάνει πιάτα που ο σεφ έχει δημιουργήσει με ψάρια από εσωτερικά ύδατα και εξηγεί επίσης τα κύρια χαρακτηριστικά κάθε είδους.