BAO: Erchen Chang, Shing Tat Chung and Wai Ti Chung. Το πρώτο βιβλίο μαγειρικής από το εξαιρετικά δημοφιλές εστιατόριο και καλτ μάρκας εμπνευσμένη από την Ταϊβάν, BAO
Το βιβλίο θα εκδοθεί στις 16 Φεβρουαρίου 2023 και...
Οι κορυφαίοι σεφ του κόσμου προσφέρουν έμπνευση, συμβουλές και μαθήματα ζωής τόσο μέσα όσο και έξω από την κουζίνα.
Το βιβλίο θα εκδοθεί αρχές Μαρτίου 2023 και θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στα τέλη του ίδιου μήνα.
Οι καλύτερες σύγχρονες ιταλικές συνταγές από τη μεγαλύτερη και πιο φημισμένη ιταλική αγορά στον κόσμο.
Το βιβλίο θα εκδοθεί αρχές Μαρτίου 2023 και θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στα τέλη του ίδιου μήνα.
Η βραβευμένη συγγραφέας Petty Pandean-Elliott αφηγείται την ιστορία της ινδονησιακής κληρονομιάς της μέσα από 150 αγαπημένες και νόστιμες συνταγές.
Το βιβλίο θα εκδοθεί αρχές Μαρτίου 2023 και θα είναι διαθέσιμο στην...
Το συναρπαστικό πρώτο βιβλίο μαγειρικής από τον καταξιωμένο σεφ του εστιατορίου Ikoyi του Λονδίνου με δύο αστέρια Michelin.
Το βιβλίο θα εκδοθεί αρχές Απριλίου 2023 και θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στα τέλη του...
Η ιστορία, η έμπνευση και οι συνταγές πίσω από την καλύτερη γυναίκα σεφ της Λατινικής Αμερικής (2022) και το ομώνυμο εστιατόριο της στην Κουριτίμπα.
Το βιβλίο θα εκδοθεί τέλος Απρίλη 2023 και θα είναι διαθέσιμο στην...
Από την συγγραφέα του παγκόσμιου μπεστ σέλερ Japan: The Cookbook, περισσότερες από 250 νόστιμες, υγιεινές χορτοφαγικές συνταγές.
Το βιβλίο θα εκδοθεί τέλος Απρίλη 2023 και θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στα τέλη του...
Μια συλλογή από 445 συναρπαστικές και προσβάσιμες συνταγές που γιορτάζουν τη ζωντανή και ποικιλόμορφη διατροφική κουλτούρα της Βόρειας Αφρικής.
Το βιβλίο θα εκδοθεί αρχές Μαΐου 2023 και θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα...
Η πιο πρόσφατη προσθήκη στη δημοφιλή σειρά βιβλίων μαγειρικής Silver Spoon παρέχει έναν γαστρονομικό οδηγό σε μια από τις πιο αγαπημένες περιοχές της Ιταλίας.
Η Modernist Cuisine είναι μια διεπιστημονική ομάδα στο Bellevue της Ουάσιγκτον, που ιδρύθηκε και διευθύνεται από τον Nathan Myhrvold. Η ομάδα περιλαμβάνει επιστήμονες, σεφ έρευνας και ανάπτυξης και μια πλήρη...
Στο The Bread Book, ο Éric Kayser - ιδρυτής του θρυλικού γαλλικού αρτοποιείου Maison Kayser και συγγραφέας μπεστ σέλερ του The Larousse Book of Bread κάνει το ψήσιμο του ψωμιού από την αρχή τόσο προσιτό όσο και...
Το πρώτο βιβλίο μαγειρικής από το εμβληματικό River Cafe του Λονδίνου γραμμένο με γνώμονα τους αρχάριους μάγειρες και τα παιδιά - μια συλλογή με περισσότερες από 50 νόστιμες και εύκολα εφικτές συνταγές,...
Ballymaloe Desserts, Iconic Recipes and Stories from Ireland: ένα βιβλίο ψησίματος που περιλαμβάνει σπιτικά κέικ, μπισκότα, γλυκά, πουτίγκες και άλλα εντυπωσιακά γλυκά, με πρόλογο του David Tanis
400 αυθεντικές καθημερινές συνταγές από τη διάσημη σεφ Margarita Carrillo Arronte.
Ένας ουσιαστικός οδηγός για ζωντανή, χορτοφαγική μεξικάνικη μαγειρική, συμπεριλαμβανομένων φυσικά vegan, χωρίς γλουτένη και...
Το elBullifoundation του Ferran Adrià χρησιμοποιεί το ιταλικό "κολατσιό" για να εξερευνήσει την έννοια του πρωινού μέσω της αυστηρής μεθοδολογίας Sapiens – το αποτέλεσμα χρόνιας, εκτεταμένης και σε βάθος έρευνας από...
Γιορτάστε τη ζωντανή και με μεγάλη παγκοσμίως επιρροή διατροφική κουλτούρα της Πορτογαλίας μέσω περισσότερων από 550 κλασικών και σύγχρονων συνταγών από τον καταξιωμένο σεφ Leandro Carreira.
Ένας προσβάσιμος οδηγός με 100 νόστιμες δοκιμασμένες συνταγές για υγιεινή ζωή, από έναν παγκοσμίου φήμης και αγαπημένο γιατρό.
Να τρώτε καλά, Να ζείτε καλά και Να είστε καλά.
Το βιβλίο θα εκδοθεί στις 28 Απριλίου...