Εκδόσεις Montagud

Εκδόσεις Montagud
Φιλτράρισμα κατά
Κωδικός: G 772
Μια εκλεπτυσμένη απλότητα, με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, που αναζητά νέα σύνορα, πηγαίνοντας το φαγητό σε άλλο επίπεδο. Η αναζήτηση της ουσίας απαιτεί πολύπλοκη δουλειά που εμβαθύνει στη μνήμη, την ουσία και...
Κωδικός: G729
Είμαστε μια προέκταση της θάλασσας και της γης και τα φέρνουμε όλα αυτά στα πιάτα μας, όπου η γεύση είναι απαραίτητη, αλλά επειδή όλες οι αισθήσεις είναι αλληλένδετες, όλα έχουν σημασία όταν πρόκειται για το φαγητό,...
Κωδικός: G333
Οι επεξεργασίες που παρουσιάζονται σε αυτό το βιβλίο είναι το αποτέλεσμα της διαρκούς επιθυμίας του Tony Botella να εξελιχθεί και να ανακαλύψει νέες διαδικασίες και υφές. Το Coctail Cuisine παρουσιάζει την επιθυμία...
Κωδικός: G593
Οι Juan Antonio Perez και Jose Polo (2 αστέρια Michelin) καθώς και η ομάδα του Atrio δημιουργήσαν αυτό το φανταστικό προορισμό στηριζόμενοι σε 3 πυλώνες: γαστρονομία υψηλού επιπέδου, αρχιτεκτονική και κρασί.
Κωδικός: G530
Το Muina είναι ένα έργο που αντικατοπτρίζει ποιός είναι και τι έχει προσφέρει ο Josean Alija. Μια πολύ αντιπροσωπευτική παρουσίαση του κόσμου και της πραγματικότητας που τον περιβάλλει. Αποδοχή, εξειδίκευση και πίστη...
Κωδικός: G558
Η Ιταλία είναι η χώρα που έχει παρουσιάσει τα καλύτερα στον καφέ - εφευρίσκοντας μεθόδους επεξεργασίας που ενισχύουν την αναζήτηση για τέλεια ισορροπία μεταξύ των διαφορετικών αισθητηριακών ιδιοτήτων και των...
Κωδικός: G595
Το Noor είναι το προσωπικό έργο που ξεκίνησε ο Paco Morales όταν επέστρεψε στη γενέτειρα του στην Κόρδοβα. Παρ' όλα αυτά, δεν ξέχασε ποτέ ούτε το σεβασμό προς τις ρίζες του ούτε όλες τις εμπειρίες που απέκτησε από την...
Κωδικός: G547
Το SWEETOLOGY είναι η ανθολογία της ζαχαροπλαστικής. Από το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής της Josep Maria Rodriguez.Ο παγκόσμιος πρωταθλητής σε αυτή τη γαστρονομική επιτυχία στηρίζεται στη φιλοσοφία και το προσωπικό στυλ...
Κωδικός: G566
Τον Νοέμβριο του 2016, ο Casa Solla (Pepe Solla, Poio, Pontevedra, Galicia, Ισπανία) έγινε 55 ετών. Ένας αριθμός, για τον Pepe Solla - τη δεύτερη γενιά στο τιμόνι αυτού του ιδρύματος - που περιστρέφεται γύρω από μια...
Κωδικός: G499
Σκοπός του βιβλίου είναι να παρουσιάσει τον κόσμο του Quique Dacosta, την εξέλιξη του την υπέρβαση του έργου του ιστορικά, αναλύοντας τους 3 πυλώνες στους οποίους βασίζεται (γνώση, μαγειρικά οικοσυστήματα και έρευνα)...
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-21 από σύνολο 30

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος