Εκδόσεις Phaidon

Εκδόσεις Phaidon
Φιλτράρισμα κατά

Κωδικός: PH 6200
BAO: Erchen Chang, Shing Tat Chung and Wai Ti Chung. Το πρώτο βιβλίο μαγειρικής από το εξαιρετικά δημοφιλές εστιατόριο και καλτ μάρκας εμπνευσμένη από την Ταϊβάν, BAO Το βιβλίο θα εκδοθεί στις 16 Φεβρουαρίου 2023 και...
Κωδικός: PH 6231
Οι κορυφαίοι σεφ του κόσμου προσφέρουν έμπνευση, συμβουλές και μαθήματα ζωής τόσο μέσα όσο και έξω από την κουζίνα. Το βιβλίο θα εκδοθεί αρχές Μαρτίου 2023 και θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στα τέλη του ίδιου μήνα.
Κωδικός: PH 6866
Οι καλύτερες σύγχρονες ιταλικές συνταγές από τη μεγαλύτερη και πιο φημισμένη ιταλική αγορά στον κόσμο. Το βιβλίο θα εκδοθεί αρχές Μαρτίου 2023 και θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στα τέλη του ίδιου μήνα.
Κωδικός: PH 6286
Η βραβευμένη συγγραφέας Petty Pandean-Elliott αφηγείται την ιστορία της ινδονησιακής κληρονομιάς της μέσα από 150 αγαπημένες και νόστιμες συνταγές. Το βιβλίο θα εκδοθεί αρχές Μαρτίου 2023 και θα είναι διαθέσιμο στην...
Κωδικός: PH 6309
Το συναρπαστικό πρώτο βιβλίο μαγειρικής από τον καταξιωμένο σεφ του εστιατορίου Ikoyi του Λονδίνου με δύο αστέρια Michelin. Το βιβλίο θα εκδοθεί αρχές Απριλίου 2023 και θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στα τέλη του...
Κωδικός: PH 6293
Η ιστορία, η έμπνευση και οι συνταγές πίσω από την καλύτερη γυναίκα σεφ της Λατινικής Αμερικής (2022) και το ομώνυμο εστιατόριο της στην Κουριτίμπα. Το βιβλίο θα εκδοθεί τέλος Απρίλη 2023 και θα είναι διαθέσιμο στην...
Κωδικός: PH 6279
Από την συγγραφέα του παγκόσμιου μπεστ σέλερ Japan: The Cookbook, περισσότερες από 250 νόστιμες, υγιεινές χορτοφαγικές συνταγές. Το βιβλίο θα εκδοθεί τέλος Απρίλη 2023 και θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στα τέλη του...
Κωδικός: PH 6262
Μια συλλογή από 445 συναρπαστικές και προσβάσιμες συνταγές που γιορτάζουν τη ζωντανή και ποικιλόμορφη διατροφική κουλτούρα της Βόρειας Αφρικής. Το βιβλίο θα εκδοθεί αρχές Μαΐου 2023 και θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα...
Κωδικός: PH 5746
Στο The Bread Book, ο Éric Kayser - ιδρυτής του θρυλικού γαλλικού αρτοποιείου Maison Kayser και συγγραφέας μπεστ σέλερ του The Larousse Book of Bread κάνει το ψήσιμο του ψωμιού από την αρχή τόσο προσιτό όσο και...
Κωδικός: PH 4459
Το πρώτο βιβλίο μαγειρικής από το εμβληματικό River Cafe του Λονδίνου γραμμένο με γνώμονα τους αρχάριους μάγειρες και τα παιδιά - μια συλλογή με περισσότερες από 50 νόστιμες και εύκολα εφικτές συνταγές,...
Κωδικός: PH 5159
Το elBullifoundation του Ferran Adrià χρησιμοποιεί το ιταλικό "κολατσιό" για να εξερευνήσει την έννοια του πρωινού μέσω της αυστηρής μεθοδολογίας Sapiens – το αποτέλεσμα χρόνιας, εκτεταμένης και σε βάθος έρευνας από...
Κωδικός: PH 4732
Γιορτάστε τη ζωντανή και με μεγάλη παγκοσμίως επιρροή διατροφική κουλτούρα της Πορτογαλίας μέσω περισσότερων από 550 κλασικών και σύγχρονων συνταγών από τον καταξιωμένο σεφ Leandro Carreira.  
Κωδικός: PH 4756
Ένας προσβάσιμος οδηγός με 100 νόστιμες δοκιμασμένες συνταγές για υγιεινή ζωή, από έναν παγκοσμίου φήμης και αγαπημένο γιατρό. Να τρώτε καλά, Να ζείτε καλά και Να είστε καλά. Το βιβλίο θα εκδοθεί στις 28 Απριλίου...
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-21 από σύνολο 115

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος