Χέρια που Φροντίζουν...
Χέρια που Δίνουν...
Χέρια που Λαμβάνουν...
Χέρια που δίνουν Αγάπη...
Τα χέρια σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητα, είναι τα χέρια κάθε Μάγειρα, επαγγελματία ή μη.
Ποντιακή Κουζίνα – Η παράδοση και η εξέλιξηΟι σελίδες αυτού του βιβλίου έχουν σκοπό να μας ταξιδέψουν στις ρίζες της Ποντιακής κουζίνας. Tαυτόχρονα μέσα από νέες τεχνικές και παρασκευές μεταμορφώνονται σε καινούριες...
Περιπέτειες στο υπογάστριο των μαγειρείων (Γ' Έκδοση)
Πρόκειται για την αυτοβιογραφία του γνωστού αμερικανογάλλου σεφ, που ξεδιπλώνει τη σκοτεινή πλευρά του γαστρονομικού κόσμου. O Mπουρνταίν περιγράφει με εξαιρετικά...
Η πιο ολοκληρωμένη και ποικίλη επιλογή συνταγών που δημοσιεύτηκε ποτέ από μια από τις πιο συναρπαστικές και ποικιλόμορφες περιοχές του κόσμου – υπό την επιμέλεια του παγκοσμίως διάσημου Περουβιανού σεφ, Virgilio Martínez
Μέσα απότο‘Grand livre de la Naturalite’ οAlain Ducasse, επαναπροσδιορίζει τη Γαλλική γαστρονομία !Πρόκειται για έναν οδηγό στη ‘νέα εποχή της γαστρονομίας’ όπου η κεντρική φιλοσοφία κάθε συνταγής θεμελιώνεται με...
Πολλά περισσότερα από ένα απλό βιβλίο ζαχαροπλαστικήςΟ αναγνωρισμένος σεφ, συγκεντρώνει 15 καινοτόμα projects στα οποία αναλύει τη σύγχρονη ζαχαροπλαστική και σοκολατερί, μέσω του πρίσματος της επιστήμης, της...
Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking είναι μια εγκυκλοπαιδική επεξεργασία της μαγειρικής. Οι έξι τόμοι των 2.438 σελίδων του εξερευνούν την ιστορία της κουζίνας και εξηγούν την επιστήμη της μαγειρικής με...
Μια εγκυκλοπαίδεια 7 τόμων, η οποία παρουσιάζει πιάτα, συνταγές καθώς και συνταγές του elbulli από το 2005 έως και το 2011, του πλέον διάσημου εστιατορίου παγκοσμίως.
Μαχαίρι Σεφ 20 εκ. Classic White by Wusthof. Αυτό το μαχαίρι είναι πρωταγωνιστής σε όλες τις παρασκευές της μαγειρικής, κάνει την προετοιμασία του φαγητού ευχάριστη και αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού κάθε...
Μαχαίρι Santoku 17 εκ. Classic White. Το μαχαίρι santoku χρησιμοποιείται εναλλακτικά ενός μαχαιριού λαχανικών. Βασισμένο στον Ιαπωνικό τρόπο κοπής αυτό το μαχαίρι αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για την προετοιμασία τόσο...
Μαχαίρι Σεφ 20 εκ. Crafter by Wusthof. Αυτό το μαχαίρι είναι πρωταγωνιστής σε όλες τις παρασκευές της μαγειρικής, κάνει την προετοιμασία του φαγητού ευχάριστη και αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού κάθε...
Το ακόνισμα ενός μαχαιριού με πέτρα αποτελεί ουσιαστικά το δεύτερο στάδιο συντήρησης ενός μαχαιριού (πρώτο στάδιο είναι η χρήση μασατιού). Η χρήση μιας πέτρας ακονίσματος επαναφέρει τη λάμα στις αρχικές μοίρες και...
Μαχαίρι Σεφ 18 εκ. Tojiro-Pro DP Damascus Steel by Tojiro.To μαχαίρι σεφ είναι το αγαπημένο μαχαίρι κάθε επαγγελματία αλλά και ερασιτέχνη μάγειρα, και όχι άδικα. Έχει ίσως τις περισσότερες χρήσεις από κάθε άλλο...
Μαχαίρι Santoku 17 εκ. Performer by Wusthof. Λάμα με επίστρωση διαμαντιού (DLC: Diamond like Carbon) εξαιρετικά σκληρή και ανθεκτική. Η μαύρη, σχεδόν μαγική επίστρωση αυξάνει την σκληρότητα της επιφάνειας του χάλυβα...
Γλυκά και αλμυρά πρωινά αρτοπαρασκευάσματα, γιορτινές συνταγές, παραδοσιακά αλλά και καινοτόμα ψωμιά, ξεδιπλώνονται με μοναδικές φωτογραφίες και αναλυτικές συνταγές.
Το πρώτο βιβλίο του BakeryChef, Χάρη Παπαλίτσα.
Μαχαίρι Santoku 17 εκ. μονοκόμματο με ανοξείδωτη λαβή Tojiro-Pro DP Cobalt by Tojiro. Το μαχαίρι Santoku είναι το μαχαίρι γενικής χρήσης που στα γιαπωνέζικα σημαίνει "τρεις αρετές", αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για...