400 αυθεντικές καθημερινές συνταγές από τη διάσημη σεφ Margarita Carrillo Arronte.
Ένας ουσιαστικός οδηγός για ζωντανή, χορτοφαγική μεξικάνικη μαγειρική, συμπεριλαμβανομένων φυσικά vegan, χωρίς γλουτένη και...
150 αυθεντικές, μοντέρνες, γευστικές και εύκολες συνταγές από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής. Συνταγές εμπνευσμένες από την οικογενειακή παράδοση τριών γενεών.
Μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες διατροφικές κινήσεις έχει τώρα τον πρώτο της ολοκληρωμένο οδηγό για να απολαύσετε εκατοντάδες συνταγές χωρίς γλουτένη από όλο τον κόσμο.
Μια αποκλειστική εικόνα της δουλειάς και του μυαλού της πολύ αναγνωρισμένης σεφ Clare Smyth και του εστιατορίου της με τρία αστέρια Michelin, Core by Clare Smyth, στο Notting Hill του Λονδίνου.
Το βιβλίο θα εκδοθεί...
Στο The Bread Book, ο Éric Kayser - ιδρυτής του θρυλικού γαλλικού αρτοποιείου Maison Kayser και συγγραφέας μπεστ σέλερ του The Larousse Book of Bread κάνει το ψήσιμο του ψωμιού από την αρχή τόσο προσιτό όσο και...
BAO: Erchen Chang, Shing Tat Chung and Wai Ti Chung. Το πρώτο βιβλίο μαγειρικής από το εξαιρετικά δημοφιλές εστιατόριο και καλτ μάρκας εμπνευσμένη από την Ταϊβάν, BAO
Οι κορυφαίοι σεφ του κόσμου προσφέρουν έμπνευση, συμβουλές και μαθήματα ζωής τόσο μέσα όσο και έξω από την κουζίνα.
Το βιβλίο θα εκδοθεί αρχές Μαρτίου 2023 και θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στα τέλη του ίδιου μήνα.
Η βραβευμένη συγγραφέας Petty Pandean-Elliott αφηγείται την ιστορία της ινδονησιακής κληρονομιάς της μέσα από 150 αγαπημένες και νόστιμες συνταγές.
Το βιβλίο θα εκδοθεί αρχές Μαρτίου 2023 και θα είναι διαθέσιμο στην...
Η πιο πρόσφατη προσθήκη στη δημοφιλή σειρά βιβλίων μαγειρικής Silver Spoon παρέχει έναν γαστρονομικό οδηγό σε μια από τις πιο αγαπημένες περιοχές της Ιταλίας.
Το elBullifoundation του Ferran Adrià χρησιμοποιεί το ιταλικό "κολατσιό" για να εξερευνήσει την έννοια του πρωινού μέσω της αυστηρής μεθοδολογίας Sapiens – το αποτέλεσμα χρόνιας, εκτεταμένης και σε βάθος έρευνας από...
Ballymaloe Desserts, Iconic Recipes and Stories from Ireland: ένα βιβλίο ψησίματος που περιλαμβάνει σπιτικά κέικ, μπισκότα, γλυκά, πουτίγκες και άλλα εντυπωσιακά γλυκά, με πρόλογο του David Tanis
145 απλές και νόστιμες vegan συνταγές από τη διάσημη Ισλανδή μαγείρισσα και τη γαστρονομική διασημότητα/επιχειρηματία Solla Eiríksdóttir - ιδανικές για οικιακούς μάγειρες που ξεκινούν το vegan ταξίδι τους ή για όσους...