Πριονίδι από Οξιά.
Ειδικό πριονίδι για κάπνισμα. Το πριονίδι οξιάς είναι αποτέλεσμα της επιλογής των καλύτερων ξύλων, ειδικών για διαφορετικές τεχνικές καπνίσματος, σεβόμενο όλους τους κανόνες και κανονισμούς για τη χρήση με φαγητό. Το πριονίδι Αλαντίν, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για κάπνισμα διαφορετικών τύπων φαγητού λόγω της ουδετερότητας του καθώς και της χαμηλής περιεκτικότητας του σε ρητίνη. Συνίσταται για μείξη με άλλες γεύσεις και αιθέρια έλαια, φλούδες εσπεριδοειδών, μπαχαρικά, βότανα κλπ.
Συμβουλές: για αργή καύση σε χαμηλή θερμοκρασία (μικρότερη από 500 βαθμούς Κελσίου) το πριονίδι θα πρέπει να υγρανθεί λίγο με νερό και θα πρέπει να ρυθμιστεί η ροή του αέρα προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί ανάφλεξη. Σας συμβουλεύουμε να αναγνώσατε προσεκτικά το τμήμα με τις τεχνικές καπνίσματος στον κατάλογο που υπάρχει δυνατότητα να ληφθεί ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα μας. Αποθηκεύστε σε κρύο και ξηρό μέρος και σε αεροστεγές δοχείο. Κρατήστε το πριονίδι μακριά από εστίες ανάφλεξης, καθώς αποτελεί εύφλεκτο προϊόν.